-والا با توجه به usb فوق العاده خوبي كه داره نيازي به چيزي فكر نكنم باشه چه وايرلس وچه سيم دار
-والا با توجه به usb فوق العاده خوبي كه داره نيازي به چيزي فكر نكنم باشه چه وايرلس وچه سيم دار
عزیزم متوجه منظورت نشدم usb فوق العاده خوب چه ربطی به کانکت شدن تلویزیون به اینترنت از طریق پورت lan ویا وایرلس دارد
درضمن با راهنمایی شما عزیز ازطریق کابل - اینترنت را با دستور العمل موجود در سایت فعال کردم
-اخه اكثر دوستان براي Share ديتا مخصوصا (صوت وتصوير ) از pc چه dlna چه lan استفاده ميكنند
كه با وجود Usb خوبي كه پن داره ميشه يك هارد اكسترنال زد وتمام فرمت ها ونيازها رو بر اورده كرد
-internet tv با اين محدوديت ها يك جورايي جنبه فان داره تا اينترنت به معناي واقعي
سلام
چطور میتونم با ال ای دی c6960 کانالهای دیجیتالی داخلی بگیرم؟باید چه چیزی تنظیم کنم؟
به زبان ساده لطفا توضیح بدید.
ممنون
-اين تاپيك رو بخونيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ابی سپاسگذارم اینترنت رو وصل کردم تنها سایتی که بدون مشکل باز میشد آب وهوا بود
خواهش میکنم تاپیک وپست هایی که مربوط به نحوه share کردن و.. است را معرفی کنید تا استفاده کنم
به هر حال از شما وسایت جالب وپر محتوایی که دارید متشکرم
-خوب خدا روشكر
-در مورد اين موارد هم فكر ميكنم مشابه باشه در همه مدل ها مي تونيد تاپيك هاي زير رو مطالعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من UA46C7770 خریدم
جزئیات فرمورش اینه
T-VALDAAC-1008.1
T-VAL7DEUS-2005
Option:0b06-0010-000c
Version:2010/07/05-001008
آیا فرمور جدید تری براش اومده ؟
آیا می شه internet@tv رو براش فعال کرد؟
آیا می شه فرمور آمریکا رو روش ریخت؟
-اخرين فريمور همون 5 اكتبر هست :
-در مورد INTERNET TV هم كمي پست ها رو مطالعه كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-به هيچ وجه با فريمور هاي غير اسيايي (مالزيايي) اپديت نكنيد بزرگوار
ولی مال من 5 جولای هست
اشکالی نداره با این که شما لینک دادی آپدیتش کنم؟
زبان فارسی از بین نمی ره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)