تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 107 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نویسنده سریال «فاصله‌ها» می‌گوید پای شکایتم‌ از تلویزیون می‌ایستم
    مگه این سریال داستانی هم داشته که حالا طرف ناراحت شده ؟! تکرار مو به موی سریالهای قبلی هست دیگه ! از آهنگاش بگیر تا شخصیتها و شعر پایانی و احتمالآ آخر سریال (که حسن جوهرچی متحول میشه و بقیه هم توبه میکنن و یکی دو نفر هم به سزای کارهاشون میرسن)

2. 2 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

داستان نداشته ...
    دعوا سر اون پولیه که از فروش سریال به صدا و سیما در میاد و سهم نویسنده ...

4. این کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یا خیلی ها اصلا حوصله ی مصاحبه ندارن
    یا خیلی ها مصاحبه می کنن اما خیلی هاش پخش نمیشه.
    یا قبلش بهشون میگن که چی بگو(به گاگولاشون).برا همین خیلیهاشون مثل هم حرف میزنن
    یا بسیاری هم چون میدونن که هرچی بگن یا پخش نمیشه یا تحریف میشه اصلا مصاحبه نمی کنن.
    از این حالات فکر نکنم خارج باشه.
    برای دوستانی که شهرستانی هستن می گم :
    من این چند سالی خیلی از این مصاحبه کننده های صدا و سیما رو در حال تهیه تو تهران اطراف ونک ، ولیعصر و انقلاب دیدم.
    همه مصاحبه هایی که من دیدم (به غیر از برنامه درشهر) 100% ساختگی هستن و هر مصاحبه حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشه تا مجری به طرف حالی کنه چی بگه. اوج کارشون اینه که بعضی موقع ها مصاحبه شونده ها هم از خودشون هستن ! و همراه خودشون میارن ! فقط برنامه در شهر بود که می دیدم کاملا اتفاقی می پریدن جلو هر کسی و سوال می پرسیدن و تمام.

یه نکته دیگه : یه قشری هم هستن که چند سالی به عدشون داره اضافه میشه که اکثرا دانشجو هستن ، وقتی برای مصاحبه از صدا و سیما ازشون تقاضا بشه با جمله "جیره خور ، جیره خور ... " طرف رو بدرقه می کنن. نمی دونم کلیپی که یکی از همین گزارشگر های خانم (که خیلی هم گزارس تهیه می کرد اون زمان) از طرف صدا و سیما اومد دانشگاه علم و صنعت و اینقدر بهش گفتن جیره خور که خانم داشت بلند گریه می کرد و از دانشگاه میرفت بیرون رو دیدید یا نه؟
    Last edited by mhv_kntu; 10-08-2010 at 20:24.

6. 7 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ای کاش جوری میشد که از من توی یک جشن زنده تلویزیونی و جلوی هزاران بیننده حاضر و تلویزیونی و درحضور هنرمندان این سریال در اون جشن، میخواستند که نظرمو راجع به فاصله ها (نه ببخشید، خارشه ها) بگم.
    اونوقت دونه به دونه موارد پست شماره 741 به علاوه هزاران چیز دیگه که دوستان گفتند رو بصورت زنده و با صدایی رسا بازگو میکردم.
    آخ که چه حالی میداد.

8. این کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام . این نظر سنجی کجا هست حالا ؟
    این جاست.می تونید رای بدید به کیفیت فاصله ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان اون عمو رو دیدیدش؟اقای ایمنی هست! مثلا میخوان فرهنگسازی کنن.گوشیش زنگ میزنه میره کنار وای میسه !

والا چی بگم از این فیلم.فکر میکردم من ادم نیستم از این فیلم خوشم نمیاد ! ولی خدا رو شکر گذرم خورد اینجا یکم امیدوار شدم
    خوب نه, مگر کار بدی کرده؟ جدا؟

این چیز ها رو نگید. اینا سوتیهای خودتون هستن. بهتره یه چیزهای بهتر بگید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من نمیدونم مردم چرا میشینن فاصله ها ( به قول دوستان لطیفه ها ) رو می بینن
    نمیدونم چطوری این سریال رو ساختن ! چطوری روشون شده توی تلویزیون ملی بزارنش !!!
    من کلا 10 قسمتشو دیدم اول تا آخرش سوتیه !
    1 - ساده لوحی و ( با عرض معذرت از دوستان P30World ) خریت سعید باید توی گینس ثبت بشه !
    2 - هفت خطیه بیتا که رسما داره به مردم انواع و اقسام دزدی رو نمایش و آموزش میده ! اونوقت میگن F A R S I 1 بنیان خانواده رو هدف گرفته ! من طرفدار این شبکه نیستم اما بیتا که 100 پله بدتره !!!
    3 - چطوریه که محسن و لیلا توی شهری مثل تهران که 12 میلیون جمعیت داره ، بعد از 60 سال همدیگه رو پیدا میکنن !
    4 - من نفهمیدم بالاخره صبا چند سالش بود با مهران عروسی کرد ؟! لیلا خانوم یه دفعه گفت صبا 17 سالش بود ! یه بار گفت 16 سالش بود ! ( به خدا دارم راست میگم ! به شخصه دیدم همچین سوتی ای دادن ! باور ندارین آرشیوش هست ! ) اگه سریال 90 قسمتی بود لیلا میگفت صبا جنین بود با مهران ازدواج کرد !
    5 - فیلم عشق و عاشقیه یهو سر از جبهه و جنگ ایران و عراق در میاره ! خوب چه ربطی داره ؟! جالب اینجاست که وسط جنگ که همه از هم دیگه خداحافظی میکنن و پلاکهاشونو به هم میدن میگن اگه شهید شدیم اینو بده به خانوادمون حالا چون چند تا شهید پیدا شده و پلاک هم به اسم بابای رفیق سعید بوده پس حتما طرف بابای رفیق سعیده ! جالبتر اینه که از شوهر عمه ی سعید میخاد بیاد از روی استخوانای طرف باباشو بشناسه ! مگه طرف آمار DNA ــشو داره ؟! بالاخره ژانر فیلم چیه ؟ تخیلی ؟ دفاع مقدس ؟ عشقی ؟ علمی ؟ بابا هری پاتر هم از این فیلم واقعی تره !
    6 - 2 ساله فیلم میزاره ما نفهمیدیم حاج رضا این وسط چیکارس ؟! حکم فرشته ی نجاتو داره ؟! از راه میرسه کار همه رو راه میندازه ! اونم چی ! ندیده و نشناخته !
    7 - داداش سعید توی فیلم اسمش چیه ؟ اصلا اسم داره ؟ حکم پیام بازرگانیه ! هدفشون چی بوده اینو آوردن توی فیلم ! الله اعلم !
    8 - نغمه !!! طرف توی شهری مثل تهران ! با داشتن دوستی چون بیتــا ! خونه زندگیشو با باباش ول میکنه ! تهران میمونه تا بیتا از خدایی نکرده تنها نشه !
    من اگه بخام در مورد سوتی های این فیلم حرف بزنم تا صبح باید تایپ کنم !
    تا همین جاشم خیلی زیادی ازشون گفتم !
    آقا مردونه بیاید پول بزاریم واسه کارگردان و نویسنده ی این سریال نذری بدیم ... خدا را چه دیدید ! شاید شفا پیدا کردن دیگه از این فیلما نسازن !

13. 7 کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب نه, مگر کار بدی کرده؟ جدا؟

این چیز ها رو نگید. اینا سوتیهای خودتون هستن. بهتره یه چیزهای بهتر بگید.
    اتفاقا کاره بدی نیست! هیچ کدوم از دوستان هم نگفتن که استفاده از لامپ کم مصرف یا هنگام رانندگی با موبایل حرف نزدن کاره بدیه!
    چیزی که کفر همه رو درآورده اینه که جناب نویسنده و کارگردان و... حتی سعی نکردن از پدیده های به نام آوردن مثال، تشبیه، صنعت تضاد و... استفاده کنن!!!
    یه موقع یه شخصیتی مثل فرهاده فاصله ها بلند بلند داد میزنه من بی پولم و فقیرم! یه موقع هم کریمه آواز گنجشک ها با تلاش برای خورد کردن یه 500 تومنی، فریاد میزنه که من فقیرم!
    اینجا هم همینه! این سریال حتی حاضر نشده پیام ها مثبتش رو غیرمستقیم مطرح کنه که با مزاج بیننده سازگاری داشته باشه! متاسفانه بعضی از پیام ها بازرگانی که جنبه فرهنگی داره (برای مثال پیامه: بچه ها میبینند، بچه ها تکرار می کنند)، از پیام هایی که این سریال پخش میکنه، بیشتر تاثیر میزاره!!
    یاعلی

15. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

معجزه عمو خان رو داشتید! با زبون خالی از اون زن که دیه می خواست آرومش کرد و وقت گرفت!
    من فکر کنم قسمت آخرش اینجوری باشه که عمو بال در میاره و به صورت فرشته میشه و میره به آسمون ها !

17. 5 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بدترین سکانس امشب:
    فرهاد به علی: کجاست؟
    علی: اونجا.

19. 3 کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •