نه اون effect blur که گفتم منظورم همون motion blur بود تاثیر که داره ولی مثل MW نمیشه
لانچر من کار نمی کنه از وقتی که می خوام باهاش کار کنم می گه دوباره نصبش کنید حتی قبل از اینکه پچو بریزم
نه اون effect blur که گفتم منظورم همون motion blur بود تاثیر که داره ولی مثل MW نمیشه
لانچر من کار نمی کنه از وقتی که می خوام باهاش کار کنم می گه دوباره نصبش کنید حتی قبل از اینکه پچو بریزم
بله !!چطور؟؟
لانچر من قبل از اینکه پچ رو بریزم کار نمیکرد ولی وقتی پچ رو ریختم راه افتاد!!لانچر من کار نمی کنه از وقتی که می خوام باهاش کار کنم می گه دوباره نصبش کنید حتی قبل از اینکه پچو بریزم
کرکت رو عوض کن .اونی که حجمش 5.7 مگ هست روبریز مشکلت حل میشه
سلام
من هر دفعه که بازی رو باز میکنم نصف تنظیمات joypad تغییر کرده!!
مشکل چیه؟
الان لانچر کار نمیکنه پچ هم ریختم بعد کرک 5.7 کجاست؟!!!
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
سلام
اون مشکل مال خود بازی هستش برای من هم اینطوریه
اگه میخوای بمونه اول تنظیمات بازی رو موقعی که بازی رو شروع میکنی یعنی توی منو انجام بده
بعد از بازی خارج بشو دوباره برو بازیو شروع کن
Last edited by BMW.M3_E46; 28-11-2010 at 01:06.
آقا این turbo که میده چه حالی میده؟
وقتی توربو میزنی میشه عین این فیلما
این کرک پچ جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اینو مگه نگفتن open world هستش .چجوری میشه با ماشینی که میخوای تو شهر چرخ بزنی؟؟؟؟؟؟
Last edited by night lord; 28-11-2010 at 01:41.
من نمي فهمم چرا دوستان انقدر از كپي كردن كرك و ... صحبت مي كنن
كرك اين بازي كه Reloaded داده بيرون اصلا كپي كردني نيست فقط روش كليك مي كني و خودش يه سريال براي بازي جنريت مي كنه همين. فايل exe بازي هم اصلا دستكاري نميشه.
به خاطر همين هم وقتي پچ جديد رو مي ريزي بازي بدون مشكل و نياز به كرك جديد اجرا ميشه.
سلام .
ماهم CD Key بازی رو خریدیم . فعلا که سر کارم برم خونه ببینم آنلاینش چه مزه ائی هستش( SIMON اگه بود ....
)
راستی یک سوال فنی ! الان باید بازی رو Clean نصب کنم دوباره یا با همین کرک ( Active Reloaded ) که زدم هم میشه کار کرد ؟
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 28-11-2010 at 10:35.
سلام
برای آنلاین شما میتونید با همین نسخه های کرک شده هم بازی کنید ولی باری اینکه نسخه بدون مشکل را داشته باشید بهتره که نرم افزار EA Download Manager را دانلود و نصب کنید و در EA اگر اکانت ندارید بسازید و وارد نرم افزار بشید بعد شماره سریال رو درون نرم افزار وارد کنید و لینک های نسخه اصلی رو که نرم افزار میده را دانلود کنید و این نسخه را نصب کنید.
موفق باشید
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
سلام
من وسط بازی بعضی موقع ها با اینکه آنتی ویروس را می بندم بازی یا لگ پیدا میکنه یا مصلاً قاطی میکنه یعدفعه می بینی یک درخت که کنار جاده هست یک لحظه میاد جلو ماشین و سریع میره و از اینجور مشکلات . با اینکه تمام افکت ها رو خاموش کردم و Medium هم بود باز هم این مشکل باقیست . یعنی مشکل از نسخه بازی هست ؟؟ پچ هم نصب کردم
چند خریدی؟از کدوم سایت؟
سلام .
27500 تومن .
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)