توهین تا این حد هم درست نیست.
از نظر من خیابانی حتی بهتر از فردوسی پور هم گزارش میکنه...
بهترین گزارشگر فوتبال چند سال پیش همین آقای خیابانی انتخاب شده بود...
خواهشا اگه سوتی از ایشون میگیرین توهین نکنین بهش...
.
توهین تا این حد هم درست نیست.
از نظر من خیابانی حتی بهتر از فردوسی پور هم گزارش میکنه...
بهترین گزارشگر فوتبال چند سال پیش همین آقای خیابانی انتخاب شده بود...
خواهشا اگه سوتی از ایشون میگیرین توهین نکنین بهش...
.
مسی بازیکن فوق العاده ایه اما مشکلش اینه که یکم گشاد میزنه ، صبر میکنه تا توپ بهش برسه ، زیاد جاهای خوبی جاگیری نمیکنه که از دست اونایی که گرفتنش فرار کنه یا تو فضای باز توپ گیرش بیاد . هرجا توپ گیرش میاد سه سوت میزننش میخوره زمین .البته مربیشونم جای خوب زمین نزاشتتش . به جواد بگید اینارو به مسی یا حد اقل به مارادونا بگه .
آره موافقم که نباید زیاد توحین بشه . ولی فقط نمیدونم چرا من یه بار تا به شوخی به یکی از کارشناسا تیکه ی خنده انداختم (به فامیلیه افاضلی) سه سوت پستم پاک شد اما بقیه بچه ها راحت همه چی میگن پاک نمیشه .
در کل خیابانی با همه ی سوتیهاش یا چرت و پرتاش تو گزارش به نظر من شرف داره به گزارش سیانکی و احمدی و سرهنگ علیفر و اینجور کسا . حداقل صداش دوزار هیجان داره
تصویر برداری اونقدر فوق العادست که اگه 100 بار هم بگه کمه . بقیشون که این چیزا حالیشون نیست برا همین نمیگن .
میگفت در هر ثانیه دوربیناشون 1000 فریم میگیره . دوربین معمولی 25 فریم !!
حالا به خیابانب بگو فریم چیه ؟ میگه : خوردنیه؟
تیکه کلام ازخیابانی که تازگیاخیلی میگه وتوبازی دیروزم چندبارم گفت
بازی رو واداده
ردش میکنه
سلام...
خیابانی کل بازی ( البته تا وقتی توز تو بازی بود ) مسی توپ رو میگرفت، میگفت توز، توز میگرفت میگفت مسی!
خدا پدر فیلم بردارا و کارگران رو بیامرزه که حتما باید بسته و از نزدیک میگرفت تا خیابانی بفهمه!
یه جمله هم گفت :
خیابانی : تیمی که کوچیک باشه، مربیش بزرگ میشه! البته آرژانتین هم تیم کوچیکی نیست.
اینو گفت یا من بد شنیدم؟
آخه این ینی چی، جون من بنشونیش اینجا بگی اینو معنی کن خودش میمونه توش!
موفق باشید♥♥♥
درست میگید اما واقعا این خیابانی اعصاب خوردکنه.
خیابانی بهتر که دیگه از گزارشگری بازنشسته بشه.
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
این که گفتی یعنی چه
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
![]()
آره فکر کنم همینو گفتخیابانی : تیمی که کوچیک باشه، مربیش بزرگ میشه! البته آرژانتین هم تیم کوچیکی نیست.
ولی خدائی واسه خنده توپه حاج جوات![]()
در پی اعتراض های مکرر هموطنان عزیز مبنی بر سوتی های گزارش اقای جواد اقای چلنگر موافقت خود را مبنی بر مترجمی گزراشات اقای خیابانی را اعلام داشت.
گزارش خیابانی + ترجمه همزمان صحبت های خیابانی توسط چلنگر چی میشه .اگه این فیلم اکران بشه فقط یه بازی از اخراجی ها بیشتر فروش میکنه.
در کل اقای خیابانی ادم شریف و فوق العاده تعصبیه دوستان درست نیست بهش توهین کنیم .(نمیدونم من هم بهش توهین کردم یا خیر!؟)
اون دوستمون هم به عادل گیر داده بود در مورد بازی المان و انگلیس خداییش وقتی در مورد اون حادثه 44 سال پیش و مزار کمک داور صحبت کرد خیلی بهم چسبید خیلی اون بازی رو برام مهیج تر و احساسی تر کرد مگه ما از یه بازی فوتبال چیو میخوایم اینکه بگه توپ دست اینه پاس میده به اون که نشد گزارش مهم اطلاعاتی هست که در طول بازی به شنونده ها میده البته در زمان درست
نمیدونم سایر دوستان هم همین نظر دارن یا خیر؟
بوردیسو که خیلی وقته (یک ساله) از اینتر جدا شده
پس چرا این جواد خیابانی هنوز میگه بازیکن اینتر؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)