من فیفا بازی نمیکنم اما یه حقیقت که ضعف pes هست اینه که موقع سانتر همیشه و همیشه توپ رو برای جلوترین بازیکن میفرسته حتی اگر بازیکن عقب تر دروازه جلوش خالی باشه و در 80 درصد مواقع بازیکن جلوتر تو افسایده
و کلا هیچ بازیی ای کامل نیست
من فیفا بازی نمیکنم اما یه حقیقت که ضعف pes هست اینه که موقع سانتر همیشه و همیشه توپ رو برای جلوترین بازیکن میفرسته حتی اگر بازیکن عقب تر دروازه جلوش خالی باشه و در 80 درصد مواقع بازیکن جلوتر تو افسایده
و کلا هیچ بازیی ای کامل نیست
راستی.یک سوال.تو فیفا نسخه کامپیوتر وقتی میخوایم بازکن جدید بسازیم موقع وارد کردن اسم بازیکن تعداد حروف خیلی محدودی میده و من حتی نمیتونم mohammad رو کامل بنویسم .ایا این تو نسخه کنسولی هم اینطوریه؟
به خاطر ارزون بودنش می گی ؟
گفتم در کل این سانته خوبشه بهتره ....pes در کنسول مالی نیست .. ok
من fifa10 xbox360 بازی کردم... خوب شما ... حتما با کسی که درست و حسابی بلد باشه بازی نکردی اگه با من بازی کنی به تونی 1 سانت انجام بدی وگل بشه جایزه داری ...$
اگه شما بازی ارکد دوست نداری یک ایمیل بزن به شرکت سازنده فیفا یک انتقاد کن وبگو که آقا ما بازی فیفا رو واقعی میدونیم و می خواییم این دروازبان رو از حالت 90% اتوماتیک در بیا رین ملت حال کنن... ! ! !
اگه دروازبان تمام اتوماتیک در بیاد واقعی میشه به نظرت خوب میشه !!!یا توپ از هر طرف بیییاد گول می خوری .
پس حرف من اینجا صدق می کنه که واقعی بودن هم دوباره خیلی خوب نیست...
Last edited by m jax; 09-09-2010 at 08:31.
خوب اینکه فوتبال نمیشه...
اگه اینطوری بود میریم فوتبال 99 پلی وان بازی میکنیم چون واقعی نیست ولی کیف داره!!1
من ارزوم این بوده که یه فوتبال سراسر دستی که کاربر حرفه ای رو از تازه کار جدا کننه و اینطوری طبق میل کابر عمل کنه من که برسه دستم بعد از چند ساعت بازی که قلقش اومد دستم دستیش میکنم اگه توش باشه
داداش بحث تعریف از خود نیست ولی من فیفا 10 رو هر روزه با گیمرهای حرفه ای تو محیط لایو بازی میکنم پس بهتره به فکر جایزه باشی!!!من fifa10 xbox360 بازی کردم... خوب شما ... حتما با کسی که درست و حسابی بلد باشه بازی نکردی اگه با من بازی کنی به تونی 1 سانت انجام بدی وگل بشه جایزه داری ...$
اهلا وسهلاَ ؟!! خوبی داداش؟!اگه شما بازی ارکد دوست نداری یک ایمیل بزن به شرکت سازنده فیفا یک انتقاد کن وبگو که آقا ما بازی فیفا رو واقعی میدونیم و می خواییم این دروازبان رو از حالت 90% اتوماتیک در بیا رین ملت حال کنن... ! ! !
این بحث رو دیگه ادامه نده که پستهای اسپم داره زیاد میشه
از همه دوستان بابت این اسپم معذرت میخوام
دوستان خبری از Soundtrack بازی نیست؟
یعنی فقط باید خودمون آهنگامونو ایمپورت کنیم یا بازم آهنگ داره
خوب دوستان من هم کم کم دارم وارد می شم ولی الان یکم زوده برا من ...
مثل هر سال تا حدود 1 یا 2 ما قبل و بعد بازی میام و توی مسایل مربوط به 2 بازی معروف فوتبال شرکت می کنم.
و اما اولین فعالیت من...
دوستان در مورد سانتر باید توضیح مختصری بدم...
گرامی....
شما توی pes می تونی توی تنظیمات بری و قسمت کنترولر (داخل بازی) نوع سانتر کردن رو تغییر بدی ...
فک کنم خیلی از دوستان این موضوع رو ندونن.
در واقع فک می کنم 3 نوع سانتر وجود داره ...
می تونین جوری تعریف کنید که بشه توپ رو با گرفتن دسته به هر طرف به همان جهت کنترل کرد.
حالت عادی جوری برنامه ریزی شده که توپ بره جلو تر از نقطه پنالتی...
در ضمن شما هنگام سانتر با گرفتن دکمه ی L1 توپ رو به سمت خط 18 قدم و با گرفتن دکمه ی R1 توپ رو روی در وازه می تونی بفرستی...
به هر حال این مسایل و مسایلی از این قبیل یه سری از امکانات کنترلی بازی هست که دوستانی که روی یه بازی تمرکز دارن پی میبرن.
من به شخصه بازی کامپیوتری فقط pes بازی می کنم البته fifa و Gta هم خیلی کم...
مسایلی از این قبیل دیگه رفته توی نا خوداگاه من و برخی از دوستان از من سوال می کنن چه طور این حرکت رو انجام دادی من واقعا در وهله اول نمی تونم به سوالشون پاسخ بدم چون انگشت هام خودشون برای خودشون کار می کنن..![]()
FIFA 11 - Advanced Defending Techniques Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)