تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 311 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

می خواستم بدونم دلیل بد سانتر شدن تو بازی فیفا چرا رفع نمی شه ؟ الان اگه pes نگاه کنی خیلی جالب سانتر میشه کناره زمین وراهت میشه سر زد ولی تو فیفا سانترو خیلی سخت کردن توپ همه جا میره به جز روی سر بازیکن خط حمله اگه بره هم سر زیاد گل نمی شه و فقط باید بری شوت بزنی که باعث تکراری شدن وغیر محیج شدن بازی می شه ... هم تو کنسول این طوری هست هم تو pc چرا ؟
    من فیفا بازی نمیکنم اما یه حقیقت که ضعف pes هست اینه که موقع سانتر همیشه و همیشه توپ رو برای جلوترین بازیکن میفرسته حتی اگر بازیکن عقب تر دروازه جلوش خالی باشه و در 80 درصد مواقع بازیکن جلوتر تو افسایده
    و کلا هیچ بازیی ای کامل نیست

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی.یک سوال.تو فیفا نسخه کامپیوتر وقتی میخوایم بازکن جدید بسازیم موقع وارد کردن اسم بازیکن تعداد حروف خیلی محدودی میده و من حتی نمیتونم mohammad رو کامل بنویسم .ایا این تو نسخه کنسولی هم اینطوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها یه چیزی میگم تورو خد دعوا نکنید و نریزید سرم
    به نظرتون نسخه ی ایکس باکس این بازی بهتر میشه یا نسخه ی پی اس تری؟
    فقط نظرتونو بگید
    من که میگم ایکس باکس
    به خاطر ارزون بودنش می گی ؟

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

5

ببینید دوست عزیز،
    من نمی دونم شما کدوم فیفا رو بازی کردید ولی قطعا این چیزایی که در مورد سانتر کردن گفتید با فیفا نکست هیچ گونه تشابهی نداره... من اتفاقا راحت می تونم سانتر کنم نمی دونم شما چطور از این مورد اشکال می گیرید. در مورد دریبل در فیفا آره تا حدودی باهاتون موافقم کمی دریبل کردن در فیفا مشکله که خوشبختانه در فیفا ورد کاپ این مشکل رو حل کردند و به احتمال زیاد در فیفا 11 مسئله سخت بودن دریبل وجود نخواهد داشت.

دوست عزیز ، این حرفت کاملا نشون میده شما بازی آرکد رو بیشتر از واقع گرا بودن می پسندید و به این همین علته که PES رو دوست دارید اما خیلی ها مانند من دنبال یه فوتبالی هستند که به واقعیت نزدیک باشه نه اینکه یه بازی خشک و بی روح مثل PES که آدمو خسته میکنه!!!

خیالت راحت دوره PES تموم نشده و PES و شرکت کونامی قطعا در آینده حرفهای بیشتری برای گفتن خواهند داشت اما در حال حاضر بهترین فوتبال حال حاضر فیفا 10 هست که البته به زودی فیفا 11 میاد و جاشو می گیره
    -------------------------------------------------

و
    گفتم در کل این سانته خوبشه بهتره ....pes در کنسول مالی نیست .. ok
    من fifa10 xbox360 بازی کردم... خوب شما ... حتما با کسی که درست و حسابی بلد باشه بازی نکردی اگه با من بازی کنی به تونی 1 سانت انجام بدی وگل بشه جایزه داری ...$

اگه شما بازی ارکد دوست نداری یک ایمیل بزن به شرکت سازنده فیفا یک انتقاد کن وبگو که آقا ما بازی فیفا رو واقعی میدونیم و می خواییم این دروازبان رو از حالت 90% اتوماتیک در بیا رین ملت حال کنن... ! ! !
    اگه دروازبان تمام اتوماتیک در بیاد واقعی میشه به نظرت خوب میشه !!!یا توپ از هر طرف بیییاد گول می خوری .
    پس حرف من اینجا صدق می کنه که واقعی بودن هم دوباره خیلی خوب نیست...
    Last edited by m jax; 09-09-2010 at 08:31.

5. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

خوب اینکه فوتبال نمیشه...

اگه اینطوری بود میریم فوتبال 99 پلی وان بازی میکنیم چون واقعی نیست ولی کیف داره!!1

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من ارزوم این بوده که یه فوتبال سراسر دستی که کاربر حرفه ای رو از تازه کار جدا کننه و اینطوری طبق میل کابر عمل کنه من که برسه دستم بعد از چند ساعت بازی که قلقش اومد دستم دستیش میکنم اگه توش باشه

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من fifa10 xbox360 بازی کردم... خوب شما ... حتما با کسی که درست و حسابی بلد باشه بازی نکردی اگه با من بازی کنی به تونی 1 سانت انجام بدی وگل بشه جایزه داری ...$
    داداش بحث تعریف از خود نیست ولی من فیفا 10 رو هر روزه با گیمرهای حرفه ای تو محیط لایو بازی میکنم پس بهتره به فکر جایزه باشی!!!

اگه شما بازی ارکد دوست نداری یک ایمیل بزن به شرکت سازنده فیفا یک انتقاد کن وبگو که آقا ما بازی فیفا رو واقعی میدونیم و می خواییم این دروازبان رو از حالت 90% اتوماتیک در بیا رین ملت حال کنن... ! ! !
    اهلا وسهلاَ ؟!! خوبی داداش؟!

این بحث رو دیگه ادامه نده که پستهای اسپم داره زیاد میشه

از همه دوستان بابت این اسپم معذرت میخوام

9. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان خبری از Soundtrack بازی نیست؟
    یعنی فقط باید خودمون آهنگامونو ایمپورت کنیم یا بازم آهنگ داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

خوب دوستان من هم کم کم دارم وارد می شم ولی الان یکم زوده برا من ...
    مثل هر سال تا حدود 1 یا 2 ما قبل و بعد بازی میام و توی مسایل مربوط به 2 بازی معروف فوتبال شرکت می کنم.

و اما اولین فعالیت من...
    دوستان در مورد سانتر باید توضیح مختصری بدم...
    من فیفا بازی نمیکنم اما یه حقیقت که ضعف pes هست اینه که موقع سانتر همیشه و همیشه توپ رو برای جلوترین بازیکن میفرسته حتی اگر بازیکن عقب تر دروازه جلوش خالی باشه و در 80 درصد مواقع بازیکن جلوتر تو افسایده
    و کلا هیچ بازیی ای کامل نیست
    گرامی....
    شما توی pes می تونی توی تنظیمات بری و قسمت کنترولر (داخل بازی) نوع سانتر کردن رو تغییر بدی ...
    فک کنم خیلی از دوستان این موضوع رو ندونن.
    در واقع فک می کنم 3 نوع سانتر وجود داره ...
    می تونین جوری تعریف کنید که بشه توپ رو با گرفتن دسته به هر طرف به همان جهت کنترل کرد.
    حالت عادی جوری برنامه ریزی شده که توپ بره جلو تر از نقطه پنالتی...
    در ضمن شما هنگام سانتر با گرفتن دکمه ی L1 توپ رو به سمت خط 18 قدم و با گرفتن دکمه ی R1 توپ رو روی در وازه می تونی بفرستی...

به هر حال این مسایل و مسایلی از این قبیل یه سری از امکانات کنترلی بازی هست که دوستانی که روی یه بازی تمرکز دارن پی میبرن.
    من به شخصه بازی کامپیوتری فقط pes بازی می کنم البته fifa و Gta هم خیلی کم...
    مسایلی از این قبیل دیگه رفته توی نا خوداگاه من و برخی از دوستان از من سوال می کنن چه طور این حرکت رو انجام دادی من واقعا در وهله اول نمی تونم به سوالشون پاسخ بدم چون انگشت هام خودشون برای خودشون کار می کنن..

12. 7 کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

FIFA 11 - Advanced Defending Techniques Trailer

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 10 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •