تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 146 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1459

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی اسپانیا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسپانیا با این کیفیت نباید جلوی آلمان مشکلی داشته باشه. مگر اینکه ناآماده ها قرار بگیرن یا یک بازی آشفته استثنایی ارائه بدیم. امیدوارم کادر دیگه نتیجه گرفته باشه و ترکیب خوبی روانه بازی کنه.

برو بکس من با دیدن بازی دیشب اسپانیا خیلی نگران شدم ... این آلمان شوخی بردار نیست نکنه اسپانیا جلویه آلمان اینجوری بازی کنه و گرنه فاتحمون خوندستا ...
    بازی خاصی بود اما بد نبود. بازیکنان پاراگوئه تا لحظه آخر وقت های تلف شده دوندگی داشتن و 3 نفری از میون زمین با تمرکز پرس می کردن. فکر کنم خشن ترین تیم جام هم بودن. به هر حال نیمه توان بازی کردن اسپانیا در همچین بازی هایی خطرناکه و یک اتفاق میتونه شرایط بدی ایجاد کنه.

تورس بازم کلی بازی کرد. یورنته و حتی بهتر از اون پدرو بخاطر سرعت و هماهنگیش موثر بودن. یعنی نیمه نهایی و فینال اونم جلوی تیمای خوبی که روحیه بسیار بالایی هم پیدا کردن می خواد قرارش بده؟

2. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسپانیا با این کیفیت نباید جلوی آلمان مشکلی داشته باشه. مگر اینکه ناآماده ها قرار بگیرن یا یک بازی آشفته استثنایی ارائه بدیم. امیدوارم کادر دیگه نتیجه گرفته باشه و ترکیب خوبی روانه بازی کنه.

بازی خاصی بود اما بد نبود. بازیکنان پاراگوئه تا لحظه آخر وقت های تلف شده دوندگی داشتن و 3 نفری از میون زمین با تمرکز پرس می کردن. فکر کنم خشن ترین تیم جام هم بودن. به هر حال نیمه توان بازی کردن اسپانیا در همچین بازی هایی خطرناکه و یک اتفاق میتونه شرایط بدی ایجاد کنه.

تورس بازم کلی بازی کرد. یورنته و حتی بهتر از اون پدرو بخاطر سرعت و هماهنگیش موثر بودن. یعنی نیمه نهایی و فینال اونم جلوی تیمای خوبی که روحیه بسیار بالایی هم پیدا کردن می خواد قرارش بده؟
    فیفا به خاطر گل سالم پاراگویه عدر خواهی نکرد در عوض گفت 8 تا پنالتی برای اسپانیا نگرفتیم عذر می خواهیم.
    من نمیدونم کجا این اتفاق افتاده.
    این طور که با قرارداد بستن با آفساید این تیم بالا اومده بوش میاد فیفا می خواد قهرمانش کنه

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

به نظرم من حضور تورس توس زمین خیلی تاثیرگزاره. حتی اگه گل نزنه!

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

فیفا به خاطر گل سالم پاراگویه عدر خواهی نکرد در عوض گفت 8 تا پنالتی برای اسپانیا نگرفتیم عذر می خواهیم.
    من نمیدونم کجا این اتفاق افتاده.
    این طور که با قرارداد بستن با آفساید این تیم بالا اومده بوش میاد فیفا می خواد قهرمانش کنه
    دوست عزیز
    اگه به داوریه که داور یه پنالتی واضح را به نفع اسپانیا توی همین بازی با پاراگوئه نگرفت.

6. 3 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوست عزیز
    اگه به داوریه که داور یه پنالتی واضح را به نفع اسپانیا توی همین بازی با پاراگوئه نگرفت.
    قضیه اینه که ایشون گل لمپاردو یادشون رفته!
    تازه همون جور که گفتم ایشون پستایی که میدن فقط برای ایجاد دعواس...!
    امیدوارم این غرور کاذب طرفداران آلمان چهارشنبه با باخت در مقابل اسپانیا خورد بشه...
    نظر شما کاملا محترمه ولی با بازی که هم پدرو و هم یورنته ارائه دادن ثابت شد که ما جایگزینای خوبی واسه تورس در حال ریکاوری از مصدومیت داریم.

8. این کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یعنی بشه جریان همون علی دایی خودمون دیگه ؟!

یکمی احساسیه : چون وقتی فابرگاس و صد البته پدرو به تیم اضافه شدن تیم از سکونی که داشت کنده شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یعنی بشه جریان همون علی دایی خودمون دیگه ؟!

یکمی احساسیه : چون وقتی فابرگاس و صد البته پدرو به تیم اضافه شدن تیم از سکونی که داشت کنده شد
    من که شک دارم این دل بوسکه بخواد از گذاشتن دو هافبک دفاعی چشم پوشی کنه...
    مگه اینکه بخواد ویا رو ببره نوک پست تورس رو بیاره AMF بده به فابرگاس. به هر حال باید تا بازی منتظر موند...

11. این کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

البته اگه سسک آماده باشه : جایی خوندم که دستش بعد از زمین خوردنش آسیب دیده

در کل اسپانیا وقتی اسپانیاست که ژابی آلونسو یا یکمی بیشتر توپ رو حرکت بده یا به واسطه اینکه دوس داره سرعت تیم رو پایین بیاره از ترکیب بره بیرون !

13. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

ژابی آلونسو یکی از بهترین مهره های تیمه !
    توقع ندارید بره بیرون جاش بوسکتس بازی کنه که !

15. 2 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اتفاقا اگه بخواد همین سیستم رو اتخاذ کنه مشکل میخوره : آلمانیا نشون دادن بسته بازی کردن ر وبسیار بهتر از پاراگوئه بلدن و تو ضد حمله مث پاراگوئه ایها اشتباه نمیکنن : همون کاری که نیمه دوم با آرژانتین و الباقی بازیا کردن !

اسپانیا و برزیل و ... که دوست دارن تک ضرب بیان جلو وقتی به پرس میخورن گیر میکنن تو بازی دیشب هم پاراگوئه کم دقت بود تو یارگیری تا آخر بازی که نشون میده که از لحاظ بدنی کم آورده بودن به خاطر بازی 120 دقیقه ای قبل وگرنه با ابستن ژاوی و تا حدودی اینیستا بازیسازی رو گرفته بودن - تو این لحظه هم نمیشه گفت صرفا ویا به تنهایی بتونه کاری بکنه اون هم جلو تیمی مث آلمان که استاد دفاع و ضد حمله نشون داده امسال !

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

ژابی آلونسو یکی از بهترین مهره های تیمه !
    توقع ندارید بره بیرون جاش بوسکتس بازی کنه که !
    نه بابا »: گفتم توپ رو نگه میداره : دیشب چنتا ضد حمله ر و نگه داشت

تو که میدونی کل فصل من دارم .. نثار بوسکتس میکنم تو بارسا

ولی خدایی بوسکتس روونتر و سریعتر پاس میده تا ژابی

کلا یکیشون تو بازی باشه کفایت میکنه : نه مث شیوه برزیل !
    ----------

کنکو رو خوب دادی ؟

17. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •