تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 215 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه ahmad6630's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون فکر کنم درست شد از همتون ممنونم که کمکم کردید به خصوص شما vtn54عزیز

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان یه مبحثی رو سرچ کردم اینجا و به موضوع مورد نظر در پست 295 رسیدم ادرسش اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی برای بنده هم این مشکل بوجود اومده و وقتی کلیک راست میکنم روی درایو گزینه AutoPlay داره
    این محتوای تاپیک من در انجمن کامپیوتره:
    =====
    دوستان سلام
    فکر کنم مشکل از یک ویروسه و لی با اخرین نسخه و با آخرین اپدیت کاسپرسکی و با اخرین امنیتش(High) کامپیوتر رو 5 ساعت هم اسکن کردم 14 تا ویروس توش بود که در حالت امنیت معمولی پیداش نکرد ولی باز هم وقتی روی درایو هام در مای کامپیوتر دبل کلیک میکنم که واردشون بشم با پیغام زیر مواجه میشم البته اگر کلیک راست کنم و Open رو بزنم مشکلی نیست.
    ممنون میشوم در این زمینه راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    این هم عکس پیغام خطا

=====

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان یه مبحثی رو سرچ کردم اینجا و به موضوع مورد نظر در پست 295 رسیدم ادرسش اینه
    کد:
    ولی برای بنده هم این مشکل بوجود اومده و وقتی کلیک راست میکنم روی درایو گزینه AutoPlay داره
    این محتوای تاپیک من در انجمن کامپیوتره:
    =====
    دوستان سلام
    فکر کنم مشکل از یک ویروسه و لی با اخرین نسخه و با آخرین اپدیت کاسپرسکی و با اخرین امنیتش(High) کامپیوتر رو 5 ساعت هم اسکن کردم 14 تا ویروس توش بود که در حالت امنیت معمولی پیداش نکرد ولی باز هم وقتی روی درایو هام در مای کامپیوتر دبل کلیک میکنم که واردشون بشم با پیغام زیر مواجه میشم البته اگر کلیک راست کنم و Open رو بزنم مشکلی نیست.
    ممنون میشوم در این زمینه راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    این هم عکس پیغام خطا

=====
    دوست عزیز

در هر کدام از درایوهایی که این مشکل را دارند یک فایل مخفی به نام Autorun.inf پیدا می کنی آن را پاک کن تا

مشکلت حل شود.یا خیلی ساده تر برنامه کم حجم زیر را داونلود و اجرا کن تا تمامی مشکلات مربوط به این ویروس را

از بین ببرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوست عزیز

در هر کدام از درایوهایی که این مشکل را دارند یک فایل مخفی به نام Autorun.inf پیدا می کنی آن را پاک کن تا

مشکلت حل شود.یا خیلی ساده تر برنامه کم حجم زیر را داونلود و اجرا کن تا تمامی مشکلات مربوط به این ویروس را

از بین ببرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    vtn54 جان خیلی لطف کردید ممنون
    درست شد اتوران رو دیلیت کردم اولش درست نشد ولی بعد که ریست کردم ویندوزم نمیومد بالا ولی از طریق سی دی بوت درستش کردم و ویندوز درست شد
    با تشکر
    Last edited by Ship Storm; 14-08-2007 at 11:05.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به اين لينك برويد.در DataBase كاسپر وجود داره و اين تروجان توسط كاسپر قابل شناسايي هست:

کد:
    سلام پس چرا وقتیAVGرو نصب کردم این تروجان رو تشخیص داد ولی کاسپر دم بریده چیزی نگفت؟

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام پس چرا وقتیAVGرو نصب کردم این تروجان رو تشخیص داد ولی کاسپر دم بریده چیزی نگفت؟

دوست عزیز هیچ آنتی ویروسی نمیتونه 100 درصد Malware ها رو تشخیص بده. اما چون این تروجان در دیتابیس کسپرسکی

وجود داره اونوقت این احتمال رو میدم که تنظیمات آنتی ویروس شما بر روی حالت معمولی قرار داره.

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

14 VBS/TrojanDropper.Small.W trojan چیکارش کنم ؟

با سلام ،
    یه چند روزه یه ویروس لعنتی ( به نام : VBS/TrojanDropper.Small.W trojan ) یا این طور که از اسمش پیداست تروجان ، فایل های HTML رو مورد حمله قرار داده . آنتی ویروس من NOD 32 هست و یه 2 هفته پیش آپدیت کردم . Nod این ویروس ( یا تروجان ) رو پیدا می کنه ولی Clean نمی تونه بکنه . البته فایل های HTML جدید ( منظورم فایل هایی که تازه ذخیره کردم ) رو چک کردم مشکلی نداشت . راستی Zone Alarm هم دارم .
    لطفا کمکم کنید . چیکار کنم ؟
    ببخشید یه کم طولانی شد , با تشکر

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برو به تایپک بهترین تنظیمات برای آنتی ویورس ناد32 و تنظیماتی رو که اونجا پیشنهاد شده رو بر روی آنتی ویروستون

پیاده کنید. بعد سیستمتون رو باهش فول اسکن کنید.

ناد32 توی پاک کردن فایل های آلوده حتی اونهایی که در حافظه نشستن خیلی قویه و یکی از بهترین آنتی ویروسهاست.

من خودم با خیلی از آنتی ویروسها کار کردم اما توی پاک کردن ویروسه و تروجانها این 3 آنتی ویروس زیر بهترین آنتی

ویروس ها بودند.

NOD32

Kaspersky

BitDefender

در ضمن شما گفتید نمیتونه Clean کنه. درسته...؟ آیا شما مظمئن هستنید که اون فایلی که ویروسی شده قابل

تمیز کردن هست یا نه؟ اگر مطمئن هستید میشه توضیحاتتون رو در این زمینه بگید تا من هم قانع بشم.

اما اگر منظور شما از Clean همان Delete کردن است که بحث یک چیز دیگه است اما اگر منظورتون همون Clean

هست باید بگم که بعضی از ویروسها وقتی فایلی رو ناقص میکنند دیگه اون فایل توسط هیچ آنتی ویروسی

قابل پاکسازی نیست.

در ضمن اون فایل Html احتمالا خودش به این تروجان آلوده بوده چونکه تروجانها قابل تکثیر شدن نیستند. یعنی

نمیتونند فایل ها رو مورد حمله قرار بدن و یا احتمالا سیستم شما ویروسی شده و اون ویروسه که کدهای آلوده به

تروجان رو در فایل های HTML وارد میکنه.

بهر حال کاری رو که گفتم انجام بدید. اما قبل از اسکن کل سیستم حتما آنتی ویروستون رو هم آپدیت کنید.

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض اين ويروس رو چطور از بين ببرم

يه ويروس رو مموري کارتم افتاده
    وقتي مموري کارت رو به کارت ريدر ميزنم اين پيغام رو ميده

کد:
    اصلا نميزاره فرمتش کنم.با گوشي هم فرمت نميشه.آنتي ويروس ويروس رو ميشناسه ولي نمي تونه پاک کنه.
    هم مک آفي و هم کاسپر.

اينم فايل هاي توي مموري که بعضي ها سوپر هيدن شدن

کد:
    Last edited by nemesis; 16-08-2007 at 13:04.

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

10

سلام Persian.Boy جان , ممنون از راهنماییت .
    منظورم از Clean همون Clean هست , راستی نه اون فایلای HTML از اول این رو نداشتن . مطمئنم .
    بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •