سلام
اینا یا یاد ندارند یا مردم رو دارند اذیت میکنند
به هرحال توانایی اضافه کردن یک مک آدرس دیگه برای یوزر شما به Mac Table شون رو توی اون سوئیج یا روترشون ندارند برای همین یا باید درخواست حذف مک آدرس بدین یا کلا بی خیال شین .
سلام
اینا یا یاد ندارند یا مردم رو دارند اذیت میکنند
به هرحال توانایی اضافه کردن یک مک آدرس دیگه برای یوزر شما به Mac Table شون رو توی اون سوئیج یا روترشون ندارند برای همین یا باید درخواست حذف مک آدرس بدین یا کلا بی خیال شین .
ما پیروزیم چون حق با ماست
Last edited by t2download; 06-07-2010 at 17:13.
برای شبانه از این یوزر و پس استفاده کن
username: guest
password: ngsnet
صبانت 3 هفته هست جواب 4 ایمیل من رو هم نمیده ؟
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
اگه مشکل شارژم حل بشه با صبانت میمونم چون با دانلود 400 مگابایت شارز 5 گیگ من تمام شد و مجددآ شارژ کردم با 300 مگ دانلود شارژ 3 گیگ من تمام شد .
Last edited by t2download; 06-07-2010 at 17:08.
اعتراف میکنم که صبانت سرعت روزانه اش عالیه با دانلود منیجر تا 280 هم میره واسه دانلود ولی شارز 2 برابر کم میشه شارز و تو دانلود و وب گردی ساعتی 300 مگ کم میشه
پشتیبانی که محل نمیزاره
سرعت شبانه 0 یا 2 تا صبح 10 مگ به زور دانلود میشه شانس بیاری 30 مگ دانلود کنی و اون هم 3 شب کی بیداره
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
فعلآ چند روزه از دیال آپ استفاده میکنم
چون اگه چند ساعت از صبانت استفاده کنم یه 3 گیگی شارژ بخوره چند ساعت
کاش اندازه دانلود حجم شارز کم میشد نه 2 برابر
Last edited by t2download; 05-07-2010 at 12:00. دليل: تی تو دانلود
مشکل از شما هست با نرم افزار bandwith mater ترافیکتون رو چک کنید
مشکل از من نیست من با سایت صبانت چک میکنم و مشکل من تنها نیست صدها نفر این مشکل رو دارن ؟
حامی یا نمایندگی صبانتی مگه ؟![]()
ابتدا اینکه صبانت به صورت live و زنده ترافیک مصرفیتون رو نشون نمیده و بعد از هر قطع کردن اتصال اینترنتتون ترافیک کم شده و مدت زمان استفاده رو نشون میده با جزئیات میزان آپلود و دانلود و میزان مجموع این دو (= حجم مصرفی)...
شما هر کاری که تو اینترنت میکنید هم دانلود میکنید هم آپلود... تنها راه مستند هم استفاده از یه برنامه ثبت کننده استفاده های شبکه شماس که bandwidth meter و برنامه بهتری به نام dumeter هستن برای این کار... dumeter رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید و به صورت 30 روز آزمایشی رایگان استفاده کنید :
بعد از نصب روی آیکونش در systray راست-کلیک کنید و Totals and Reports رو بزنید تا تمام حجم رد و بدل شده رو با جزئیات ساعت و روز براتون ردیف کنه... و حجم کلی رد و بدل شده در یه بازه زمانی رو ببینید چقدر اعلام میکنه و با سایت صبانت مقایسه کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین مودمتون وایرلس که نداره...؟
Last edited by Cleeev; 05-07-2010 at 14:33.
نه نداره عزیز برای دانلود چی 2 برابر شارژ کم میکنه من با دلیل حرف میزنم ؟
خدا رو شکر بالاخره سرویسم راه افتاد.
امروز که سرعتش خیلی خوبه ( سرویس 128 سرعت بین 80 تا 10 )
امیدوارم همیشه همینطوری باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)