تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 136 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه.کار مخابراتی های منطقه ما خیلی باهاله.کلا سه روز کاری وصل اینترنت طول نکشید.روز اول رفتم ثبت نام.زوز دوم زنگ زدن برا پسوورد.من بهشون گفتم کی وصل میشه؟گفت حداکثر تا فردا ظهر.ساعت 9 صبح دیدم تلفن کلا قطع شده .ساعت 10 وصل شد

به یه نفر دیگه هم که همراه من بود همین شماره موبایل رو داده بودن!!ولی جالب موبایل دادن ها

این دانلودش هم حالی به حالیه.امروز دانلود منجر نصب کردم.تا ساعت 10-11 صبح سرعت دانلودم موشک شده بود رو 250-300 بود ولی الان-30 20 هم نیستش
    ظاهرا مملکتت هم باحاله چون تو مملکت ما وقتی میری مخابرات و مدارک میدی همونجا زارتی یه تیکه کاغذ میدن که روش یوزر و پسورد چاپ شده عکسش رو مهرداد گذاشته ولی مملکت شما تلفن میزنن پس معمای ما 3 تا شد 2 تا که لاینحله اقلا این یکی رو حل کن 4 شماره اول تلفن مملکتتون که به پیش شماره معروفه چیه؟
    میخوام ببینم سابقه ایی از مملکتتون هست یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باتشکر ازking designer و zorg2

متاسفانه از راه سر و کله زدن با مودم و کامپيوتر تغييری در وضعيت من حاصل نشد

يقينا اشکال از سروس دهنده ای دی اس ال ميباشد چون من با همين مودم و کمپيوتر و همين تنظيمات 2 ماهه دارم از ای دی اس ال مخابرات استفاده ميکنم

برم مخابرات منطقه ببينم نتيجه ميگيرم يا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
    بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
    بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست
    احتمالش کمه واسه این باشه.مال ما که ظاهرا تغییری نداشته.

دیال آپ به خیلی پارامترها بستگی داره.قبلا هم با همین کارت یا شبکه هوشمند می رفتی یا الان با چیز دیگه ای میری؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

احتمالش کمه واسه این باشه.مال ما که ظاهرا تغییری نداشته.

دیال آپ به خیلی پارامترها بستگی داره.قبلا هم با همین کارت یا شبکه هوشمند می رفتی یا الان با چیز دیگه ای میری؟
    برادر سپاه صحابه ایی پیش شماره رو نمیگی؟ موبایل رو کسی ازت نمیخواد نترس

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    ممکنه خط این دوستمون IEEE دچار مشکلات PCM باشه اخه یکی از نوشنه های PCM سرعت کم و یا بهتر بگم نصف هستش چون ولتاژ فوقث العاده ضعیفه حتی روی این خطها فکس هم کار نمیکنه.
    اگر شما ADSL دارید و خطتون الان با 31 کانکت میشه پس مشکل نویز دارید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای من هم سرعت Dial up کم شده، احتمالا علتش اینه که فیبر نوری رو تبدیل به سیم مسی کردند. تازه اولاش برای من با Dialup وصل هم نمی شد و Error 619 میداد، دیدم هر وقت مودم ADSL رو از تلفن خارج میکنم درست میشه !
    نتیجه اخلاقی: هیچ وقت همزمان نمیشه دو چیز خوب رو با هم داشت !

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

سلام
    ممکنه خط این دوستمون IEEE دچار مشکلات PCM باشه اخه یکی از نوشنه های PCM سرعت کم و یا بهتر بگم نصف هستش چون ولتاژ فوقث العاده ضعیفه حتی روی این خطها فکس هم کار نمیکنه.
    اگر شما ADSL دارید و خطتون الان با 31 کانکت میشه پس مشکل نویز دارید.
    آیا راه حلی هم داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    متاسفانه نخیر
    راه گرون قیمتی داره باید کارگر استخدام کنید کف سافلت رو بکنند و دوباره سیم کشی کنند.
    PCM یک جعبه تقسیمه که یک خط رو داخلش میکنند و از اون یک خط چند خط میگیرند که متاسفانه شرکت مخابرات احمق و دزد !
    پول یک خط 56 کیلو رو میگیره و بهونه میاره که امکانات مرکز نزدیک منزل شما محدود است و باید از این PCM ها استافده کنید.
    حال اینکه برای کم کردن زحمت کار یک جعبه رو میارن و چند خط ازش میگیرن درصورتی که باید از خود نزدیکترین پست مخابرات سیم بیارند.
    خوب متاسفانه اینجوریه.
    قضیه خط فیبر نوری فرق میکنه . اون رو مخابرات گفته هرکسی که بخواد باریش با مسی عوض میکنه که خطوط مسی میتونند ADSL یقه شرکتها رو بگیرند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادران ایمانی و ایضا برادر سپاه صحابه ایی zoorg2
    به بنده گزارش دادن که در حوزه عملیاتی مخابرات معجزه ایی اتفاق افتاده و آن این که Downstream و Upstream هرکدام بمقدار 3072 بیت در ثانیه مطابق شکل زیر افزایش یافته که در حوزه آی تی بیسابقه میباشد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این که گفتی یعنی چی؟؟؟رب جان ...یعنی سرعت بیشتر میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •