آقا این آسیا تک p2p رو ساپورت نمیکنه؟ ( فایلهای به اشتراک گذاشته شده ) رو میگم!
بعد یه چیز دیگه. آیا میشه 24 ساعت دانلود کرد؟
آهان! فرض کنید با سرویس 64 دانلود کنیم، به طور متوسط 100 مگ رو در چه مدت میشه دانلود کرد؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
آقا این آسیا تک p2p رو ساپورت نمیکنه؟ ( فایلهای به اشتراک گذاشته شده ) رو میگم!
بعد یه چیز دیگه. آیا میشه 24 ساعت دانلود کرد؟
آهان! فرض کنید با سرویس 64 دانلود کنیم، به طور متوسط 100 مگ رو در چه مدت میشه دانلود کرد؟
راستی یه چیزی.
یکی که قبلا از آسیاتک اشتراک گرفته، لطف کنه بگه چطوری این کارو کرده؟ به کجا زنگ زده؟
به خدا این 1844 جواب نمیده. (هی میگه شماره مرود نظر در شبکه موجود نمیباشد!!!)
من رفتم تو سایتش هم فرم رو پر کردم (3 روز پیش) ولی هیچ خبری نشده؟!
منطقه مخابراتیمون رو هم ساپورت میکنه.
این دیگه واقعا مسخرست که یه شرکت یه شماره درست و حسابی هم نتونه برای کاربرا بده!
چرا داره عزيزه من اصلا هم مسخرهئ نيست همون 118 زنگ ميزدي جوابت رو ميداد
انقدر خوبه كه ادم دوست داره پولش رو مجاني بده بهشون
اينم شماره شركت آسيا تك كه سگش شرف داره به همه شركتهاي سرويس دهنده تو كله تهران:
نام مسئول فروش : الهه پورصائب تلفنه مستقيم 82144111
تلفن پشتيباني فني 88523545
تلفن تماس(واحد فروش): 88523530
سريعا زنگ بزنيد و كيف كنيد حال كنين
در مورد p2p بايد بگم كه متاسفانه اسياتك رو بيشتر مراكز مخابراتي محدويت اعمال كرده و نميشه ازش دانلود كردم .
خودم كه بهشون زنگ زدم بعد از اينكه يه مدت بهشون گير دادم بالاخره گفتن كه تنها راه اسفاده ازاد از p2p داشتن اشتراك vpn هست . بقيه هم با vpn تست كردن ديدن مشكلي نداره .
اگر هم ميخوايد اشتراك بگيرين بهتره بهشون زنگ بزني و تلفني پرونده تنظيم كني . فردا يا پس فرداش هم يه پيك با مودم و ميكروفيلتر ميفرستن دم در خونتون . 32 هزار تومن وديعه مودم رو ميگيرن و بايد ديگه صبر كنين تا مخابرات خط رو رانژه كنه .
رانژه شدن خط حدود 3 تا 5 روز طول ميكشه البته من در اين مورد بسي سختي كشيدم و طي كش و قوس هاي فراوان به علت مشكلي كه مخابرات با خطمون داشت بعد از دو هفته خط رانژه شد . ولي اسياتك هم يه حالي بهمون داد و به جاي 1 ماه مجاني ، يك ماه و نيم مجاني بهم اشتراك داد .
ديگه خانوم هست ديگه اين خانوم ها رو ميزارن براي همين بازاريابي البته نميگم آسيا بده ها منظورم كلي در رابطه با خانوم ها هستش چون پسرخاله من پرينتر گرفت epson خراب شد بر گارانتي خانم با عشوه و زبون داشت سرش كلاه ميزاشت امضا كنه كه تحويل گرفته
آقا ميكروفيلتر همون spliliter هستش ديگه نيز گير تلفن ؟!!!
آره
راست ميگه؟؟ همون اسپيليتره؟
كسي جوا نميده
اره همونه .
سلام
خسته نباشيد
من يه بار سوال كردم اما كسي نديد با اجازه دوباره درخواست مي كنم
منطقه ما adsl نمي تونه ساپورت كنه از طرف مخابرات
مي خواستم چند تا تعرفه وايرلس ( ارزون ) بهم بدين
براي داتك 41000 تومان بد نبود اما يكي از دوستان مي گفت از شاتل گرفته 24 تومان اما من زنگ زدم گفتن سرويس متقارن اينا ندارن يعني قيمتا سرسام آوره
اگه كسي سرويس مناسبي از شركت خاصي سراغ داره ممنون ميشم به منم معرفي كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; هزینه ی اینترنت وایرلس در ایران همچنان سرسام آور است . در صورت نیاز به من یک پیغام خصوصی بدین تا براتون شرایط داشتن اینترنت ماهواره ای آنلاین را توضیح بدم.(تا 1.5 مگابایت)
Last edited by saman100; 06-06-2007 at 15:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)