تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 296 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این عکس ها رو نگاه کن .
    آره درسته من اشتباه می کردم راستی آرمین جان نمیشه کاری کنی نشون بده آنلاین هستی آخه یعنی چی همش چراغت خاموشه
    راستی حسین جان اون پیشنهاد من که گفتم فرم بازیکنان رو تغییر بدی توجه زیاد نکردی.الان مثلا ساها فرمش 3 هست و همیشه یا آبی هست یا بنفش.ولی بازیکنان 6 یا بالاتر باشن همیشه آماده هستن مخصوصا بازیکن 8 که عالی هستنن.در ضمن من تا چند دقیقه دیگه می خوام برم سیستم خودمو عوض کنم.اگه تا 6 نیومدم بازیو منو بزن بره.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

اگه بازیهایی که به کامپیوتر دادم رو درست بازی میکرد الان من صدر بودم
    محمد جان یه چیزی میگم ناراحت نشی.شما حالا خوب بازی با منو الکی بردی. تیم من مثل تیم ذرت کاران بودشبعد الان من باید بازی برگشت با دیفالت تیم شما بازی کنم فکر نمیکنی این یکمی ناعادلانه هستش؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

31: راستی آرمین جان نمیشه کاری کنی نشون بده آنلاین هستی آخه یعنی چی همش چراغت خاموشه.
    من با Hidden حال میکـــنم

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

31: راستی آرمین جان نمیشه کاری کنی نشون بده آنلاین هستی آخه یعنی چی همش چراغت خاموشه.
    از لحاظ امنیتی مجبورم Hidden باشم . خودت میدونی که تیم صدر جدول و . . .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بهتر نیست که مثلا هر کسی یه لیست خرید مثلا 10 تا بازیکن بده تا اون جوری نقل و انتقالات بهتر بشه.راستی به نظر من از فردا دیگه نقل و انتقالات رو شروع کنیم و تا آخر این هفته ادامه پیدا کنه

منظورتو متوجه نشدم .
    در ضمن درمورد فلش آمادگی بازیکنان تیمت باید بگم این کار رو انجام میدم اما باید از قدرت تیمت یکی دو واحد کم کنیم الان تیمت از تیمهای ما هم قویتره اینو جدی میگم .
    راستی وحید توی نقل و انتقالات سر تو از همه بیشتر کلاه میره میدونی چرا ؟

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

بچه ها شما هم درمورد قیمت گذاری بازیکنان نظر بدین دیگه این فرمولی که من گفتم احتیاج به ضریب هوش بازیکنان هم داره من این آمار رو ندارم اینجوری قیمت بازیکنان دقیق نمیشه ها .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

در ضمن درمورد فلش آمادگی بازیکنان تیمت باید بگم این کار رو انجام میدم اما باید از قدرت تیمت یکی دو واحد کم کنیم الان تیمت از تیمهای ما هم قویتره اینو جدی میگم .
    بفرما آقا وحید.بعد بگو تیمت شده مثل ذرت کاران...
    حسین اگه الان درباره نقل و انتقالات کار خاصی نداریم من برم.بذارید برای بعد دیگه باشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فکر کنم وحید متوجه صحبتت شدم .
    ببین در یک زمان مشخص اصطلاحا پنجره نیم فصل نقل و انتقالات باز میشه بعد همه تا یک روز فرصت دارن لیست بازیکنان مورد نظرشونو بدن بعد میاییم لیست بچه ها کنترل میکنیم مواردی که توی لیست بقیه مشابه نداره اگه مشکلی نداشت انجام میشه و مواردی که چند نفر متقاضی یک بازیکن باشن رو اعلام میکنیم و اون موارد با رقابت قیمتی بین طرفین متقاضی قیمتشون مشخص میشه .

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

بفرما آقا وحید.بعد بگو تیمت شده مثل ذرت کاران...
    حسین اگه الان درباره نقل و انتقالات کار خاصی نداریم من برم.بذارید برای بعد دیگه باشه؟
    سلام محمد جان
    کی میای ؟ در ضمن فکرهاتو بکن که چطوری بازیکنان رو قیمت گذاری کنیم .
    خب آره دیگه الانم میگیم با یک تیم ضعیف بازی کردی چون تیم وحید زمانیکه کامپیوتر کنترلشو بعهده میگیره بازم خیلی ضعیفه چون تیمای ما در حالتی که کامپیوتر کنترلشون میکنه قدرت زیادی دارن ( قدرت دیفالت بازیه دیگه )

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

برنامه هفته هفدهم:

لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- برگزار شد
    منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- برگزار شد
    فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
    منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
    اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
    هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

اگه یک جوری میشد قیمتی که مسترلیگ روی هر بازیکن میذاره رو در آورد خیلی عالی میشد .
    Last edited by 4039; 15-02-2010 at 16:15.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خوبی حسین جان؟
    الان نهایت تا ده دقیقه دیگه باشم.آخر شب میام چون احتمالا بازی دارم و اگه مرخصی بگیرم فردا ظهر به بعد هستم.اما فردا شب 8:30 به بعد صد در صد هستم.
    اگه یک جوری میشد قیمتی که مسترلیگ روی هر بازیکن میذاره رو در آورد خیلی عالی میشد .
    خب چرا اینجوری قیمت گذاری میکنین؟شما روی یک آپشن فایل تمام تغییرات تیمها رو اعمال کن.بعد برو مستر لیگ رو شروع کن.و حالا هر بازیکنی که بخوای میتونی سرچ کنی و قیمتش رو پیدا کنی.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خب چرا اینجوری قیمت گذاری میکنین؟شما روی یک آپشن فایل تمام تغییرات تیمها رو اعمال کن.بعد برو مستر لیگ رو شروع کن.و حالا هر بازیکنی که بخوای میتونی سرچ کنی و قیمتش رو پیدا کنی.
    هر بازیکنیو که توی مستر لیگ نمیشه بلافاصله خرید تا از این طریق بشه فهمید قیمتش چقدره . مثلا شما الان به من بگو قیمت کاکا , مسی و رونالدو توی مستر لیگ چقدره ؟ اون که شما میگی ارزش روز بازیکنه مثلا مسی حدود 6 میلیونه اما موقع خرید میره بالای 100 میلیون .
    Last edited by 4039; 15-02-2010 at 16:32.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقایون بازم برنده شدم دیگه خسته شدم از بس که بردم . یکی بیاد با هم کورس بذاریم . . .
    • اینم سیو
      کد:
      برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      • اینم گل فن پرسی
        • واین هم آمار :

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اینو در نظر نگرفته بودم.میگم یه ساعتی که حداقل پنج نفر از شش نفرمون باشیم رو درنظر بگیریم تا درمورد این موضوعات بحث کنیم.الان نمیشه که.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اقایون بازم برنده شدم دیگه خسته شدم از بس که بردم . یکی بیاد با هم کورس بذاریم . . .
    • اینم سیو
      کد:
      برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      • اینم گل فن پرسی
        • واین هم آمار :
    ایراد نداره آرمین جان توی نیم فصل دو سه واحد از قدرت تیمت کم میکنیم ببینیم بازم میتونی راحت همه رو ببری . اینو جدی گفتما الان از تیم آرسنال 9 واحد کم شده 3 واحد دیگه هم کم میکنم تا قدرت تیمت متعادل بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •