آره از همون سایت چک کرده. اینم عکسش:
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره از همون سایت چک کرده. اینم عکسش:
![]()
اره ناکسامن هیچ وقت چک نمیکنم ولی ظاهرا باید ازین به بعد چک کنم حتما ببینم کی اینقدر حجم مصرف میکنه هر دفعه 50 تومن تلفن میاد
![]()
قضیه چیه؟................................
من هیچ وقت چک نمیکنم ولی ظاهرا باید ازین به بعد چک کنم حتما ببینم کی اینقدر حجم مصرف میکنه هر دفعه 50 تومن تلفن میاد
سلام.
سرعتم خوابیده یکم نمیدونم جریان چیه
فکر کنم اراک تنها شهریه که توش، پیدا کردن جنس خوب برای بساط منقل راحت تر از پیدا کردن یه ISP خوبه!
ما که تسلیم شدیم.....
هیچی قضیه اینکه که تو این سه ماه گذشته 100 تومن پول تلفن اومده الانم قطعه... یه isp درست حسابی تو این خراب شده نیست حداقل نامحدود بده.ما هم یخورده مصرفمون زیاده پولشم بخوای بدی بهت نمیدن.
ای بابا !
میشه کمی در مورد مبین نت بگین ؟
یکی از دوستام امروز گیر داده بود که مبین نت تهیه کنه
که البته من بهش کمی مضنون هستم.
با آرزوی بهترینها..
امضای dokhtarak_e_darya رو ببینید دیگه فکر نکنم سراغ مبین نت بخواید برید
میگم کسانی که برای دانلود میخوان بهترین گزینه استفاده از اینترنت مون واره ای هست، الان فکر کنم 1 مگش رو بدون محدودیت 20 یا 25 بدن.
منمما که تسلیم شدیم.....![]()
حاجی حرفت متین البته اگه کرمان رو نادیده بگیری![]()
سلام.یسر به تاپیکش توی همین فروم بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوجه خواهید شد همه کاربراش به غلط کردن افتادنمنم 4-5 ماه پیش یه اشتراک 1 مگ ازش گرفته بودم که در واقع 128 بود :| و جوابگو هم نبودن.
خب عزیز همین نیاز به یه خط نامحدود برا ارسال داره حداقل اشتراک 64 یا 128 نامحدود برا send! شما isp تو این خراب شده میشناسی که اصلا نامحدود ارائه بده؟ گذرگاه 64 نامحدود رو میده 25 تومن |: سرعت دانلودشم احتمال زیاد 5kb/s هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)