در مورد سوال آخر: این دست ISP نیست که بده یا نده... قانونه... یعنی فرقی نمی کنه از چه شرکتی اینترنت بگیری، به هر حال به کاربران خانگی سرعت بالای 128 نمی دن. پس: نه... ایرانسل هم (مثل بقیه) بالای 128 نمی ده. البته این قانون تبصره و استثنا و اینا هم داره. این پست رو بخون:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته دیگه اینه که ISP های دیگه (ADSL) اومدن یه جورایی این قانون رو دور زدن. (حالا شاید نشه گفت دور زدن ولی...) ظاهرا و اسما به شما اینترنت 128 می دن (که سرعت دانلودش باید 128/8=16 کیلوبایت بر ثانیه باشه) ولی وقتی دانلود می کنی می بینی دانلود داره مثلا با سرعت 100 کیلوبایت بر ثانیه انجام می شه! اینجا لازمه تاکید کنم که وایمکس ایرانسل این کار رو
نکرده و وقتی اینترنت 128 می گیری سرعت دانلودت همون بین 14 تا 16 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود. به نظر من این یه نقطه ضعف وایمکس ایرانسل هست در مقابل ADSL شرکت های دیگه. (سرعت آپلود هم حدودا میانگین 9 کیلوبایت بر ثانیه هست.)
ضمنا اینترنتش (طبیعتا) قطعی هم داره ولی توی این دو ماهی که من استفاده کردم زیاد بد نبوده... به طور میانگین در هر ماه 6-7 ساعت قطعی داشته... البته از این 6-7 ساعت، بعضی وقتهاش کاملا قطع نیست ولی یه بار که یه صفحه رو باز می کنی، باز می شه، دفعه دوم که رفرش می زنی نمی شه... بعد دفعه سوم می شه... ظاهرا هم مودم 3 تا چراغ آنتنش روشنه... خلاصه نصفه نیمه وصله!
در مورد سوال اول هم اگر به پشتیبانی خود ایرانسل زنگ بزنی فکر کنم بهتر باشه. شنیدم اگر آدرس دقیق رو بگی بهت در مورد آنتن دهه اون منطقه توضیح می دن.
این احتمال وجود داره که با اینکه منطقه شما در حالت کلی تحت پوشش هست، ولی داخل منزل شما، توی یک اتاق مودم داخلی آنتن نده و توی اتاق دیگه بده. در این حالت باید مودم رو بذاری یه جایی که آنتن می ده، و بعد سیم بکشی تا کامپیوتر. حالا به جای اینکه سیم کشی کنی، می تونی ارتباط بین مودم و کامپیوتر رو از طریق بی سیم با مودم وای فای تامین کنی. این کار مزایای دیگری هم داره: مثلا اگر لپتاپ داشته باشی، یا موبایلت WLAN داشته باشه، می تونی مثلا با موبایلت مستقیما (به طور بی سیم) به مودم وای فای وصل بشی (بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه) و بری توی اینترنت. البته خیلی هم لازم نیست نگران آنتن دهی باشی، این طور نیست که مودم رو بهت بدن و بگن خداحافظ! یه نفر (نصاب) میاد مودم رو وصل می کنه برات، اینترنت رو سالم تحویلت می ده و می ره. برای من داخل اتاقی که کامپیوتر هست، مودم فقط یک چراغ روشن داشت و هی قطع و وصل می شد. ولی توی بالکن هر سه چراغش روشن شد.