تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 1291 اولاول ... 468692939495969798991001061461965961096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

می گم ما اومدیم اینو گرفتیم ، بعد اگه تو اتاق یا خونمون آنتن نده چیکار باید بکنید ، مثلا تلوزیون دیجیتال من تو اتاقم آنتن نمی ده باید وصلش کنم به آنتن هوایی ولی تو محیط باز یا تو خیابون صاف آنتن می ده !
    یه راه اینه که مودم رو بذاری مثلا توی بالکن و با یه کابل شبکه بلند (یا همون طور که گفتند با وای فای => در این حالت یه مودم وایرلس تقریبا 20 تومانی برای کامپیوتر باید بخری) وصل کنی به کامپیوتر، راه دوم هم اینه که از مودم خارجی استفاده کنی که البته قیمتش بالاتره ولی روی پشت بام نصب می شه و دیگه مشکلی نداره.

2. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دو نوع مودم داره یکی خونگی و دیگری برای جاهایی که آنتن نداره
    که مودم نوع دوم گرون تره
    تو سایتش همه چی را توضیح داده

.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من دوستم توی سعادت آباد میشینه
    الان که رفتم منطقه تحت پوشش ایرانسل رو دیدم ،دیدم که زده منطقه اونا رو پوشش میده
    1- به فرض اگه اومدیم و انتن نداد چی کار باید کرد؟(با این فرض بگید که پولش نمیرسه مدم بیرونی بگیره و فقط میخواد مودم داخلی بگیره).منظورم اینکه میشه با اینکه ایرانسل توی سایتش زده که پوشش میده اون منطقه رو پوشش نده؟
    2-این دوستم باید از مودم وای فای دار استفاده کنه یا معمولی؟
    3-الان تعرفه بر اساس قیمت جدیده یا قدیم؟یعنی کاربرایی که جدید بگیرن بر اسال قیمت جدید باهاشون حساب میشه؟یعنی واقعا 1 مگ نامحدود رو میده ماهی 75000 تومن؟
    4-دوستانی که تجربه استفاده از وایمکس ایرانسل رو دارن وضیعت انتن دهی و قطع و وصلی و میزان سرعت دانلود چطوریاس؟سرعتش اسمی هست یا نه؟اگه نه چقدر افت داره؟

5-راستی یه سوال مهم:
    ایرانسل برای خونه اینترنت بالای 128 میده؟راستش اگه سرعتش خوب باشه و قطعی سرعت نداشته باشه من شاید اینترنت 1 مگ نامحدودش رو بگیرم
    ممنون به همه سوالام جواب بدید
    Last edited by sms11; 08-08-2010 at 10:02.

داره خودمونی میشه amin714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال
    اگه من سرویس 128 بدون هزینه اشتراک رو بگیرم، تا چه مدت میتونم از حسابم استفاده کنم؟
    یعنی مثلا من 2 گیگ بسته افزایشی میگیرم و چون با اینترنت کم کار میکنم میخوام ازش تا 3 ماه استفاده کنم. اینجوری میشه؟
    یا همه بسته های افزایشی محدودیت زمانی دارن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من دوستم توی سعادت آباد میشینه
    الان که رفتم منطقه تحت پوشش ایرانسل رو دیدم ،دیدم که زده منطقه اونا رو پوشش میده
    1- به فرض اگه اومدیم و انتن نداد چی کار باید کرد؟(با این فرض بگید که پولش نمیرسه مدم بیرونی بگیره و فقط میخواد مودم داخلی بگیره).منظورم اینکه میشه با اینکه ایرانسل توی سایتش زده که پوشش میده اون منطقه رو پوشش نده؟
    2-این دوستم باید از مودم وای فای دار استفاده کنه یا معمولی؟
    3-الان تعرفه بر اساس قیمت جدیده یا قدیم؟یعنی کاربرایی که جدید بگیرن بر اسال قیمت جدید باهاشون حساب میشه؟یعنی واقعا 1 مگ نامحدود رو میده ماهی 75000 تومن؟
    4-دوستانی که تجربه استفاده از وایمکس ایرانسل رو دارن وضیعت انتن دهی و قطع و وصلی و میزان سرعت دانلود چطوریاس؟سرعتش اسمی هست یا نه؟اگه نه چقدر افت داره؟

5-راستی یه سوال مهم:
    ایرانسل برای خونه اینترنت بالای 128 میده؟راستش اگه سرعتش خوب باشه و قطعی سرعت نداشته باشه من شاید اینترنت 1 مگ نامحدودش رو بگیرم
    ممنون به همه سوالام جواب بدید
    در مورد سوال آخر: این دست ISP نیست که بده یا نده... قانونه... یعنی فرقی نمی کنه از چه شرکتی اینترنت بگیری، به هر حال به کاربران خانگی سرعت بالای 128 نمی دن. پس: نه... ایرانسل هم (مثل بقیه) بالای 128 نمی ده. البته این قانون تبصره و استثنا و اینا هم داره. این پست رو بخون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته دیگه اینه که ISP های دیگه (ADSL) اومدن یه جورایی این قانون رو دور زدن. (حالا شاید نشه گفت دور زدن ولی...) ظاهرا و اسما به شما اینترنت 128 می دن (که سرعت دانلودش باید 128/8=16 کیلوبایت بر ثانیه باشه) ولی وقتی دانلود می کنی می بینی دانلود داره مثلا با سرعت 100 کیلوبایت بر ثانیه انجام می شه! اینجا لازمه تاکید کنم که وایمکس ایرانسل این کار رو نکرده و وقتی اینترنت 128 می گیری سرعت دانلودت همون بین 14 تا 16 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود. به نظر من این یه نقطه ضعف وایمکس ایرانسل هست در مقابل ADSL شرکت های دیگه. (سرعت آپلود هم حدودا میانگین 9 کیلوبایت بر ثانیه هست.)
    ضمنا اینترنتش (طبیعتا) قطعی هم داره ولی توی این دو ماهی که من استفاده کردم زیاد بد نبوده... به طور میانگین در هر ماه 6-7 ساعت قطعی داشته... البته از این 6-7 ساعت، بعضی وقتهاش کاملا قطع نیست ولی یه بار که یه صفحه رو باز می کنی، باز می شه، دفعه دوم که رفرش می زنی نمی شه... بعد دفعه سوم می شه... ظاهرا هم مودم 3 تا چراغ آنتنش روشنه... خلاصه نصفه نیمه وصله!

در مورد سوال اول هم اگر به پشتیبانی خود ایرانسل زنگ بزنی فکر کنم بهتر باشه. شنیدم اگر آدرس دقیق رو بگی بهت در مورد آنتن دهه اون منطقه توضیح می دن.
    این احتمال وجود داره که با اینکه منطقه شما در حالت کلی تحت پوشش هست، ولی داخل منزل شما، توی یک اتاق مودم داخلی آنتن نده و توی اتاق دیگه بده. در این حالت باید مودم رو بذاری یه جایی که آنتن می ده، و بعد سیم بکشی تا کامپیوتر. حالا به جای اینکه سیم کشی کنی، می تونی ارتباط بین مودم و کامپیوتر رو از طریق بی سیم با مودم وای فای تامین کنی. این کار مزایای دیگری هم داره: مثلا اگر لپتاپ داشته باشی، یا موبایلت WLAN داشته باشه، می تونی مثلا با موبایلت مستقیما (به طور بی سیم) به مودم وای فای وصل بشی (بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه) و بری توی اینترنت. البته خیلی هم لازم نیست نگران آنتن دهی باشی، این طور نیست که مودم رو بهت بدن و بگن خداحافظ! یه نفر (نصاب) میاد مودم رو وصل می کنه برات، اینترنت رو سالم تحویلت می ده و می ره. برای من داخل اتاقی که کامپیوتر هست، مودم فقط یک چراغ روشن داشت و هی قطع و وصل می شد. ولی توی بالکن هر سه چراغش روشن شد.

7. 2 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد سوال آخر: این دست ISP نیست که بده یا نده... قانونه... یعنی فرقی نمی کنه از چه شرکتی اینترنت بگیری، به هر حال به کاربران خانگی سرعت بالای 128 نمی دن. پس: نه... ایرانسل هم (مثل بقیه) بالای 128 نمی ده. البته این قانون تبصره و استثنا و اینا هم داره. این پست رو بخون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته دیگه اینه که ISP های دیگه (ADSL) اومدن یه جورایی این قانون رو دور زدن. (حالا شاید نشه گفت دور زدن ولی...) ظاهرا و اسما به شما اینترنت 128 می دن (که سرعت دانلودش باید 128/8=16 کیلوبایت بر ثانیه باشه) ولی وقتی دانلود می کنی می بینی دانلود داره مثلا با سرعت 100 کیلوبایت بر ثانیه انجام می شه! اینجا لازمه تاکید کنم که وایمکس ایرانسل این کار رو نکرده و وقتی اینترنت 128 می گیری سرعت دانلودت همون بین 14 تا 16 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود. به نظر من این یه نقطه ضعف وایمکس ایرانسل هست در مقابل ADSL شرکت های دیگه. (سرعت آپلود هم حدودا میانگین 9 کیلوبایت بر ثانیه هست.)
    ضمنا اینترنتش (طبیعتا) قطعی هم داره ولی توی این دو ماهی که من استفاده کردم زیاد بد نبوده... به طور میانگین در هر ماه 6-7 ساعت قطعی داشته... البته از این 6-7 ساعت، بعضی وقتهاش کاملا قطع نیست ولی یه بار که یه صفحه رو باز می کنی، باز می شه، دفعه دوم که رفرش می زنی نمی شه... بعد دفعه سوم می شه... ظاهرا هم مودم 3 تا چراغ آنتنش روشنه... خلاصه نصفه نیمه وصله!

در مورد سوال اول هم اگر به پشتیبانی خود ایرانسل زنگ بزنی فکر کنم بهتر باشه. شنیدم اگر آدرس دقیق رو بگی بهت در مورد آنتن دهه اون منطقه توضیح می دن.
    این احتمال وجود داره که با اینکه منطقه شما در حالت کلی تحت پوشش هست، ولی داخل منزل شما، توی یک اتاق مودم داخلی آنتن نده و توی اتاق دیگه بده. در این حالت باید مودم رو بذاری یه جایی که آنتن می ده، و بعد سیم بکشی تا کامپیوتر. حالا به جای اینکه سیم کشی کنی، می تونی ارتباط بین مودم و کامپیوتر رو از طریق بی سیم با مودم وای فای تامین کنی. این کار مزایای دیگری هم داره: مثلا اگر لپتاپ داشته باشی، یا موبایلت WLAN داشته باشه، می تونی مثلا با موبایلت مستقیما (به طور بی سیم) به مودم وای فای وصل بشی (بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه) و بری توی اینترنت. البته خیلی هم لازم نیست نگران آنتن دهی باشی، این طور نیست که مودم رو بهت بدن و بگن خداحافظ! یه نفر (نصاب) میاد مودم رو وصل می کنه برات، اینترنت رو سالم تحویلت می ده و می ره. برای من داخل اتاقی که کامپیوتر هست، مودم فقط یک چراغ روشن داشت و هی قطع و وصل می شد. ولی توی بالکن هر سه چراغش روشن شد.
    در مورد سرعت بالاتر از 128 دوست من منم میدونم که سرعت بالای 128 نمیدن.اما بعضی از شرکتا با دادن گواهی اشتغال به تحصیلی یا چیز دیگه ایی سرعت بالاتر رو میدن
    میخواستم بدونم ایرانسل هم از این کارا میکنه یا اینکه هیچ مدله حاضر نیست سرعت بالاتر رو بده

در مورد قطعی:
    پس هیچ اطمینانی نداره که شب فایلتو گذاشتی واسه دانلود صبح بیدار شی و ببینی که همشو دانلود کرده دیگه .درسته؟

داره خودمونی میشه r10ronaldinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان یک سوال مهم من میخوام 512 نامحدود بگیرم یه جا نقل قول شده از ایرانسل خوندم که زده بود سرویس های نامحدود اگر زیاد دانلود کنند شرکت سرویسشون رو محدود میکنه یا یه همچین چیزی آیا این صحت داره ؟ واقعا اینجوریه ؟

یه چیز دیگه من الان 128 از مخابرات دارم رسما سرویس شدم کلا ارزش داره ماهی 60 تومن بدم برای 512 ایرانسل ؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله این صحت داره.....اینا هم 1 چیزی مثل شاتل درست کردن Fair Use Policy

من میخواستم 1 مگ نامحدود بگیرم به زور از زیر لبش کشیدم که تا چقدر ترافیک مشکل نداره. 10 دقیقه پشت خط بودم تا بالاخره اومد گفت تا ترافیک 110-120 گیگ مشکلی نداره ولی بیشتر بشه محدود میشه.

من همین الانش با IPW داتک 512 تا 100 گیگ رو ماهیانه راحت دارم و خیلی مواقع تا 140 گیگ هم میرسه. خلاصه این نامحدودش خیلی هم نامحدود نیست و روش زیاد حساب نکنید.با 1 مگ 250 گیگ ترافیک که سهله تا 350 گیگ هم رو شاخشه اگر زیاد دانلود کنی.

11. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجب سیستم مسخره ایی
    این چه جور نامحدودی هست که بازم محدوده.من اگه میخاستم 1 مگ بگیرم اما همین مقداری که الان دارم دانلود میکنم رو دانلود کنم خوب مگه مرض دارم
    اما اگه لطف کنید جواب سوال قبلیم رو بدید هم ممنون

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ر مورد سرعت بالاتر از 128 دوست من منم میدونم که سرعت بالای 128 نمیدن.اما بعضی از شرکتا با دادن گواهی اشتغال به تحصیلی یا چیز دیگه ایی سرعت بالاتر رو میدن
    میخواستم بدونم ایرانسل هم از این کارا میکنه یا اینکه هیچ مدله حاضر نیست سرعت بالاتر رو بده
    منظورتون این سواله ؟؟
    من میخواستم با معرفینامه شرکت بگیرم که زنه گفت هیچ مشکلی نداره و فورم رو پر کنم و بیام قرارداد ببندم که خوب سر همین چیزی که تو پست قبلیم گفتم منصرف شدم. در مورد گواهی اشتغال به تحصیل من خبر ندارم و از کسی بپرسید که دنبالش رفته !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •