تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 1049 اولاول ... 46869293949596979899100106146196596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام دوستان
    ميشه راهنمائي كنيد من اگه يه پايونير 787 بخرم چجوري ميتونم باهاش فايلهاي hd و full hd ببينم .
    ممنون
    دوست عزیز دستگاه پایونیر 787 قابلیت upscaling داره یعنی می شه تصویر رو در ابعاد فول hd یا همون (1080) پخش کنه .
    برای این کار یه سری پیش نیاز هم لازمه ، اول اینکه tv شما ترجیحا فول hd باشه ، دوم اینکه در تنظیمات دستگاه 787 رزولیشن تصویر خروجی رو 1080 تنظیم کنید . برای این کار لازمه که از روی کنترل از راه دور 787 ، کلید home menu رو بزنید و بعد از منوی باز شده گزینه initial setting و بعد از اون در قسمت تنظیم رزولیشن ، رزولیشن رو روی 1080 قرار بدید.
    البته اگه tv شما فول hd نباشه امکان داره با این تنظیمات ، تصویر بعضی از dvd ها رو پخش نکنه. در ضمن برای دریافت بهتر تصاویر اکیدا توصیه می شه که از یه کابل HDMI خوب و با کیفیت استفاده کنید.
    در نهایت استفاده از DVD های ضبط شده با کیفیت HD تاثیر بسزایی در تصویر خروجی داره.
    موفق باشید.

2. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ سريعتون
    فكر كنم توضيح شما در مورد تنظيمات سينماي خانگي بود ، من بيشتر منظورم در خصوص اين دستگاههاي پخش فايلهايhd / full hd مثل western media player و امكان اتصال اونها به 787 پايونير بود و اينكه اصلا اين امكان اتصال وجود داره يا نه؟

4. 2 کاربر از iraj48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

ممنون از پاسخ سريعتون
    فكر كنم توضيح شما در مورد تنظيمات سينماي خانگي بود ، من بيشتر منظورم در خصوص اين دستگاههاي پخش فايلهايhd / full hd مثل western media player و امكان اتصال اونها به 787 پايونير بود و اينكه اصلا اين امكان اتصال وجود داره يا نه؟

دوست عزیز ، ظاهرا خود دستگاه WESTERN HD PLAYER قابلیت upscaling تصاویر رو داره . یعنی می تونه فایلهای ذخیره شده در هارد external و یا usb فلش رو با کیفیت HD پخش کنه .(بدون احتیاج به سینمای خانگی)
    برای صدا هم می شه از خروجی صدای HD PLAYER به ورودی صدای 787 وصل کنید تا صدای فیلم رو از سینما بشنوید.(دقیقا مانند وقتی که ----- ماهواره رو به سینمای خانگی وصل می کنید .)

البته تا جایی که من از دوستان شنیدم ،ظاهرا دستگاه WESTERN HD PLAYER هنوز یه سری محدودیتهایی در رابطه با قابلیت اتصال به سینمای خانگی و پشتیبانی از صدای 5.1 کاناله داره .
    پیشنهاد می کنم فروم مربوط به WESTERN HD PLAYER رو مطالعه بفرمایید.
    Last edited by hashemi_ali_reza; 06-05-2010 at 13:51.

6. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگی و خسته نباشید
    اهمیت upscalling ----- پایونر برام زیاده
    به همین خاطر مدل 1019 رو انتخاب کردم .
    اونطوریکه متوجه شدم رسیورهای مدل rs30 50 70 هیچکدوم این ویژگی رو ندارن یا من اشتباه فکر میکنم ؟ اونییکه دارن نظر بدن
    من میخام ----- ماهواره رو به ----- پایونر وصل کنم و از اونجا با hdmi بفرستم به تلویزیون به طریکه مشکل upscall تلویزیونم حل بشه ولی مثل اینکه فقط مدل 1019 این کارایی رو داره یا من اشتباه کردم . در مورد upscall این مدل نتونستن یه ریویوی خوب پیدا کنم حتی تو یکی از سایت ها اینطور برداشت کردم که upscall این مدل چندان خوب نیست آقای yaghini هم که تی وی ندارن تا تست کنن . حالا من چجوری مطمئن شم چون پول کمی قرار نیست بدم . اولش میخاستم به کمک hd player اینکارو بکنم ولی مثل اینکه ورودی component نداره . از دوستان هر کی میتونه لطفا کمک کنه

8. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام وخسته نباشیذ
    لطفایه سینمای خانکی معرفی کنید که چندتا جا سی دی داشته باشد
    2-وایرلس باشد
    3-upscalingداشته باشد
    درضمن bt205پاناسونیک چندتا جا سی دی داره؟

10. این کاربر از onur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان ، به نظر شما کدوم یکی از این ها برای براویا بهتره ؟

Sony

DAV-F500
    یا
    DAV-FZ900

?

و درکل کدوم برند از همه بهتر هست ؟!
    من خودم دوست دارم Full hD ساپورت کنه(1080p)
    Last edited by ||SIAVASH||; 06-05-2010 at 21:21.

12. این کاربر از ||SIAVASH|| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام وخسته نباشیذ
    لطفایه سینمای خانکی معرفی کنید که چندتا جا سی دی داشته باشد
    2-وایرلس باشد
    3-upscalingداشته باشد
    درضمن bt205پاناسونیک چندتا جا سی دی داره؟
    سینماهای خانگی همه تک دیسک هستند.اگر شما سیستمی میخوای که چند دیسک باشه و 5.1 هم باشه باید بری سراغ سیستم های، های فای و مینی های فای 5.1 (سیستم صوتی خونگی)

سلام دوستان ، به نظر شما کدوم یکی از این ها برای براویا بهتره ؟

Sony

DAV-F500
    یا
    DAV-FZ900

?

و درکل کدوم برند از همه بهتر هست ؟!
    من خودم دوست دارم Full hD ساپورت کنه(1080p)
    هر دو مدل خوب هستند ولی F500 فقط بخاطر دیزاینش قیمتش بالاست و در حقیقت اونقدر نمی ارزه ولی مدل FZ900 به صرفه تر و قوی تر هستش.
    دیسک های full HD که ساپورت نمیکنه ولی تصاویر SD رو upscalling می کنه به 1080

14. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به همگی و خسته نباشید
    اهمیت upscalling ----- پایونر برام زیاده
    به همین خاطر مدل 1019 رو انتخاب کردم .
    اونطوریکه متوجه شدم رسیورهای مدل rs30 50 70 هیچکدوم این ویژگی رو ندارن یا من اشتباه فکر میکنم ؟ اونییکه دارن نظر بدن
    من میخام ----- ماهواره رو به ----- پایونر وصل کنم و از اونجا با hdmi بفرستم به تلویزیون به طریکه مشکل upscall تلویزیونم حل بشه ولی مثل اینکه فقط مدل 1019 این کارایی رو داره یا من اشتباه کردم . در مورد upscall این مدل نتونستن یه ریویوی خوب پیدا کنم حتی تو یکی از سایت ها اینطور برداشت کردم که upscall این مدل چندان خوب نیست آقای yaghini هم که تی وی ندارن تا تست کنن . حالا من چجوری مطمئن شم چون پول کمی قرار نیست بدم . اولش میخاستم به کمک hd player اینکارو بکنم ولی مثل اینکه ورودی component نداره . از دوستان هر کی میتونه لطفا کمک کنه
    با توجه به ریویوهایی که من خوندم و مشخصاتی که دیدم آمپ سری های rs قابلیت upscaling نداره و از مدل های 1019 به بالا دارای این قابلیت هستند.باز باید صحت این مطالب رو از دوستانی که دارند پرسید.
    ولی در مورد اینکه upscaling این آمپ خوب نیستش باید عرض کنم توی ریویهایی که من دیدم این آمپ رو تو سطح خودش عالی و در رقابت با آمپ های حرفه ای تر یعنی مدل های LX بسیار ضعیف دونسته که البته این امر خیلی طبیعیه چون مدل های LX مدل های Hi end محسوب میشن.

16. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

راستی یه سوال از دوستانی که rs30 دارند.یه زحمت بکشن نگاه کنن ببینن آمپ سیستمشون مدل 319 هستش؟

18. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نگفتید کدوم برند بهتره ؟ فیلیپس یا سونی ؟! یا ...

20. این کاربر از ||SIAVASH|| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •