تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 428 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عزیزان توجه کنید که این ادیتور ها که گفته شد را ( یعنی گفتن تو سورس فورگه هست و باسه ایران نمی زاره دان کنی ) من خودم با نود پد کدهامو می نویسم . اگه میشه این ها رو یک لینک دیگه بدبد تا منم دانلود کنم خوبه. همه شون را بدید اول هم باسه vs
    جناب بسیج خوب یه سرچ می کردی خودت. 5 تا ادیتور هست که دوتاش تو سورس فورج گذاشتن، اونا هم نتیجه های صفحه اول گوگل لینک سایتای دیگشو بهت میده.

در ضمن با Notepad که پدرت در میاد، لااقل برو با ++Notepad کار کن.

راستی در مورد فوتبال و کلا سبک اسپرت هم پست بالایی رو بخون.

با این همه حالا که چند نفر نیاز دارن، تا شب میام، لینکاشو جمع می کنم تو یه پست.

پس فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 15-06-2010 at 17:24.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

9

سلام، ممنون از لطف شما.

این که می گی یعنی چند مدل از درختا رو آوردی، یا فقط یه مدله که بعضی از کپی هاش حرکت نداره؟

کلا اسم مدلایی که آوردی رو بنویس.

فعلا.
    سلام

ببین یه مدل رو کپی میکنم . بعضی هاش تکون میخوره بعضی هاش نه .

اسم مدل هم : S_BANANAPLANT_01 , S_GRASSCLUMP_02

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال دارم
    1- چطور می شه بازی سوم شخص ساخت . اینم بگم من تموم اون ویدئو ها رو دیدم . خیلی هم با این نرم افزار کار کردم.
    برای سوم شخص هم هر کاری کردم نشد . با کیسمت درست کردم صحنه همراه کارکتر تکون می خورد. و چند تا کار دیگه که الان یادم نیاد. اگه کمک کنین ممنون می شم.
    2-به نظر شما udk ارزش فارسی کردن رو داره؟
    . من دارم الان فارسیش می کنم . خوبم پیش رفتم.تمام منو ها رو فارسی کردم . اجزای کیسمت هم فارسی شده . از اونی که فکرشو می کردم راحت تره. راستی اینم بگم من حالا می تونم توش فارسی بنویسم دگه مربع نمی اد.
    راستی من برای ترجمه کلمات نیاز به کمک دارم . خوشحال می شم اگه کمکم کنید.
    3-چطوری میشه اسلحه خودمون یا کارکتر خودمون رو وارد برنامه کنیم . من اون سایت خارجیه رو که با عکس توضیح میداد دیدم.
    هی چی نفهمیدم اگه می شه فارسی اموزش بدین.

در آغاز فعالیت MD Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

5

سلام

میشه . فیلم زیر رو دانلود کنید و ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سایت ایران رز از امروز دیگه بالا میاد.
    سیستم عاملشم داریم عوض می کنیم فقط زمان می بره ، مژده هم بدم سه مجموعه جدید هم اضافه شده.

7. 2 کاربر از m_basij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط AMIR REZAs
    خوب حالا دیگه آواتارت رو عوض کن
    آخه این چه معنی ای میده؟
    سلام

گفتم که تا این بازی تموم نشه آواتار همین می مونه. تازه بعدشم هیچ تضمینی نیس.یه جور باش کنار بیا. معنیشم تو خودش درشت نوشته.

ثانیا اینقده به آواتار ما گیر نده، من می گم دارم از سایت می رم تو می گی آواتار عوض کن؟

بعدشم می دونی امروز چند خط آنریل اسکریپت نوشتم؟ مگه بیکارم بیام سراغ آواتار و اینا؟ اصلا آواتار کیلو چنده؟

سلام

ببین یه مدل رو کپی میکنم . بعضی هاش تکون میخوره بعضی هاش نه .

اسم مدل هم : S_BANANAPLANT_01 , S_GRASSCLUMP_02
    سلام

خب در حالت عادی که باید همه یه جور عکس العمل نشون بده، ولی این نوع متریال ها به یه سری فاکتور وابسته هستن، مثلا Location و Rotation مدل، یا فیزیک متریال Terrain. در هر صورت الان چیز دقیق تری نمی تونم بگم. باید فایل مپت رو ببینم.

خواستی بفرستی، یه جا آپ کن لینکشو پ.خ کن.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 17-06-2010 at 03:43.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال دارم
    1- چطور می شه بازی سوم شخص ساخت . اینم بگم من تموم اون ویدئو ها رو دیدم . خیلی هم با این نرم افزار کار کردم.
    برای سوم شخص هم هر کاری کردم نشد . با کیسمت درست کردم صحنه همراه کارکتر تکون می خورد. و چند تا کار دیگه که الان یادم نیاد. اگه کمک کنین ممنون می شم.
    2-به نظر شما udk ارزش فارسی کردن رو داره؟
    . من دارم الان فارسیش می کنم . خوبم پیش رفتم.تمام منو ها رو فارسی کردم . اجزای کیسمت هم فارسی شده . از اونی که فکرشو می کردم راحت تره. راستی اینم بگم من حالا می تونم توش فارسی بنویسم دگه مربع نمی اد.
    راستی من برای ترجمه کلمات نیاز به کمک دارم . خوشحال می شم اگه کمکم کنید.
    3-چطوری میشه اسلحه خودمون یا کارکتر خودمون رو وارد برنامه کنیم . من اون سایت خارجیه رو که با عکس توضیح میداد دیدم.
    هی چی نفهمیدم اگه می شه فارسی اموزش بدین.
    سلام دوست عزیز

1. شما تاپیک رو بخون. همین اواخر تاپیک یکی دوتا لینک برا این مورد گذاشتم. اونا رو کار کن. بعدش 3-2 تا دیگه هم بهت میدم. ولی فعلا باید با اونا شروع کنی.

البته با کیسمت چیزه جالبی از آب در نمیاد، باید با اسکریپت درش بیاری. اسکریپت وارد بشی، اینی که گفتی کاره 20 دقیقس.

2. منظورت رو از ارزش داشتن متوجه نمی شم. ولی اگه منظورت اینه که آیا فارسیش بکنی یا نه، جواب من نه هست به چند دلیل:

1. توی صنعت Game Development عموم اصطلاحات توی زندگی روزمره کاربردی نداره، پس ترجمه ای هم براش نیس. مثلا شما می خوای به جای Particle System چی بذاری؟ (نگو سیستم ذره ای که یاد بمب نوترونی میافتم) یا مثلا به جای Rigging، LOD Parent یا Lightmass Importance Volume. اگه هم بخوای ترجمه کنی مجبوری این اصطلاحات رو بدون تغییر بذاری که در اونصورت بعدا که تموم شد می بینی تازه شد نصف فارسی نصف انگلیسی.

2. حتی در صورتی که یه ترجمه ی خوب در بیاری، به خاطر اینکه هر ماه یه بیلد از UDK میاد، فایل فارسی شده ی شما یک ماه دووم میاره. نمی تونی هم فقط کپی کنی تو بیلد بعدی، باید اول اصطلاحات جدید رو به فایلت اضافه کنی بعد. در غیر این صورت با این کار شما، یه تعداد کرش دیگه هم به UDK اضافه می شه. برنامه ای که همین الانش به اندازه ی کافی هنگ می کنه.

3. مهمترین دلیل به نظر من عدم نیاز هست. شاید بگی کاربرهای ایرانی اونطوری راحت تر باهاش کار می کنن ولی آیا فکر کردی پس برای آموزش چیکار کنن؟ افراد اگه بخوان تو UDK بمونن در هر صورت باید زبانشون رو تقویت کنن، حالا چه برای آموزش، چه خود برنامه، پس زحمتی رو از دوش بچه ها بر نمی داره.

در مورد اینکه گفتی ساده هست، بله، کار ساده ایه. کافیه فایل های Localization رو ادیت کنی. ولی یه چیز رو بدون: اینکه یه کار ساده هست کافی نیس برا اینکه اون کار انجام بشه. یه مثال برات می زنم. شما وقتی تو یه مهمونی نشستی داری میوه می خوری، برات خیلی کار راحتی هست که اون چاقوی میوه خوری رو فرو کنی تو قلب بغل دستی، ولی آیا این کارو می کنی؟ مسلما نه.

عملی شدن یه کار حداقل 3 شرط لازم داره، اینا مثل یه مثلث هست، بدون وجود هر کدوم از اضلاع مثلث، انجام اون کار غیر منطقیه. احساس نیاز، سود نسبتا بالا، هزینه ی نسبتا پایین. مورد 2 و 3 نسبی هستند ولی مورد اول قطعیت داره. شما شاید مورد سوم رو داشته باشی، ولی اولین قدم احساس نیاز هست. آیا جدا فکر می کنی، این کار مورد نیاز افراد هست؟ یا مثلا باتوجه به دلایل بالا سودش نسبتا بالا هست؟ اگه هم جواب مثبت می دی به اینا یه بار دیگه قبل ادامه ی کار 3 تا دلیل بالا رو بخون.

البته تصمیم آخر با خودته، ولی گفتم قبل اینکه بیشتر روش وقت بذاری این مسائلو بدونی.

3. نمی دونم اگه کسی داوطلب شه این کار رو برات بکنه، ولی من یکی که وقت تایپ این پست رو هم به زحمت جور می کنم.

در ضمن شما اگه از مقالاتش چیزی سر در نیاوردی، بشین ویدئوهاشو ببین، حتما می فهمی چی به چیه. من خودم اصلا مقالاتشو نمی خونم، اونجا زیادی خلاصه گفته.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 17-06-2010 at 03:48.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض ادیتور های آنریل اسکریپت

دوستان سلام

در مورد ادیتور های آنریل اسکریپت یه سری از دوستان اطلاعات درخواست کرده بودن، بقیه ی افراد هم حداکثر تا چند هفته ی دیگه بهش نیاز دارن. این شد که گفتم یه سری توضیح نسبتا جامع درموردش بدم که با چشمای باز انتخابتون رو بکنید.

کلا حدود 10 تا ادیتور هست که سعی می کنم از همه یه توضیحی بدم. از فردا هر چی بین کارام فرصت پیدا کردم میام یکیش رو باز می کنم. هیچ تضمینی هم نیس تا کی طول بکشه،ممکنه 2 روزه همش تموم شه، ممکنم هست 2 هفته طول بکشه. بستگی به کارام داره.

ولی سعی می کنم از همه چیزشون اطلاعات بدم، از توضیحات گرفته، تا شات و سایت رسمی و لینک دانلود. پس نگران نباشین، ممکنه یه کم طول بکشه تا تموم شه، ولی عوضش دیگه نیاز به تحقیق تکمیلی ندارین.

پس فعلا بای.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقا کف دست من که مو دراورد اینجا کسی به حرف من گوش نمی ده ، شما یک چیزی بگو . اگه همکاری کنن بچه ها تو همه بسیج بشیم و شروع به نوشتن اموزشی های این نرم افزار بکنیم . حاضر اماده نخواهید تا نجویم لغمه را نخورید.

من اموزش وارد کردن را باستون درست می کنم ، فقط بگید تصویری یا متنی . همین الان بگید تا فردا ، پس فردا درست شده باشه.

12. 2 کاربر از m_basij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

اقا کف دست من که مو دراورد اینجا کسی به حرف من گوش نمی ده ، شما یک چیزی بگو . اگه همکاری کنن بچه ها تو همه بسیج بشیم و شروع به نوشتن اموزشی های این نرم افزار بکنیم . حاضر اماده نخواهید تا نجویم لغمه را نخورید.

من اموزش وارد کردن را باستون درست می کنم ، فقط بگید تصویری یا متنی . همین الان بگید تا فردا ، پس فردا درست شده باشه.
    خيلي خوبه منم براي ساخت بازي سوم شخص آموزش ميزارم بدون كد نوشتنم ميزارم با كيسمت . يه جور كه همه بتونن استفاده ببرن.
    آموزشاي بعدي رو هم پايه ام البته چند روز ديگه.

14. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •