تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 109 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

احتمالا همون دومیه !
    شما تاپیک های مشاوره تا 450 رو نگاه کنی هیچ کس اینو نمیگه یا میگن wave ( که دیگه مد شده همه wave پیشنهاد میکنن ) یا x10 یا میگن پول بزار روش دیزایر !
    ایول اینو واقعا" گل گفتی که مد شده فقط میگن ویو و یا بزار روش دیزایر بخر -
    البته اینجا یکم باند بازی هم هست
    خدا نکنه مردم ایران به به چیز گیر بدن
    در صورتیکه گوشی های موتورولا کم که از اونا نداره در خیلی موارد بهتر هم هستن
    نمونش همین میلستون که بعد از 1.5 سال از ارائه شدنش هنوز از بهترین کیبورد کاملهای بازار هست و ساپورت خیلی خوبی هم میشه .

2. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

مرجع تمام آپدیتهای رسمی میلستون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.
    بلاخره من هم تصمیم گرفتم گوشی را عوض کنم.(قرار بود اول هفته بخرم که خرید را تا آخر هفته عقب انداختم)و فعلا الویت اول با مایلستون هست.

میخواستم ببینم هنوز خرید مایلستون کار عاقلانه ای هست؟

تنها چیزی که باعث شده چند روز خریدم را عقب بیندازم مشورت با شما دوستان بوده.

انتظاراتم را هم چند ماه پیش داخل یک تاپیک در قسمت مشاوره گفته بودم که در آخر انتخابم مایلستون شد.

انتظارات من از گوشی به صورت زیر هست:

1-با گوشی زیاد حرف میزم برای همین صدای قوی و شفاف و صاف میخوام.

2-معمولا زیاد sms میدهم برای همین صفحه کلید qwert داشته باشه.حالا یا سخت افزاری یا مجرازی فرقی ندارد.اگر صفجه کلیدش مجازی هست تایپ کردن باهاش سخت نباشه.

3-دوربین گوشی زیاد برام اهمیتی ندارد.(مثلا گوشی فعلیم که حدود 3 سال هست دارم (sony ericssom m600) دوربین نداره و مشکلی باهاش ندارم) برای همین فرقی نداره که 2 مگا پیکسل باشه یا 12 مگاپیکسل تنها استفاده ای که شاید من از دوربین گوشی کنم گرفتن عکس برای دفترچه تلفن هست.

4-صدای اسپیکر گوشی هم چندان اهمیت زیادی ندارد و فقط به صورتی باشه که توی محیط نسبتا شلوغ صدای زنگ را بشنوم و تماسی را از دست ندهم.البته صدای هدفون برام اهمیت داره و میخوا در حد خوبی باشه.

5-کیفیت صفحه و تاچ گوشی مطلوب و رازی کننده باشه.

6-ساپورت نرم افزاری خوبی داشته باشه.مثلا من نمی دانم این android 2.1 و2.2 که آمده روی مثلا همین x10 mini pro نصب میشه یا نه. یا مثلا همه برنامه هایی که برای android ساخته میشوند روی این گوشی نصب میشه یا احتیاج به ورژن مخصوص این گوشی هست

7-سرعت خوبی داشته باشه.البته میدونم که سرعت گوشی های android همگی خوب هست.

8-اهل بازی کردن با گوشی هم نیستم.چون فعلا همین psp اینقدر بازی داره که سرگرم نگهم دارد.

9-تک بودن و خاص بودن گوشی خیلی برام مهم هست.(تنها دلیلی که m600 را 3 سال نگه داشتم همین تک بودنش هست) دوست ندارم گوشی که میخرم زیاد باشه.ترجیح میدم گوشیم یک امکانی را نداشته باشه عوضش خاص باشه تا اینکه همه امکانی داشته باشه و زیاد باشه (دقیقا مثل همین m600 که دارم)

10- با برند های مختلف مشکل خاصی ندارم. (در راستای نکته بالا مثلا با برند motorola یا blackberry(البته این برند را نمیدونم android داره یا نه که فکر نکنم داشته باشه)خیلی بیشتر از برند های دیگه حال میکنم)

6. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام دوستان.
    بلاخره من هم تصمیم گرفتم گوشی را عوض کنم.(قرار بود اول هفته بخرم که خرید را تا آخر هفته عقب انداختم)و فعلا الویت اول با مایلستون هست.

میخواستم ببینم هنوز خرید مایلستون کار عاقلانه ای هست؟

تنها چیزی که باعث شده چند روز خریدم را عقب بیندازم مشورت با شما دوستان بوده.

انتظاراتم را هم چند ماه پیش داخل یک تاپیک در قسمت مشاوره گفته بودم که در آخر انتخابم مایلستون شد.
    پس دیگه باید بگیم گوشی جدید مبارکت باشه .

8. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

مايلستون عاليه من داشتم تنها چيزيش كه يكم اذيتم كرد كيبردش بود كه خيلي تخت بود و نوشتن باهاش زياد حال نميداد
    اين كناره ي پايين گوشي كه وقتي به صورت افقي ميگيريش ميشه سمت چپ و دكمه هاي نويگيشنش باعث ميشه كه موقع تايپ انگشتا رو كيبرد بالانس درستي نداشته باشن
    ولي جز اين نكته تو طراحي من مشكلي توش نمي بينم (اين دوتا مشكل تو مايلستون 2 حل شده) ولي كم كم عادت ميكني اگه گوشي اندرويدي ميخواي و كيبرد qwerty مايلستون بهترين انتخاب
    از لحاظ طراحي هم خيلي محكم و خوشگل و نازكترين گوشيه كيبرد داره . و سرعتش و كيفيت صفحش و خلاصه همه چيزه ديگش عاليه

10. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس دیگه باید بگیم گوشی جدید مبارکت باشه .
    ممنون.مرسی

مايلستون عاليه من داشتم تنها چيزيش كه يكم اذيتم كرد كيبردش بود كه خيلي تخت بود و نوشتن باهاش زياد حال نميداد
    اين كناره ي پايين گوشي كه وقتي به صورت افقي ميگيريش ميشه سمت چپ و دكمه هاي نويگيشنش باعث ميشه كه موقع تايپ انگشتا رو كيبرد بالانس درستي نداشته باشن
    ولي جز اين نكته تو طراحي من مشكلي توش نمي بينم (اين دوتا مشكل تو مايلستون 2 حل شده) ولي كم كم عادت ميكني اگه گوشي اندرويدي ميخواي و كيبرد qwerty مايلستون بهترين انتخاب
    از لحاظ طراحي هم خيلي محكم و خوشگل و نازكترين گوشيه كيبرد داره . و سرعتش و كيفيت صفحش و خلاصه همه چيزه ديگش عاليه
    دستت درد نکنه.
    البته مساله کیبورد بعد از یک مدت کوتاه عادت میشه.مثلا همین m600 که الان دستم هست از نظر خیلی از دوستان افتضاح ترین کیبورد را داره.اما برای من بهترین کیبوردی بوده که تاحالا توی گوشی ها دیدم.

البته با قیمت هایی که شما دادی یکم 2 دل شدم.بین انتخاب مایلستون و xt720 گیر کرده ام.این xt720 غیر از دوربین بهتر چه برتری های نسبت به مایلستون داره؟برای من که دوربین جزء الویت های اولم نیست کدام پیشنهاد میشه.
    خودم از ظاهر مایلستون بیشتر خوشم میاد.
    میخواستم بدانم از نظر سخت افزاری و آپدیت های ارایه شده کدام سر تر هستن؟

راستی با کیبورد مجازی qwerty هم مشکلی ندارم.(چند وقتی که آیفون دستم بود مشکلی با تایپ کردن نداشتم.نمیدونم تایپ کردم با کیبورد مجازی این 2 مدل هم مانند آیفون راحت ولذت بخش هست یا نه؟)

12. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

xt720 سي پي يوش كلاك بالاتري داره و فيلمبرداري hd و خروجي hdmi
    كيبرد مجازي خوبي دارن و كيبرد هاي متفاوت و بهتري هم نسبت به آيفون به صورت برنامه هست كه ميتونين رو آندرويد نصب كنين اگه كيبرد برات مهمه حتما مايلستون بگير اگرم نه همون xt720 بخر

14. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

xt720 سي پي يوش كلاك بالاتري داره و فيلمبرداري hd و خروجي hdmi
    كيبرد مجازي خوبي دارن و كيبرد هاي متفاوت و بهتري هم نسبت به آيفون به صورت برنامه هست كه ميتونين رو آندرويد نصب كنين اگه كيبرد برات مهمه حتما مايلستون بگير اگرم نه همون xt720 بخر
    دستت درد نکنه.
    پس بدون هیچ نگرانی برم مایلستون را بخرم؟

16. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

م
    میخواستم بدانم از نظر سخت افزاری و آپدیت های ارایه شده کدام سر تر هستن؟

)
    از نظر سخت افزار90% در یک حد هستن ولی از نظر ساپورت میلستون بهتره هر چند 99%برنامه هایی که روی میلستون اجرا میشه رو xt720 هم اجرا میشه

دستت درد نکنه.
    پس بدون هیچ نگرانی برم مایلستون را بخرم؟
    %100 بهترین گوشیهای کیبورد دار سری میلستون هستن .

18. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم ببینم برنامه های skyscape (پزشکی) روی این گوشی ها هم نصب میشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •