سلام
از دوستان کسی اینجا F117 خریده؟
به نظرتون الان واسه خرید مناسبه یا اینکه صبر کنیم بیشتر قیمتش بیاد پایین و اینکه قیمت حدودی و جایی که بفروشه (البته اگه تبلیغات نباشه) رو اگه سراغ دارین بفرمایید چون من که نتونستم پیدا کنم.
سلام
از دوستان کسی اینجا F117 خریده؟
به نظرتون الان واسه خرید مناسبه یا اینکه صبر کنیم بیشتر قیمتش بیاد پایین و اینکه قیمت حدودی و جایی که بفروشه (البته اگه تبلیغات نباشه) رو اگه سراغ دارین بفرمایید چون من که نتونستم پیدا کنم.
آقا من يه راهنمايي مي خوام واقعا موندم چه كار كنم
سه تا لپ تاپ هست كه نمي دونم كدوم رو انبخاب كنم
MSI GX640
CORE I5 430M (2.26MHZ(
17" TFT-LCD Widescreen Display
High-end ATi Radeon HD5870 3D graphics card (with GDDR5 1GB VRAM)
MSI GX640
CORE I5 430M (2.26MHZ(
15.4" TFT-LCD Widescreen Display
High-end ATi Radeon HD5850 3D graphics card (with GDDR5 1GB VRAM)
MSI GT740/640
CORE I7 720QM
15.4/17" TFT-LCD Widescreen Display
High-end nVIDIA GeForce GTS 250M 3D discrete graphics card (with DDR3 1GB VRAM
من براي گيم و طراحي مي خوام و همچنين وقتي دارم اين همه هزينه مي كنم نمي خوام تا چند سال آينده مشكلي داشته باشم
لطفا كمك كنيد (با دليل اگر مقدور است)
با سلام خدمت دوستان، مي خوام يه لپ تاپ سفارش بدم كه دوستم از ايتاليا برام بياره
مدلش اينه sony f series
VPCF11X5E
مشخصاتشم اينه :
:os
Windows® 7 Home Premium autentico
:processor
Intel® Core(TM) i7
:memory
8GB 1333MHz DDR3-SDRAM
:HDD
500GB Serial ATA 7200 rpm
:screen
41,6cm LCD, 1920x1080, webcam
:Graphics
1GB NVIDIA® GeForce® GT 330Mچند تا سوال داشتم :
1: چرا اين مدل لپ تاپو اروپا داره ولي آمريكا و كانادا ندارن(آمريكا شبيه اينو داره ولي كارت گرافيكش پائينتره ) خيلي برام سواله آخه اول ميخواستم از كانادا بگيرم گرافيگش اين بود GFORCE GT 310( 512MB
2- اونجا ويندوز و آفيس نصب شده رو لپ تاپ ورژن ايتالياييه.اگه گرفتم خودم يه ويندوز و آفيس روش نصب كنم خيلي فرق ميكنه؟اونا چقدر قيمتو بابت ويندوز بالا ميبرن چون فكر كنم بايد بيخود پول ويندوز رو هم بدم.
3- قيمتش با اين مشخصات اونجا€ 1.429،00 در مياد ،مناسبه ؟اگه اين مدل تو ايران بياد چقد در مي آد.آيا ارزش داره بي خيال گارانتي شم و لپ تاپو از اونجا بگيرم .
ممنون ميشم اگه جوابمو كامل بدين.
من مطمئن نيستم و فقط تجربه خودم مي گم
اولا اگر مشكلتان گارانتي است بايد بگويم كه خود من يك لپ تاپ DELL inspiron 1520 دارم كه از انگليس گرفتم بدون گارانتي و تا الآن هم مشكلي نداشتم د رضمن فكر نكنم كه گارانتي هاي ايران زياد به درد بخوره چون وقتي خدايي نكرده لپ تاپ شما چيزيش شد و به گارانتي مراجعه كرديد بعد از كلي معطلي يك عيبي پيدا مي كنند كه از گارانتي خارج بشه
و اما در مورد آفيس فكر كنم اگر شركت معتبري باشه اين ها را به عنوان اشانتيون نصب مي كند
شما مدل پردازنده را ذکر نکردین ، که بر روی قیمت خیلی تاثیر داره... 720qm OR 820Qm تفاوت قیمت زیاد هست.
من نمی دونم شما چه نیازی به 8 گیگ رم دارین. واقعا خرج اضافی هست.
این مدل با رم 4 گیگ و امریکایی .. حدود 1780 تومان در ایران قیمت داره و مدل چینی آن حدود 1650 تومان
بنظرم از همین ایران بخرید بهتر هست.
دوست عزیز برای بازی مسلما cw 2 QGX با مانیتور 14 اینج مناسب نخواهد بود...هر چند که این مدل با این مشخصات در سری خودش بینظیره ....از بین مدلهایی که ذکر کردید HP 2170 از بقیه برای گیم از نظر کاربرد و گرافیک مناسب تره.....ولی باید توجه داشته باشید که HP در کنار زیبایی و مشخصات فنی خوبش هنوز مشکل گرمارو داره ولی خوب در اون حدی نیست که بخواد عیب باشه...موفق باشید
دوستان بین دو لب تاپ F113 FX و 2170 hp کدوم رو بخرم . از نظر گرافیک کدومشون قویتره و در مجموع کدومشون بهتره . ( به قیمت ها توجه نکنید )
لینک ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه لطفاً یکی به سوال من جواب بده؟پردازنده: Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
میخوام بدونم برای Game توی این رنج قیمت لپ تاپی بهتر از HP PAVILION DV6-2300 کسی سراغ نداره؟
این هم مشخصاتش:
شخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT320 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
Last edited by tanatos; 14-04-2010 at 14:51. دليل: اشکال
توی این رنج قیمت با توجه به کارت گرافیکش و سایر مشخصاتش بهتر از این مدلی که گذاشتین نیست...
هر چند که سری Fسونی هم دارای چنین مشخصاتی هست ولی قیمتش کمتر از 1700 نیست
از لحاظ گرافیک 2170 قویتره ...
از لحاظ کانفیگ هم F113
Last edited by piroooz; 14-04-2010 at 22:46.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)