تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 162 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1615

نام تاپيک: آموزش جامع و کامل حل مکعب روبیک

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

رامین جان این عکسی که گزاشتی خرابه. باز نمیشه. تو یه جای دیگه آپلود کن ببینم چی گزاشتی.

راستی فیلم آموزش 5*5 هم هست تو تاپیک که... چرا میگی نیست؟

موفق باشی.

2. این کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ●●● اصفهان ●●●

پيش فرض

رامین جان این عکسی که گزاشتی خرابه. باز نمیشه. تو یه جای دیگه آپلود کن ببینم چی گزاشتی.

راستی فیلم آموزش 5*5 هم هست تو تاپیک که... چرا میگی نیست؟

موفق باشی.
    سرور ما واسه بعضی ISP ها چند دقیقه ای بسته میشه
    که اگه با فیل . تر شکن یا V P N بیاین این مشکل وجود نداره
    دنبالشم ببینم مشکل از کجاست که این جور میشه مجید جان
    اینم اون عکسه

حالا یه بار دیگه تست کن ببین اگه بازم باز نشد
    باید یه فکری واسش بکنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----

آموزش فارسی شو گفتم نیست

فیلم که هست
    پست های 175 و 184

کد:
    کد:

4. 3 کاربر از Dr.mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

بابا تو کلا انگار به سایتهای فیـلتر شده علاقه خاصی داری....

این یکی عکست هم که فیـلتره...

پ.ن : لینک سایت خودت باز شد الان... انگار خیلی کیفیتش داغونه... از عکساش که اینطور بر میاد... با اینا باید مسابقه بدیم حتما
    Last edited by shahshahani; 28-06-2010 at 22:42.

داره خودمونی میشه amir.cuber's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقایون سلام اگر میشه یک مسابقه هم تو مشهد برگذار کنین ما که نمیتونیم به شهر های دیگه بیایم
    سلام حیدری جان ,

ورودتو به این انجمن تبریک میگیم ,

در رابطه با diansheng اصل , آقا رامین یا Dr.mc می تونن راهنماییت کنن, یه پ.خ بهش بده .

واسه برگزاری مسابقات در هر شهری ما نیاز به بچه هایی داریم که از خود اون شهر باشن, به هر حال بهتر از هر کسی در مورد شهر خودشون و شرایطش اطلاعات دارن , مسابقاتی که قراره برگزار شه یکی تو شیرازه که شهریورماه , یه مسابقه هم قرار تو اصفهان برگزار بشه, ما قصدشو داریم که برگزاری مسابقات رو تو همه ی شهرها اجرایی کنیم , این بستگی به بچه ها داره که چقدر همکاری کنن.

به نظر من اگه از روبیک بازهای مشهد آماری داری و می تونی مسابقات رو هماهنگ کنی واسه اسپانسر یا راهنمایی در برگزاری مسابقات با کندوی عسل یا هوش ایرانی تماس بگیر.

در ضمن 27 فروردین که مسابقات تو دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که!! شما شرکت نکردید ؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    کد:
    روبیک 3*3 کلاسیک مشکیش از همه بهتره فکر کنم , نگین دارشو من خوشم نیومد چون انگشتا بخاطر برجستگیه نگینش رو روبیک سوار نیستن.

باهاشون صحبت می کنیم که اختیاریش کنن, هر کی دوست داشت روبیک خودشو بیاره , هر کی هم خواست با روبیک اونا مسابقه بده .

بچه هایی که می خوان تو مسابقات شیراز یا اصفهان تو تیم پی سی باشن آمادگیشون رو اعلام کنن چون می خوایم برنامه بدیم !!

اعضای فعلی تیم :
    1- Mr6768 (جابر): شماره 10 تیم!
    2- شهشهانی : لژیونر پایتخت !
    3- Dr.mc ( رامین ) : دکتر تیم !
    4- خودم : تدارکات تیم

چندتا از بچه های تیم از جمله : yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston .... فعلن واسه بازی های جام جهانی رفتن آفریقای جنوبی , اومدن تو تمرینات شرکت می کنن.

از فردا صبح ساعت 6 که بیدار شدید , از 6:30 پس از نرمش انگشتان و 50 بار کلاغ پر ( که با انگشت صورت می گیره و این جملات بیان میشه : کلاغ پر ، بعضی ها پر ، اون بعضی ها پر .... )

سپس تا 10 روبیک 3*3 کار می کنید , از 10.30 تا 12.30 4*4 میزنید . بعد از ناهار چون سنگین شدید 2*2 می زنید

از 4 تا 6 هم 5*5 میزنید , سر شب هم واسه دست گرمی فرمول های ZZ -ZB و F2L advance رو حفظ می کنید.

برنامه واسه روزهای زوج به این صورته : حل روبیک با یه دست - با پا - چشم بسته - مگامینکس.

اساتید نظرتون رو راجع به این برنامه اعلام کنید
    Last edited by amir.cuber; 29-06-2010 at 01:40.

7. 4 کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ●●● اصفهان ●●●

پيش فرض

سلام حیدری جان ,

ورودتو به این انجمن تبریک میگیم ,

در رابطه با diansheng اصل , آقا رامین یا Dr.mc می تونن راهنماییت کنن, یه پ.خ بهش بده .

واسه برگزاری مسابقات در هر شهری ما نیاز به بچه هایی داریم که از خود اون شهر باشن, به هر حال بهتر از هر کسی در مورد شهر خودشون و شرایطش اطلاعات دارن , مسابقاتی که قراره برگزار شه یکی تو شیرازه که شهریورماه , یه مسابقه هم قرار تو اصفهان برگزار بشه, ما قصدشو داریم که برگزاری مسابقات رو تو همه ی شهرها اجرایی کنیم , این بستگی به بچه ها داره که چقدر همکاری کنن.

به نظر من اگه از روبیک بازهای مشهد آماری داری و می تونی مسابقات رو هماهنگ کنی واسه اسپانسر یا راهنمایی در برگزاری مسابقات با کندوی عسل یا هوش ایرانی تماس بگیر.

در ضمن 27 فروردین که مسابقات تو دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که!! شما شرکت نکردید ؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

روبیک 3*3 کلاسیک مشکیش از همه بهتره فکر کنم , نگین دارشو من خوشم نیومد چون انگشتا بخاطر برجستگیه نگینش رو روبیک سوار نیستن.

باهاشون صحبت می کنیم که اختیاریش کنن, هر کی دوست داشت روبیک خودشو بیاره , هر کی هم خواست با روبیک اونا مسابقه بده .

بچه هایی که می خوان تو مسابقات شیراز یا اصفهان تو تیم پی سی باشن آمادگیشون رو اعلام کنن چون می خوایم برنامه بدیم !!

اعضای فعلی تیم :

چندتا از بچه های تیم از جمله : yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston .... فعلن واسه بازی های جام جهانی رفتن آفریقای جنوبی , اومدن تو تمرینات شرکت می کنن.

از فردا صبح ساعت 6 که بیدار شدید , از 6:30 پس از نرمش انگشتان و 50 بار کلاغ پر ( که با انگشت صورت می گیره و این جملات بیان میشه : کلاغ پر ، بعضی ها پر ، اون بعضی ها پر .... )

سپس تا 10 روبیک 3*3 کار می کنید , از 10.30 تا 12.30 4*4 میزنید . بعد از ناهار چون سنگین شدید 2*2 می زنید

از 4 تا 6 هم 5*5 میزنید , سر شب هم واسه دست گرمی فرمول های ZZ -ZB و F2L advance رو حفظ می کنید.

برنامه واسه روزهای زوج به این صورته : حل روبیک با یه دست - با پا - چشم بسته - مگامینکس.

برنامه کامله
    از لحاظ پزشکی روزی 2010 تا کلاغ پر با هر انگشت توصیه میشه !!!
    رکوردتون نصف میشه !!! امتحان کنید !!

9. این کاربر از Dr.mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

اعضای فعلی تیم :

خیلی خندیدم

راستی میگم yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston و ... اینا کجان ؟
    من بهشون پ خ میکنم می میگم داریم یار کشی می کنیم !

من تو تمرینا بعضی ها پر رو از همه بیشتر پیشنهاد می کنم
    میگم بچه ها توی مسابقات شیراز و اصفهان چه مسابقاتی برگزار میشه ؟
    فقط روبیک 3*3 ؟ یا یه دستی هم هست ؟
    4*4 و 5*5 و... اینا چی ؟ چون من اصلا با اینا آمادگی ندارم و فقط تو کامپیوتر حلشون کردم

11. این کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بر روبیک بازها
    به من هم یاد میدین؟

داره خودمونی میشه amir.cuber's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بر روبیک بازها
    به من هم یاد میدین؟
    سلام ,

به این تاپیک خوش آمدید.

به شما هم یاد میدیم آقا مهدی , لطف کن صفحه ی اول تاپیک فایل مربوط به آموزش رو که pdf دانلود کن , هر جا مشکلی داشتی ما در خدمتیم

14. 3 کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

خیلی خندیدم

راستی میگم yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston و ... اینا کجان ؟
    من بهشون پ خ میکنم می میگم داریم یار کشی می کنیم !

من تو تمرینا بعضی ها پر رو از همه بیشتر پیشنهاد می کنم
    میگم بچه ها توی مسابقات شیراز و اصفهان چه مسابقاتی برگزار میشه ؟
    فقط روبیک 3*3 ؟ یا یه دستی هم هست ؟
    4*4 و 5*5 و... اینا چی ؟ چون من اصلا با اینا آمادگی ندارم و فقط تو کامپیوتر حلشون کردم
    غصه ی اونو نخور... من به شخصه حاضرم فقط تو رشته 4*4 به بالا شرکت کنم.

آقا یکی به من بگه چرا من هر کار میکنم این الگوریتم های F2L رو نمیتونم حفظ کنم
    بعضی هاش هم انگار اشتباهه... وقتی میزنم کلا میریزه به هم... مگه x و y و z این نیست که مکعب رو در جهت محور های مختصات سه بعدی بچرخونیم؟ پس چرا من هر کار میکنم نمیشه؟

16. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

سلام بر روبیک بازها
    به من هم یاد میدین؟
    شما بفرما پست اول رو مطالعه کن ، از خداوند کمک بخواه و صدقه هم بپرداز ، فایل پی دی اف رو بخون، در ادامه مشکلات رو به سامانه پیام کوتاه ما ارسال کن
    خلاصه اینکه از پست اول فایل آموزشی رو دانلود کن اگه مشکلی داشتی ما هستیم.
    سلام آقا مهدی و KOoRi جان . به تاپیک روبیکر های p30 خوش اومدین .
    آقا مهدی همونطور که دوستان راهنماییت کردن برو فایل آموزشی رو دانلود کن و به راحتی حل روبیک رو یاد بگیر . اگر هم که به مشکلی برخوردی ما درخدمتم

آقا یکی به من بگه چرا من هر کار میکنم این الگوریتم های F2L رو نمیتونم حفظ کنم
    بعضی هاش هم انگار اشتباهه... وقتی میزنم کلا میریزه به هم... مگه x و y و z این نیست که مکعب رو در جهت محور های مختصات سه بعدی بچرخونیم؟ پس چرا من هر کار میکنم نمیشه؟
    شهشهانی جون الگوریتم های F2L هم الگوریتمن ؟
    XYZ جهت محور های سه بعدی هستن و اینکه بدون الگوریتم ها مشکلی ندارن ، تو اشتباه میزنی . عین همین مشکل رو خودم هم داشتم
    یه پیشنهاد واسه یاد گرفتن F2L :
    حتما وقتی یه حالتی برات پیش اومد که جدیده برو الگوریتمش رو ببین و موقعی که داری اجراش می کنی به نحوه کار کردن الگوریتم دقت کن ! منظورم اینه که ببین الگوریتم چه حرکت هایی رو انجام میده و چرا و چطور جفت یا PAIR (لبه و گوشه یه رنگ) رو میزاره سر جاش ؟ !
    اگه اینطوری یاد بگیری میتونی این حالت رو تو زوایا و خفایای مختلف اجرا کنی
    و در واقع با فهمیدن یه الگوریتم چند الگوریتم مشابه رو هم یاد بگیری

18. 3 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •