رامین جان این عکسی که گزاشتی خرابه. باز نمیشه. تو یه جای دیگه آپلود کن ببینم چی گزاشتی.
راستی فیلم آموزش 5*5 هم هست تو تاپیک که... چرا میگی نیست؟
موفق باشی.
رامین جان این عکسی که گزاشتی خرابه. باز نمیشه. تو یه جای دیگه آپلود کن ببینم چی گزاشتی.
راستی فیلم آموزش 5*5 هم هست تو تاپیک که... چرا میگی نیست؟
موفق باشی.
سرور ما واسه بعضی ISP ها چند دقیقه ای بسته میشه
که اگه با فیل . تر شکن یا V P N بیاین این مشکل وجود نداره
دنبالشم ببینم مشکل از کجاست که این جور میشه مجید جان
اینم اون عکسه
حالا یه بار دیگه تست کن ببین اگه بازم باز نشد
باید یه فکری واسش بکنم
----کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش فارسی شو گفتم نیست
فیلم که هست
پست های 175 و 184
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا تو کلا انگار به سایتهای فیـلتر شده علاقه خاصی داری....
این یکی عکست هم که فیـلتره...
پ.ن : لینک سایت خودت باز شد الان... انگار خیلی کیفیتش داغونه... از عکساش که اینطور بر میاد... با اینا باید مسابقه بدیم حتما![]()
Last edited by shahshahani; 28-06-2010 at 22:42.
سلام حیدری جان ,
ورودتو به این انجمن تبریک میگیم ,
در رابطه با diansheng اصل , آقا رامین یا Dr.mc می تونن راهنماییت کنن, یه پ.خ بهش بده .
واسه برگزاری مسابقات در هر شهری ما نیاز به بچه هایی داریم که از خود اون شهر باشن, به هر حال بهتر از هر کسی در مورد شهر خودشون و شرایطش اطلاعات دارن , مسابقاتی که قراره برگزار شه یکی تو شیرازه که شهریورماه , یه مسابقه هم قرار تو اصفهان برگزار بشه, ما قصدشو داریم که برگزاری مسابقات رو تو همه ی شهرها اجرایی کنیم , این بستگی به بچه ها داره که چقدر همکاری کنن.
به نظر من اگه از روبیک بازهای مشهد آماری داری و می تونی مسابقات رو هماهنگ کنی واسه اسپانسر یا راهنمایی در برگزاری مسابقات با کندوی عسل یا هوش ایرانی تماس بگیر.
در ضمن 27 فروردین که مسابقات تو دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که!! شما شرکت نکردید ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
روبیک 3*3 کلاسیک مشکیش از همه بهتره فکر کنم , نگین دارشو من خوشم نیومد چون انگشتا بخاطر برجستگیه نگینش رو روبیک سوار نیستن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باهاشون صحبت می کنیم که اختیاریش کنن, هر کی دوست داشت روبیک خودشو بیاره , هر کی هم خواست با روبیک اونا مسابقه بده .
بچه هایی که می خوان تو مسابقات شیراز یا اصفهان تو تیم پی سی باشن آمادگیشون رو اعلام کنن چون می خوایم برنامه بدیم !!
اعضای فعلی تیم :
1- Mr6768 (جابر): شماره 10 تیم!
2- شهشهانی : لژیونر پایتخت !
3- Dr.mc ( رامین ) : دکتر تیم !
4- خودم : تدارکات تیم
چندتا از بچه های تیم از جمله : yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston .... فعلن واسه بازی های جام جهانی رفتن آفریقای جنوبی , اومدن تو تمرینات شرکت می کنن.
از فردا صبح ساعت 6 که بیدار شدید , از 6:30 پس از نرمش انگشتان و 50 بار کلاغ پر ( که با انگشت صورت می گیره و این جملات بیان میشه : کلاغ پر ، بعضی ها پر ، اون بعضی ها پر ....)
سپس تا 10 روبیک 3*3 کار می کنید , از 10.30 تا 12.30 4*4 میزنید . بعد از ناهار چون سنگین شدید 2*2 می زنید
از 4 تا 6 هم 5*5 میزنید , سر شب هم واسه دست گرمی فرمول های ZZ -ZB و F2L advance رو حفظ می کنید.
برنامه واسه روزهای زوج به این صورته : حل روبیک با یه دست - با پا - چشم بسته - مگامینکس.
اساتید نظرتون رو راجع به این برنامه اعلام کنید![]()
Last edited by amir.cuber; 29-06-2010 at 01:40.
برنامه کامله
از لحاظ پزشکی روزی 2010 تا کلاغ پر با هر انگشت توصیه میشه !!!
رکوردتون نصف میشه !!! امتحان کنید !!
![]()
بچه هایی که می خوان تو مسابقات شیراز یا اصفهان تو تیم پی سی باشن آمادگیشون رو اعلام کنن چون می خوایم برنامه بدیم !!
اعضای فعلی تیم :
1- Mr6768 (جابر): شماره 10 تیم!
2- شهشهانی : لژیونر پایتخت !
3- Dr.mc ( رامین ) : دکتر تیم !
4- خودم : تدارکات تیم
چندتا از بچه های تیم از جمله : yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston .... فعلن واسه بازی های جام جهانی رفتن آفریقای جنوبی , اومدن تو تمرینات شرکت می کنن.![]()
خیلی خندیدم
راستی میگم yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston و ... اینا کجان ؟
من بهشون پ خ میکنم می میگم داریم یار کشی می کنیم !
من تو تمرینا بعضی ها پر رو از همه بیشتر پیشنهاد می کنماز فردا صبح ساعت 6 که بیدار شدید , از 6:30 پس از نرمش انگشتان و 50 بار کلاغ پر ( که با انگشت صورت می گیره و این جملات بیان میشه : کلاغ پر ، بعضی ها پر ، اون بعضی ها پر ....)
سپس تا 10 روبیک 3*3 کار می کنید , از 10.30 تا 12.30 4*4 میزنید . بعد از ناهار چون سنگین شدید 2*2 می زنید
از 4 تا 6 هم 5*5 میزنید , سر شب هم واسه دست گرمی فرمول های ZZ -ZB و F2L advance رو حفظ می کنید.
برنامه واسه روزهای زوج به این صورته : حل روبیک با یه دست - با پا - چشم بسته - مگامینکس.
اساتید نظرتون رو راجع به این برنامه اعلام کنید![]()
میگم بچه ها توی مسابقات شیراز و اصفهان چه مسابقاتی برگزار میشه ؟
فقط روبیک 3*3 ؟ یا یه دستی هم هست ؟
4*4 و 5*5 و... اینا چی ؟ چون من اصلا با اینا آمادگی ندارم و فقط تو کامپیوتر حلشون کردم![]()
سلام بر روبیک بازها
به من هم یاد میدین؟
سلام ,
به این تاپیک خوش آمدید.
به شما هم یاد میدیم آقا مهدی , لطف کن صفحه ی اول تاپیک فایل مربوط به آموزش رو که pdf دانلود کن , هر جا مشکلی داشتی ما در خدمتیم![]()
غصه ی اونو نخور... من به شخصه حاضرم فقط تو رشته 4*4 به بالا شرکت کنم.
آقا یکی به من بگه چرا من هر کار میکنم این الگوریتم های F2L رو نمیتونم حفظ کنم
بعضی هاش هم انگار اشتباهه... وقتی میزنم کلا میریزه به هم... مگه x و y و z این نیست که مکعب رو در جهت محور های مختصات سه بعدی بچرخونیم؟ پس چرا من هر کار میکنم نمیشه؟![]()
سلام آقا مهدی و KOoRi جان . به تاپیک روبیکر های p30 خوش اومدین .شما بفرما پست اول رو مطالعه کن ، از خداوند کمک بخواه و صدقه هم بپرداز ، فایل پی دی اف رو بخون، در ادامه مشکلات رو به سامانه پیام کوتاه ما ارسال کن
خلاصه اینکه از پست اول فایل آموزشی رو دانلود کن اگه مشکلی داشتی ما هستیم.
آقا مهدی همونطور که دوستان راهنماییت کردن برو فایل آموزشی رو دانلود کن و به راحتی حل روبیک رو یاد بگیر . اگر هم که به مشکلی برخوردی ما درخدمتم
شهشهانی جون الگوریتم های F2L هم الگوریتمن ؟آقا یکی به من بگه چرا من هر کار میکنم این الگوریتم های F2L رو نمیتونم حفظ کنم
بعضی هاش هم انگار اشتباهه... وقتی میزنم کلا میریزه به هم... مگه x و y و z این نیست که مکعب رو در جهت محور های مختصات سه بعدی بچرخونیم؟ پس چرا من هر کار میکنم نمیشه؟![]()
XYZ جهت محور های سه بعدی هستن و اینکه بدون الگوریتم ها مشکلی ندارن ، تو اشتباه میزنی . عین همین مشکل رو خودم هم داشتم
یه پیشنهاد واسه یاد گرفتن F2L :
حتما وقتی یه حالتی برات پیش اومد که جدیده برو الگوریتمش رو ببین و موقعی که داری اجراش می کنی به نحوه کار کردن الگوریتم دقت کن ! منظورم اینه که ببین الگوریتم چه حرکت هایی رو انجام میده و چرا و چطور جفت یا PAIR (لبه و گوشه یه رنگ) رو میزاره سر جاش ؟ !
اگه اینطوری یاد بگیری میتونی این حالت رو تو زوایا و خفایای مختلف اجرا کنی
و در واقع با فهمیدن یه الگوریتم چند الگوریتم مشابه رو هم یاد بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)