تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 323 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

درود
    دوستان یه پلیر که بتونه .mpg و .avi پخش کنه سراغ دارید؟
    فقط کم حجم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سراغ ندارم ولی توصیه می کنم یه سری به برنامه های سیمبیان سری 5 ویرایش 60 تو اینسایت بزنی بحتمالا اونجا گیر بیاری ممنونم

3. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

سلام. سرعت این گوشی تو لود کردن عکس چه جوریه؟؟؟ یعنی اگه 1000تا عکس تو گالریش باشه ، جون میکنه تا لود کن؟
    قیمت این گوشی الان تو تهران چنده؟

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

این پست به شدت تکذیب میشه!!!! جی پی اس واسه ایران هم رایگان شده و هیچ مشکلی با جی پی اس نداریم . ربطی به پروداکت کد هم نداره چون رایگان شده و خیلی توپول هم کار می کنه. اتفاقا تو سایت نوکیا نوشته فریم ویر پایین تر از 20 با ovi map installer 3.4 سازگار نیست و حتما ورژن 20 رو داشته باشید!!!!
    مگه امارات فارسی رو هم ساپورت می کنه؟ نکنه عربی رو می گی فارسی
    مخلصتم

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

در مورد فایل ها اگه نیازداشتید بگید تا دوباره واستون آپ لود کنم نمی دونم چی شده تو کامپیوتر من که نشون می ده!!!

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

1. اتفاقا اگه عرایضم رو دقیق تر می خوندید متوجه می شدید که عرض کردم کارا و مفید!!! من تا حالا سعی نکردم پست الکی بدم و سعی می کنم تا جایی که می تونم به همه خدمت کنم چیزی یاد بگیرم و چیزی یا دبدم. اتفاقا بیشتر این صفحات مفید هستند!!!!

2.فرمایشتون در مورد جی پی اس کاملا متین است.

3. خبر خوشحال کننده ای واسه هواداران ایکس 6 هست البته چی بگم از این نور ارزون میشه همه می خرن از اون ور ارزشش می ره پایین. والا تا حالا هر کی میخواست باید می خرید از این به بعد کم کم باید بفکر ان 8 بود!
    با سلام دوست من کجا قیمت این محصول 344 هزار هست میخوام بخرم ولی صورتی میخوام میپرسی چه قیمته و آیا گارانتی داره یا نه ؟ رنگ صورتی
    همیشه خوش خبر باشی
    Last edited by t2download; 29-06-2010 at 16:30. دليل: تی تو دانلود

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

با سلام دوست من کجا قیمت این محصول 344 هزار هست میخوام بخرم ولی صورتی میخوام میپرسی چه قیکته و آیا گارانتی داره یا نه ؟ رنگ صورتی
    همیشه خوش خبر باشی
    سپاس

پاساژ علاءالدین - طبقه 4 - واحد 402

دیروز پرسیدم گفت فول پک گارانتی اصل 344 هزار تومان. یه جعبه گنده هم بود که روش عکس گوشی سفید رنگ بود. درباره رنگش هم پرسشی نکردم چون قصد خریدش رو نداشتم!

اون قسمت گنده شده هم از حرفت رو نفهمیدم!

شاد باشین

7. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

جواب این 2 سوال داده نشد . یا اشکال از فرستنده هست یا از گیرنده !!!

1.گوشی شما هم موقع فیلمبرداری وقتی زووم میکنی به راحتی زوم نمیشه و گیر میکنه؟ منظورم اینه که روون زووم نمیشه؟

2.مشکل GPS در X6 سخت افزاری نیست ، بلکه قابلیت استفاده از GPS در Product Code مربوط به ایران (و پاکستان و سوریه) در نسخه 20 غیر فعال شده است . راه حل هم Update مجدد با تغییر به Product Code امارات هست که ضمن حفظ زبان فارسی قابلیت GPS هم فعال میشه . یعنی گوشی که تازه خریدیم و فارسی هست و ورژنش هم 20 هست باید آپدیت کنیم؟!! کسی هست که ورژن گوشی 20 باشه و واردات قانونی باشه (پروداکت فارسی) و از GPS گوشی استفاده بکنه؟ (از برنامه نوکیا مپ)

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

1.گوشی شما هم موقع فیلمبرداری وقتی زووم میکنی به راحتی زوم نمیشه و گیر میکنه؟ منظورم اینه که روون زووم نمیشه؟

2.مشکل GPS در X6 سخت افزاری نیست ، بلکه قابلیت استفاده از GPS در Product Code مربوط به ایران (و پاکستان و سوریه) در نسخه 20 غیر فعال شده است . راه حل هم Update مجدد با تغییر به Product Code امارات هست که ضمن حفظ زبان فارسی قابلیت GPS هم فعال میشه . یعنی گوشی که تازه خریدیم و فارسی هست و ورژنش هم 20 هست باید آپدیت کنیم؟!! کسی هست که ورژن گوشی 20 باشه و واردات قانونی باشه (پروداکت فارسی) و از GPS گوشی استفاده بکنه؟ (از برنامه نوکیا مپ)
    آره داداش من ورژن 20 دارم،پروداکت فارسی هست نوکیا مپش هم کار می کنه توپپپپپپپپپپپ!!!!!!

دوستان من coreplayer 1.36 دان کردم پیغام certificate erorr میده وقتی sign هم میکنی میگه:
    unable to inestall a protected aplication from untrusted suplier باید گوشی ه-*ک بشه؟!؟! چه کنم؟
    از اینجا گرفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کامل ترینش نوشته:
    Lastly here is yet another version of Core Player which is 1.36 that seems to work with all types of smartphones including Nokia N97, N97 Mini, E72, E75, X6, X3, 5800 XpressMusic, 5530, E75, E63 etc:
    Last edited by cesc.cesar; 29-06-2010 at 16:07.

10. این کاربر از cesc.cesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مشکل GPS 2 دلیل داره:
    1:یکی مشکل نرمافزار OVI MAPS هست که یعد از ورژن 3.03 بهتر شده!
    2:کلا توی ایران بر روی امواج GPS پا را زی ت هست در شهر های بزرگ! برای جلوگیری از حمله موشکی توسط موشک های کروز که GPS دارن! نوعی سیستم دفاع ضد موشکی!
    N97 من در تبریز بعضی وقت ها 10 دقیقه طول میکشه لاک بشه با اینکه 4 5 ماهواره رو پیدا کرده!
    ولی در خارج از شهر زیر 20 ثانیه با موج کامل کانکت میشه!!

12. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

آره داداش من ورژن 20 دارم،پروداکت فارسی هست نوکیا مپش هم کار می کنه توپپپپپپپپپپپ!!!!!!

دوستان من coreplayer 1.36 دان کردم پیغام certificate erorr میده وقتی sign هم میکنی میگه:
    unable to inestall a protected aplication from untrusted suplier باید گوشی ه-*ک بشه؟!؟! چه کنم؟
    از اینجا گرفتم:
    کامل ترینش نوشته:
    Lastly here is yet another version of Core Player which is 1.36 that seems to work with all types of smartphones including Nokia N97, N97 Mini, E72, E75, X6, X3, 5800 XpressMusic, 5530, E75, E63 etc:
    تاریخ گوشیتو درست کن حل میشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوست گلم اگه بعضی ها بزارن حتما جوابتو می دم ولی میان چوب لای چرخ میزارن که تو به درد نمی خوری و اینجا هیچ کار مفیدی نکردی!!!!

1. بله گوشی من هم اینجوریه موقع زوم انگار کمی گیر داره و براحتی و رونی گوش یهای قبلی نوکیام زوم نداره و اینکه تو پخش هم زوومش افتضاحه و یوهویی جلو عقب می بره و اصلا خوشایند نیست. اولا سی پی یوش ضعیفه دوما مشکل میتونه نرم افزاری حل بشه سوما اینکه پردازنده مجزای گرافیکی هم نداره و احتمال داده میشه که یوخده کم بیاره البته شاید اینجا زیاد محسوس نباشه ولی تو گیم پدر دربیاره. خیالت راحت شد؟

2. من واردات قانونی خریدم با گارانتی اصلی نوکیا. ورژن 20 پروداکت کدش م ایران و فارسیه گرچه ندییدم چنده ولی صددرصد فارسیه. اصلا مشکل جی پی اس نداریم. برنامه 3.4 رو نصب کردم نقشه های جدید ایران که 27.1 مگ هستش رو دانلود کردم + راهنمای فارسی که حدود6.8 مگا هستش و اینکه رو ماهواره در حالت آفلاین قفل نکنه به 15 دقیقه هم صبر نیاز داره و طبیعیه ولی با جی پی آر اس سریعتره و هزینه بره!
    اولا ovi maps 3.4 رو از persian.nokia.com/maps دانلودش کن و از طریق Ovi suite نصبش کن بعدشاز طریق مپ لودر برنامه ovi suite نقشه ایران یا هرجایی که دوست داری و راهنمای فار سیشو دانلود کن ببین دردت چیه
    میخواستم درباره جی پی اس و استفاده از اون طبق پستی که در صفحات قبل بود توضیحات مفصل و کارایی بنویسم که بدرد همه بخوره ولی انگار کسی نیاز نداره و من هم این کار رو نکردم

سلام. سرعت این گوشی تو لود کردن عکس چه جوریه؟؟؟ یعنی اگه 1000تا عکس تو گالریش باشه ، جون میکنه تا لود کن؟
    قیمت این گوشی الان تو تهران چنده؟
    یه دو ثانیه ای سر عکسها مکث داره واسه لود کردن این هم واسه این گوشی چیز غیرعادی ای نیست.

با سلام دوست من کجا قیمت این محصول 344 هزار هست میخوام بخرم ولی صورتی میخوام میپرسی چه قیمته و آیا گارانتی داره یا نه ؟ رنگ صورتی
    همیشه خوش خبر باشی
    منکه نگفتم این قیمته دوستان آدرسشو بزارند که از کجا قیمت کردند!
    شما هم که راه دوری تهران و اهواز! این شماره رو بگیر بپرس صورتی داره یا نه
    021-66734315

از اینجا گرفتم:
    کامل ترینش نوشته:
    میگه این نرم افزار از توزیعگر غیر استاندارد و غیر تایید شده تهیه شده. این خطاها زیادتره. از جای دیگه دانلودش کن یا از یه نرم افزار دیگه استفاده کن

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

تاریخ گوشیتو درست کن حل میشه!
    اینم بعید نیست! و قابل قبوله

جناب نوکیا ایکس 6 بنده سوالی پرسیدم در مورد بازی این گوشی جوابی ندادی
    مال من تو قسمت گیم ها دوتا بازی داره یکی اسمش
    DJ MIX TOUR و دیگری SPORE هستش حالا ماشین کدومه؟
    گوشیم گارانتی اصلی و ورژن 20 هستش

15. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •