خب پس باس فایت اخری رو میگی...
اون سعی کن جا خالی بدی یه راهش همینه ...وقتی هم که میدوه باید جاخالی بدی واسش بعد که واساد بزنیش
خب پس باس فایت اخری رو میگی...
اون سعی کن جا خالی بدی یه راهش همینه ...وقتی هم که میدوه باید جاخالی بدی واسش بعد که واساد بزنیش
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم
اون مجسمه سبزها که توی بازی پیدا میکنید به چه درد میخورن .؟ خودش نوشته که توی روز جنگ آخر زمان به سرباز به کمکت میاد ولی من چیزی ندیدم!!!!
شاید به خاطر اینه که من یکیشو پیدا نکردم؟؟؟؟
راستی توی بعضی از جاهای بازی یه دلقک شبیه به یه مرده متحرک به من حمله میکنه که خیلی سگ جونه و هربار کلی از جون من رو کم میکنه . ماجرای اون چیه .؟ چرا نمیمیره؟
اون مجسمه ها رو فقط فروختم و فکر نکنم جز این به درد دیگه ای بخورن!!!
دلقک رو هم اگه بدون استفاده از هیچ قدرتی بزنی پول خوبی میده. تو کل بازی هم 4 بار میاد فقط!!!
دوستان تو این بازی دارن عقاید و دین ما را زیر سوال می برن .مسئله ی امام زمان ما .از یکی از بچه ها شنیدم که وار باید یکی از فرشته ها به نام ازرائیل را آزاد کنهآخه این درسته
نه جیگر هیچ کس عقاید و دین شما رو زیر سوال نبرده فرشته ای به نام عزرائیل رو نجات می دیم در این بازی ولی این چه ربطی به دین ما داره؟ عزرائیل یه فرشته مقرب الهی هست که همه ادیان به وجودش اعتقاد دارن... در مورد امام زمان هم بهت خالی بسته امام زمان به شرکت در این جور بازی افتخار نمیده مطمئن باش...
خود War که شخصیت ما هست یک انسان نیست پس خیلی مشکل دار هم نیست که که یه غیر انسان عزرائیل رو بخواد نجات بده یا نده به هر حال این بازی یک بازی با دیدگاه فراماسونری با عقاید سامری هست و وجود چنین عناصری طبیعی هست بازیش هم اجباری نیست یعنی کسی اگه بهاین چیزا علاقه نداشته باشه می تونه بازی نکنه. موفق باشید
سلام دوستان
من توی بازی Darksiders وقتی از شیپور برای بیدار کردن غول استفاده می کنم دیگه هر کاری می کنم شیپور قطع نمی شه لطفا راهنمایی کنین مشکل چیه ؟
دوستان من اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بپر روی اون اشعه آبی رنگ تا اوج بگیری
آقا این کرم رو چطوری باید بکشمش .... وقتی با اسب کلید Alt رو که می زنم فقط به جلو جهش پیدا می کنه .. چطوری باید بکشمش ؟؟؟ ممنون
سعی کن هدف رو روش نگه داری یعنی قفل کن...اون موقع به هر جهت بپیجه تو هدفو داری...اون مواقعی هم که بهت نزدیک شد..زود اسب رو بفرست زیر خاک....دوباره برشگردون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)