زنده باد ساطور خوردگان
هر کی پایس دعوت نامه بده دوستانه بزنیم
زنده باد ساطور خوردگان
هر کی پایس دعوت نامه بده دوستانه بزنیم
از این هفته جوایز نقدی به بازی اضافه شد!!!
جایزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوانین
از تاریخ 9 آبان 1388, جوایز MyFC به ترتیب زیر به مربی های تیم ها اهدا خواهد شد:
1- جایزه قهرمان قهرمانان: 30,000 تومان برای 1 تیم
این جایزه به تیمی که برنده جام قهرمان قهرمانان می شود (یعنی برنده لیگ دسته یک) اهدا خواهد شد. جایزه ی قهرمان قهرمانان فقط یک بار در طول دوران مربیگری هر مربی به او اختصاص می یابد و آن هم زمانی است که برای اولین بار جام قهرمانان قهرمانان را می برد!
2- جایزه بهترینهای لیگهای برتر: 30,000 تومان برای 1 تیم
این جایزه، هر 4 هفته یکبار بر اساس قرعه، به یکی از تیم هایی که موفق به کسب رتبههای 1 تا 3 در لیگهای 1 تا 7 شده اند، اهدا خواهد شد. شانس برد این جایزه برای هر تیم بر اساس قوانین زیر تعیین می شود:
هر تیم در طول 4 هفته فعالیت خود در کلاب فوتبال من, حداقل باید یک بار به یکی از مقام های اول تا سوم لیگ های دسته ی 1 تا 7 رسیده باشد و جام مربوط به آن مقام را از آن خود کرده باشد تا در این قرعه کشی شرکت کند.
در طول این 4 هفته, هر قهرمانی تیم 10 امتیاز, هر مقام دومی 8 امتیاز, هر مقام سومی 6 امتیاز و مقام های چهارم تا هشتم به ترتیب از 5 تا 1 امتیاز برای تیم به ارمغان می آورد.
در پایان 4 هفته, بر اساس این امتیازها, قرعه کشی انجام می شود و مسلما تیمی که امتیاز بیشتری کسب کرده, شانس برنده شدن بیشتری خواهد داشت.
3- جوایز بهترینهای سایر لیگ ها: 20,000 تومان برای 4 تیم
این جایزه، هر 4 هفته یکبار بر اساس قرعه، به یکی از تیم هایی که موفق به کسب رتبههای 1 تا 3 در لیگهای دسته ی 8 تا آخرین دسته ی لیگ شده اند، اهدا خواهد شد. شانس برد این جایزه برای هر تیم بر اساس قوانین زیر تعیین می شود:
هر تیم در طول 4 هفته فعالیت خود در کلاب فوتبال من, حداقل باید یک بار به یکی از مقام های اول تا سوم لیگ های دسته ی 8 تا آخر رسیده باشد و جام مربوط به آن مقام را از آن خود کرده باشد تا در این قرعه کشی شرکت کند.
در طول این 4 هفته, هر قهرمانی تیم 10 امتیاز, هر مقام دومی 8 امتیاز, هر مقام سومی 6 امتیاز و مقام های چهارم تا هشتم به ترتیب از 5 تا 1 امتیاز برای تیم به ارمغان می آورد.
در پایان 4 هفته, بر اساس این امتیازها, قرعه کشی انجام می شود و مسلما تیمی که امتیاز بیشتری کسب کرده, شانس برنده شدن بیشتری خواهد داشت.
قرعه کشی های انجام شده در قسمت اخبار سایت در صفحه اول، اعلام می شود.
لیست تیم های برنده در صفحه جوایز نمایش داده می شود.
جوایز به صورت نقدی و فقط از طریق واریز به حساب بانکی یا ارسال کارت به کارت به مربیان تیم اهدا می شود. اطلاعات بانکی خود را می توانید به زودی در صفحه تنظیم پروفایل وارد کنید. به محض فعال شدن این گزینه در صفحه ی تنظیم پروفایل, خبر مربوطه را به اطلاعتان خواهیم رساند.
جوایز تا حداکثر 10 روز بعد از قرعه کشی و اعلام لیست تیم های برنده به حساب بانکی مربیان تیم واریز می شود.
جابزه تیمی هایی که فاقد اطلاعات بانکی می باشند تا یک هفته محفوظ مانده و در صورت عدم تماس مربی تیم, به جوایز 4 هفته ی بعدی اضافه خواهد شد. این یعنی یک شانس برنده شدن بیشتر برای همه ی تیم های واجد شرایط در 4 هفته ی بعد!
تیم قهرمان قهرمانان تنها در صورتی بین تیم های واجد شرایط مرحله ی دوم قرار می گیرد که قبلا یک بار به این عنوان رسیده و جایزه ی خود را دریافت کرده باشد.
منبع:
اگه کسی تونست این جایزه ها رو ببره شیرینی من یادش نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بازی بعدیم با این تیم هست که صدر جدول هم هست ... این بازی واسه من خیلی حیاتیه و اگه 3 امتیازشو نگیرم سقوطم حتمیه! خواهش میکنم کمکم کنید واسه بازی چه سیستمی بردارم ... خیلی ممنون میشم. بازی هم تو خونه خودم هست با هوای آفتابی.
![]()
من چرا همش میبازم موضوع چیه ؟!
سایت امروز برای من اصلا بز نمیشه. ADSL 128 دارم. اما اصلا باز نمیشه. توی شهر های دیگه هم همینجوریه یا نه ؟ من رفسنجان هستم
من كه ديگه اين بازي چرت رو گذاشتم كنار ....
منم همینطور
همه اش سرکاری بود![]()
اقا من 2 ماه هست بازی نمیکنم
کلی هم سکه و طلا دارم
اکونت رو میفروشم
ایدیم هم مخ تعطیل هست
الان دو روز اصلا باز نشده
منم که تیم ملی هلند رو درست کردم با بچها داریم قهرمان جام جهانی هم می شیم.
لیگ یک هم رفتم .
محمد جان تیمت لیگ چنده ؟
بابا جون بده بره.اگه دو ماه سر نزدی پس هیچی دیگه از بازیکنات نمونده چی رو می خوای بفروشی برادر من؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)