سلام.
ای بابا چرا گوش نمیکنید !!!!!
این گوشی رو ال جی نمیخواد بسازه یک بنده خدایی از بچه های همین فروم اومده اون Fake Page رو ساخته و از فرم صفحه GSMArena استفاده کرده تا دیگران رو بذاره سر کار .![]()
سلام.
ای بابا چرا گوش نمیکنید !!!!!
این گوشی رو ال جی نمیخواد بسازه یک بنده خدایی از بچه های همین فروم اومده اون Fake Page رو ساخته و از فرم صفحه GSMArena استفاده کرده تا دیگران رو بذاره سر کار .![]()
سلام
میشه یک لینکی در مورد امکانات HTC Shift بگید
ممنون![]()
سلام.
اچ تی سی شیفت که خیلی قدیمیه.مال 2 سال پیشه .اینم لینکش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا وقتی خبر رو میخونید به صورت کامل بخونید بعد بیاید بنویسید در مورد نقطه صورتی که اولین بار GSMArena به اون اشاره کرد میتونید در زیر به کامنت HTC Team توجه کنید که پاسخ داده و بعد از کلی تشکر نوشته که این یک اشکال سخت افزاری نیست بلکه اشکال نرم افزاریه و با آپدیت حل میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<LI class=uname2 itxtvisited="1">from htc team Thank you for choosing HTC the PDA maker to the world Dear HTC customer, With regards to your inquiry, kindly be informed that this issue is not hardware issue, its software issue and we are investigating this issue now and we will reply you back as ...
سلام دوستان.
واقعا این تاپیک سرعت بالایی داره.
نرسیدم همش رو بخونم.
فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین:
1- باتریش چطور جواب میده؟
2- حالت چرخش صفحه چجوریه؟ یعنی مثل آیفون و امنیا با افکت های خاص عوض میشه یا نه.
3- تو جی اس ام آرنا نوشته که تشخیص دست خط نداره. واقعا همینطوره؟ اگه باشه که از اچ تی سی بعیده همچین کاری.
4- هدفون های گوشی چه مدلیه؟ و کیفیت موزیک پلیر گوشی چطوره؟ همینطور بلندی صدا تو هدفون.
خیلی خیلی ممنون میشم به این 4 تا سوال من جواب بدین.
سلام.
من گوشی رو ندارم که بخوام نظر فنی بدم در مورد این گوشی (تا خودم با گوشی کار نکنم نمیتونم نظر فنی بدم).پس این قسمت رو به دوستانی که گوشی رو دارن واگذار میکنیم که نظرش قطعا" دقیقتره.
اما در مورد نداشتن تشخیص دست خط احتمالا همینطوره(البته احتمالا")بخاطر اینکه این گوشی قلم نداره و معمولا" تشخیص دست خط زمانی خوبه که بخوای با قلم بنویسی چون با انگشت خیلی سخته تو یک قسمت کوچیک از صفحه بخوای حروف رو بنویسی.![]()
نینجا و مهدی عزیز لطف کنید در مورد پخش فیلمش کمک کنید
من یه جورایی لنگ پخش فیلم و دوربینشم
پخش فیلم : میخاستم ببینم با چه فرمتی فیلم نگاه میکنید
در مقایسه با 8910 پخش فیلمش چطوره؟ چون من فیلم زیاد رو گوشی میریزم
نمیخام فیلمی که میریزم رو گوشی بی کیفیت باشه هم اینکه دنگ و فنگ داشته باشه. ممنون.
زیاد هم سخت نیست. من با امنیا با انگشت می نوشتم.
سوال های دیگه رو هم دوستان لطف کنن و جواب بدن.
ممنون.![]()
1-دوستاني كه گرفتن ميگن تا 2 روز رو راحت نگه ميداره.
2-فوق العاده هست... از آيفون بسيار زيبا تر هست. مخصوصاً موقع چك كردن اس ام اس و ايميل (ويدئو در ي*و*ت*و*ب هست)
3-چون اين گوشي تاچ خازني داره (يعني با انگشت و شارش بارهاي الكترون مثل آيفن) نميتونه اين قابليت زياد كارامد باشه پس حذف شده!
هدفون و نميدونم! ولي صداش ظاهراً با توجه به آماد سايتها در حد HD HTC هست.
گوشيهايي كه توي بازار ايران هستند اكثرا دچار مشكل دوربين هستند
و اينجا هم ايرانه عوض كردن هيچ مفهوم عملي نداره
پس موقع خريد خيلي دقت كنيد !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)