دوستان عزیز
این نژاد پرستی رو با ملی گرایی دارید قاطی میکنید شما ...!!!
مشکل اینه ... !
نژاد پرستی یعنی اینکه؛خون داخل رگ های شما؛از مال همه خوش رنگ تره؛
ولی ملی گرایی یعنی اینکه عاشق وطنت باشی؛با هر نوع خونی که رگ هات جاریه!! مثل آمریکایی ها که 200-300 ساله جزو کشور های کره ی زمین به حساب میان؛ شامل 100 ملیت مختلف هستن؛اما همشون عاشق کشورشون هستن؛و زیر پرچم اون کشور؛حاضرند به هر کاری دست بزنند !!!
(البته نا گفته نمونه من با هر 2تاش موافقم؛و لازمه ی پیشرفت هر کشور میدونم در هر زمینه ای!از آلمانی نازی به رهبریه هیتلر کبیر گرفته تا همین آمریکای و انگلیس امپریالیسم و ....)
اون دوستانی که رفتن فحاشی کردن به زایستف رو دیگه بیش از حد دارید جدی میگیرید!!
اول اینکه من داشتم نیگا میکردم؛اکثرشون فارسی فحش داده بودن؛زایستف اینقدر بی کاره که تو این 24 ساعت تو گوگل ترنسلیت خوابیده باشه تا فحش های به زبان فارسی رو به زبان ایتالیایی بخونه!!!
همونطور که خیلی ها اونقدر بی جنبه بازی در آوردن؛در بازیه رفت؛و نشون دادن همون بهتر که سانسور جزوی از صدا و سیمای ایران باشه؛یه سری از دوستان هم اینطوری آبرو ریزی کردن؛
اما خو حالا که چی؟!!!!
چی رو میخوایم ثابت کنیم با این بحث ها الان؟!!
که ما ایرانی ها بی فرهنگیم؟!!!!
آره؛اینو همه دنیا میدونن خو؛ما ایرانی ها بسیار متمدن ولی بسیار بی فرهنگ هستیم! (اصلا ربطی به این تاپیک نداره که بخوام در مورد این جمله صحبت کنم!خودتون تجزیه تحلیلش کنید)
عزیز...همیشه نژاد پرستی بد نیست!!
همون آلمانی که که به رهبری پیشوای بزرگ؛آدولف هیتلر کبیر؛به خاطر عشق به نژادش دست به هر کاری زد؛
همون آمریکایی که واسه منافع کشورش دست به هر جنایتی زد؛
همون بریتانیا که مثل یک روباه توی جنگل تاریک میمونه؛
و دیگر کشور ها و دیگر نژاد ها (از اعراب بادیه نشین گرفت که به نظر من هنوز به مرحله ی تکامل میمون به انسان نزدیک هم نشدن؛چه برسه بهش رسیده باشن!؛تا سرخپوست های دوست داشتنی و تا نژاد برتر آریایی)
همگی در یک چیز مشترک بودن؛
یا نژاد پرست بودن؛
یا ملی گرا؛
غیر از این 2 میشی یک کشور آفریقایی که روی الماس خوابیدن؛ولی اونقدر از سو تغذیه رنج میبرن که یک مادر ؛ شیر نداره بده به بچش!!!
میگن یا مثل یک مرد بمیر؛
یا مثل یک هیولا زندگی کن!
در وجود تمام ایرانی ها(هر قوم ایران که رو که دوست داری در نظر بگیر؛از منه شمالی بگیر تا دوستان ترک و کرد و .....) ؛ همگی یا نژاد خودمون رو دوست داریم؛
یا کشورمون رو....
حتی اگه از ناراحتی از بعضی مسائل گله مند باشیم از یه سری چیزا و تا ناموس به کشورمون فحش بدیم؛یه اتفاقی بیوفته؛صف اول آماده ی حمایت از کشور هستیم!!
مطمئن باش همینطوره!!
فقط اینکه ما ایرانی ها،عغده های درونی خیلی زیاد داشتیم در این سالها؛که با این چیزا سعی در خالی کردنش میکنیم!!!
به دل نگیر عزیز
ثابت شده که مشت نمونه ی خروار نیس همیشه !!

پ.ن:
شرمنده اینقدر مباحث سیاسی در یه تاپیک ورزشی مطرح کردم؛فقط امیدوارم خاتمه ای باشه بر این مباحث که جایی قرار نیس ختم بشه!!