تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 165 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یه عده ای بی فرهنگ رفتن و به این آقا فحاشی کردن،نمیشه که به حساب همه نوشت!
    این نظر من و شماست اما همین زایتسف تو صفحه شخصیش بعد از این موضوع اینو نوشت: ظاهرا تفریح ایرانی ها توهین کردن است

همین که یک خارجی اینطور در مورد ایرانی ها قضاوت کرد نشون از عمق موضوع میده در هر صورت برای این افراد متاسف شدم این همون بد اخلاقی هستش که جدیدا تمام جامعه را فرا گرفته

امیدوارم این مشکل هم با کلید تدبیر و امید حل بشه.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان عزیز
    این نژاد پرستی رو با ملی گرایی دارید قاطی میکنید شما ...!!!
    مشکل اینه ... !
    نژاد پرستی یعنی اینکه؛خون داخل رگ های شما؛از مال همه خوش رنگ تره؛
    ولی ملی گرایی یعنی اینکه عاشق وطنت باشی؛با هر نوع خونی که رگ هات جاریه!! مثل آمریکایی ها که 200-300 ساله جزو کشور های کره ی زمین به حساب میان؛ شامل 100 ملیت مختلف هستن؛اما همشون عاشق کشورشون هستن؛و زیر پرچم اون کشور؛حاضرند به هر کاری دست بزنند !!!
    (البته نا گفته نمونه من با هر 2تاش موافقم؛و لازمه ی پیشرفت هر کشور میدونم در هر زمینه ای!از آلمانی نازی به رهبریه هیتلر کبیر گرفته تا همین آمریکای و انگلیس امپریالیسم و ....)

اون دوستانی که رفتن فحاشی کردن به زایستف رو دیگه بیش از حد دارید جدی میگیرید!!
    اول اینکه من داشتم نیگا میکردم؛اکثرشون فارسی فحش داده بودن؛زایستف اینقدر بی کاره که تو این 24 ساعت تو گوگل ترنسلیت خوابیده باشه تا فحش های به زبان فارسی رو به زبان ایتالیایی بخونه!!!

همونطور که خیلی ها اونقدر بی جنبه بازی در آوردن؛در بازیه رفت؛و نشون دادن همون بهتر که سانسور جزوی از صدا و سیمای ایران باشه؛یه سری از دوستان هم اینطوری آبرو ریزی کردن؛

اما خو حالا که چی؟!!!!
    چی رو میخوایم ثابت کنیم با این بحث ها الان؟!!

که ما ایرانی ها بی فرهنگیم؟!!!!

آره؛اینو همه دنیا میدونن خو؛ما ایرانی ها بسیار متمدن ولی بسیار بی فرهنگ هستیم! (اصلا ربطی به این تاپیک نداره که بخوام در مورد این جمله صحبت کنم!خودتون تجزیه تحلیلش کنید)
    یعنی به خونه ؟ یعنی اگه ما خون اریایی داشتیم صددرصد اینطوری نبودیم . خوب اینکه میشه نژادپرستی عزیزم .
    عزیز...همیشه نژاد پرستی بد نیست!!
    همون آلمانی که که به رهبری پیشوای بزرگ؛آدولف هیتلر کبیر؛به خاطر عشق به نژادش دست به هر کاری زد؛
    همون آمریکایی که واسه منافع کشورش دست به هر جنایتی زد؛
    همون بریتانیا که مثل یک روباه توی جنگل تاریک میمونه؛
    و دیگر کشور ها و دیگر نژاد ها (از اعراب بادیه نشین گرفت که به نظر من هنوز به مرحله ی تکامل میمون به انسان نزدیک هم نشدن؛چه برسه بهش رسیده باشن!؛تا سرخپوست های دوست داشتنی و تا نژاد برتر آریایی)
    همگی در یک چیز مشترک بودن؛

یا نژاد پرست بودن؛
    یا ملی گرا؛
    غیر از این 2 میشی یک کشور آفریقایی که روی الماس خوابیدن؛ولی اونقدر از سو تغذیه رنج میبرن که یک مادر ؛ شیر نداره بده به بچش!!!

میگن یا مثل یک مرد بمیر؛
    یا مثل یک هیولا زندگی کن!

در وجود تمام ایرانی ها(هر قوم ایران که رو که دوست داری در نظر بگیر؛از منه شمالی بگیر تا دوستان ترک و کرد و .....) ؛ همگی یا نژاد خودمون رو دوست داریم؛
    یا کشورمون رو....

حتی اگه از ناراحتی از بعضی مسائل گله مند باشیم از یه سری چیزا و تا ناموس به کشورمون فحش بدیم؛یه اتفاقی بیوفته؛صف اول آماده ی حمایت از کشور هستیم!!
    مطمئن باش همینطوره!!
    فقط اینکه ما ایرانی ها،عغده های درونی خیلی زیاد داشتیم در این سالها؛که با این چیزا سعی در خالی کردنش میکنیم!!!
    به دل نگیر عزیز

ثابت شده که مشت نمونه ی خروار نیس همیشه !!

پ.ن:

شرمنده اینقدر مباحث سیاسی در یه تاپیک ورزشی مطرح کردم؛فقط امیدوارم خاتمه ای باشه بر این مباحث که جایی قرار نیس ختم بشه!!
    Last edited by S0R3N4; 02-07-2013 at 07:50.

3. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک نکته میگم و این بحث فرهنگی رو ببندیم : باید اعتدال داشته باشیم! نه هرچی مشکل فرهنگی ریز و درشت هست رو پنهان کنیم با این توجیه که ما تمدن انقدر هزار ساله داریم ما این بودیم و ... و نه اینکه با یک اتفاق جزئی هرچه اخلاق و فرهنگ هم هست زیر سوال ببریم و بگیم هیچی نداریم!!اتفاقا تو بعضی موارد ما هنوز هم خیلی اخلاق مدارتر از غرب هستیم ...
    این افرادی که تو فیسـبوک توهین کردن چند نفر بودن؟100 نفر؟1000 نفر؟5000 نفر؟بیشتر که نبودن ... اون روزی که تو جام جهانی کشتی تیم ملی امریکا(دژمن و استکبار جهانی و.... ) میهمان ایران بود و جردن یکی از بهترین نفراتشون و صاحب مدال طلای المپیک حریف ایرانیش رو با اقتدار شکست داد کل سالن تشویقش کردند!

بگذریم از اینها و برسیم به والیبال ...

باز داشتم جدول رو نگاه میکردم امیدوارم روسیه و ایتالیا این دو بازی آخرشون رو هم شدید جدی بگیرن برای رقابت سرگروهی که آلمان و صربستان امتیازی نگیرن یا حداکثر 1 امتیاز و ما بتونیم با حداقل 6/7 امتیاز از 4 بازی باقی مونده بتونیم سوم گروه بشیم!بازی اول کوبا خیلی مهمه بازیکنان همونطور که از ایتالیا نترسیدن الان هم نباید مغرور باشن و کوبا و آلمان رو دست کم بگیرن برای برد و با دقت و توان کامل بازی کنن واقعا سومی و چهارمی در دسترسه تو این گروه و کار خیلی بزرگی هست

ببین ولاسکو هم نظرش به نظر من نزدیکتره

ولاسکو: نگرانم! نباید در باد این پیروزی ها بمانیم
    ساساری - لیگ جهانی والیبال
    خولیو ولاسکو سرمربی تمی ملی والیبال ایران در خصوص دیدار مقابل کوبا گفت: کوبا تیم جوانی دارد. مثل ما روز به روز در حال پیشرفت است. در دو بازی خود مقابل روسیه بسیار خوب ظاهر شده است.
    وی افزود: بازی مقابل صربستان و ایتالیا دیگر تمام شده است. دیگر نباید به این بازی ها توجه کنیم. این که در باد این پیروزی بمانیم اشتباه بزرگی است. بازیکنان و مردم باید برای هر تیم حساب خاص خودش را باز کنند. نباید توقع را بالا ببریم و بعد نتوانیم پاسخ گوی ان باشیم. باید سعی کنیم بهترین بازی را ارائه دهیم و تمام ذهن خود را متمرکزبازی کنیم. نباید در باد این پیروزی ها بمانیم.

نمی توانیم بگوییم: چون ایتالیا کوبا را برده و ما ایتالیا را؛ پس می توانیم کوبا را ببریم. این اصلا صحیح نیست. بازی مقابل کوبا برایمان خیلی سخت خواهد بود. شاید بیشتر از هر زمانی. ما باید بازی خودمان را کنیم و تا آخرین لحظه برای پیروزی بجنگیم.

5. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

ایران کشوریه با قومیت های مختلف ک موقعی ک حرف ملیت میشه همه با هم متحد هستند والا عده ای این کارها رو گذاشتند ب اسم پان .. ایسم ها ک این ها میخواند نشون بدند ک ایران کشور متمدنی نیست اصلن این حرف و قبول ندارم و این حرف ک الان بعضی ها میگند این کار عده ای خاصه رو هم قبول ندارم حقیقت اینه ک فرهنگ ما ایرانی ها همینه میگیم نزاد پرست نیستیم اما از نازی ها هم نزاد پرست تر هستیم نمونش همین جک هایی ک واسه شیرازی و لر و ... میسازند ما حتی تو کشور خودمون هم قوم خودمون و از قوم دیگه بالاتر میبینیم چه برسه ب خارج و .. مخصوصا اعراب ک من نمیدونم ما چطور اونها رو قبول نداریم اما ی کشوری مثل قطر ک صد سال هم قدمت نداره الان تو اون شرایط هست و ما کجاییم جالب اینجاست ک باز هم خودمون رو بالاتر از اون ها میبینیم نمیدونم اگه تاریخ هفت هزار ساله نبود ما ادعا میکنیم بزرگترین افتخار عرب ها بوسیدن دست پادشاه های ما بود در زمان ساسانیان بود(کتاب دو قرن سکوت) قبول . ولی الان هم بزرگترین افتخار ما سفر ب همون گشتن تو شن زار های همون بادیه نشین هاست

برادرا پس کنید کم از فرهنگ و تمدن حرف بزنید وقتی ی خانوم تو ی پارک ورزشی بدون ارایش از دست متلک های اقایون در امان نیست دیگه چه فرهنگی میمونه؟ دقیقا ما ادم های بی فرهنگی هستیم ک برای نشون دادن و معرفی خودمون حاضریم هر کاری بکنیم جالب اینجاست ک اشخاصی ک تو فضاهای مجازی فعالیت میکنند ب مراتب با شخصیت تر و با پرستیزتر از اشخاص توی کوچه و بازار هستند حالا این ادم های با پرستیز وقتی میرند و تو یک پیج خارجی ی همچین فضاحتی رو بالا میارند ک مدیر طرف بگه ظاهرا ایرانی ها ب توین عادت دارند وای ب حال اون قشری ک توی خیابون و .. باهاشون برخورد میکنیم

7. 5 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اشتباهات فردي باعث باخت ايران مقابل ايتاليا شد

کاپيتان سابق تيم ملي واليبال ايران گفت: تيم ملي واليبال ايران مي تواند کوبا را هم در خانه خود زمين گير کند.

عليرضا نادي در گفت وگو با پانا در خصوص شکست تيم ملي ايران مقابل ايتاليا در بازي دوم اظهار داشت: تيم ملي بسيار خوب ظاهر شد و نشان داد که واليبال ايران مي تواند براي تيم هاي بزرگ دنيا هم دردسر ساز باشد. از عملکرد واليباليست هاي ايراني بسيار راضي هستم، آن ها فراتر از انتظار ما ظاهر شدند و بازي خوبي را نيز به نمايش گذاشتند. ما در ديدار ديشب به خاطر اشتباهات فردي زيادي که داشتيم، باختيم. در مقابل هم ايتاليا از اين اشتباهات نهايت استفاده را برد و توانست ايران را شکست دهد.

وي افزود: تيم ملي ايتاليا، ايران را هم به سادگي نبرد و در ست هاي سوم و چهارم، ايران توانست برنده شود تا کار به ست پنجم بکشد. واليباليست هاي تيم ملي خوب بازي کردند و توانستند گفته هاي ولاسکو را در زمين پياده کنند. بچه ها با اعتماد به نفس بازي کردند و همين اعتماد به نفس بود که ايران را در بازي اول پيروز کرد.

کاپيتان سابق تيم ملي واليبال ايران گفت: من از بچه هاي تيم ملي انتظار دارم، کوبا را در هر دو بازي ببرند و با دست پر به ايران برگردند. تيم ملي مي تواند کوبا را شکست دهد. درست است به شکل باور نکردني روسيه را شکست دادند اما مي توانند تيم ملي کوبا را نيز مانند ايتاليا در خانه زمين گير کنند. بردن اين تيم کار دشواري نيست و بچه ها بايد دقت و تجربه به خرج دهند.

نادي در خصوص ضعف هاي تيم ملي گفت: ما در گروهي قرار گرفتيم که به گروه مرگ معروف است و تيم هاي بسيار بزرگي در اين گروه حضور دارند. ما نمي توانيم بگوييم تيم ملي در قسمت هاي خاصي ضعف دارد چون در بازي اول ايران با ايتاليا ديديم که خود ايتاليا ضعف دريافتي بسياري را داشت. به نظر من تيم ملي در شرايط خاصي به اين دوره از رقابت اي ليگ جهاني پا گذاشته است و ضعف هاي موجود براي تيمي که براي اولين بار به ليگ جهاني رفته، معمولي است اما اين ضعف ها در تيم ملي به ندرت ديده مي شود. هيچ تيمي بدون اشتباه نيست.

وي در خصوص تاثير مصدوميت فرهاد قائمي هم افزود: درست است فرهاد بازيکن بسيار مؤثري است اما کسي را هم که ولاسکو به جاي وي انتخاب کرد، خوب است و نگذاشت تا نبود فرهاد قائمي در تيم ملي حس شود. ما تمام بازيکناني را که در اختيار داريم از بهترين هاي ايران هستند و همه آن ها هم نشان دادند که لياقت حضور در تيم ملي را دارند. ما در بازي با کوبا بايد بتوانيم موسوي را به خوبي پوشش بدهيم.

کاپيتان سابق تيم ملي واليبال ايران خاطر نشان کرد: من خيلي دوست داشتم در رقابت هاي ليگ جهاني حضور داشته باشم اما اين خواست خدا بود که به اين دوره از رقابت هاي ليگ جهاني نروم. در واقع خدا صلاح بندگان خود را بهتر مي داند. در حال حاضر هم که در تيم ملي نيستم، خوشحالم که بچه ها توانستند نمايش خيره کننده اي را در ليگ جهاني داشته باشند. من از همين جا هم مي گويم قلبم با ملي پوشان است و دوست دارم در اين مسابقات بهتر از اين ها باشند.

90

9. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با کاربر شاهزاده سر نژاد پرست بودن ایرانیها به شدت موافقم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

آقا بی‌خیال بحث فرهنگ و نژاد و ...

اظهارات عزت پلنگو بچسب

رئیس رسانه ملی امروز درباره مسایل حاشیه‌ای پیش آمده درباره پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا توضیح داد و گفت: با توجه به گرمای هوا مشکل پخش بازی با کوبا بیشتر خواهد بود.

عزت‌الله ضرغامی رئیس رسانه ملی امروز سه‌شنبه 11 تیر ماه با حضور در همایش "ارتقای کیفیت، آثار، محصولات و فعالیت‌های فرهنگی" بخش مهمی از صحبت‌هایش را به مسایل پیش آمده در زمان پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا اختصاص داد.

وی با اشاره به اینکه والیبال ایران پیش از این سابقه چنین حضوری را نداشته است، گفت: همین عدم حضور در بازی‌های اروپایی باعث شد ما هم با نحوه پخش این مسابقات کمتر آشنایی داشته باشیم. به هر حال تماشاچیان با فرهنگ ها و پوشش‌های مختلف در سالن حضور داشتند که این وضعیت به دلیل گرمای هوا، در سالن مسابقات در کوبا وخیم‌تر هم می‌شود. به هر حال ما تصمیم گرفتیم با همکاران فرهنگی خود در کوبا وارد مذاکره شویم تا بتوانیم لباس گرمکن و شلوار بر تن تماشاگران مسابقه والیبال ایران و کوبا کنیم تا دیگر متوجه این شرایط نباشیم.

رئیس رسانه ملی افزود: نحوه حضور تماشاچیان والیبال با فوتبال تفاوت دارد. در بازی والیبال فاصله تماشاچیان با زمین بازی کم است و به همین دلیل دوربین‌ها تصاویر بیشتری از تماشاچیان را نشان می‌دهند.

پاسخی به انتقادهای علی مطهری

ضرغامی درباره اعتراض تند علی مطهری نماینده مجلس به این اتفاق هم توضیح داد:‌ علی مطهری با اینکه از طرفداران فوتبال است و از ما گله دارد که چرا بازی‌ها را بیشتر از این پخش نمی‌کنیم، گویا همانقدر هم بازی‌های والیبال را دنبال می‌کند. اعتراض وی به طور تلفنی هم از سوی ایشان به من منتقل شد که به همین دلیل از او دعوت کردم که در دفتر من فیلم مسابقات را با دور بسیار کند بررسی کنیم. در تصاویر اسلوموشن مشاهده شد که خانمی با لباس آستین کوتاه در میان جمعیت وجود دارد که این تصویر پس از نمایش عادی با دور عادی اصلا مشاهده نمی‌شد و من به آقای مطهری گفتم که شما واقعا چگونه این خانم را دیدید.

این مدیر رسانه‌ای اضافه کرد: البته حجت‌الاسلام اژه‌ای هم در این‌باره با من صحبت کردند و جالب اینجا بود که ایشان زمان پخش بازی اصلا متوجه این صحنه‌ها نشده بود.

ضرغامی درباره روند کنترل بازی‌های ورزشی توضیح داد:‌ اتاق پخش با هفت ثانیه تاخیر تصاویر را پخش می‌کند و حداقل 3 نفر صحنه‌ها را نظارت می‌کنند. من برای نحوه پخش بازی دوم ایتالیا و ایران از اتاق پخش تشکر کردم و گفتم کار شما از پخش مناظره‌های انتخاباتی سخت‌تر بود.

رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: درباره پخش تصویر جنجال‌برانگیز یک خانم در جریان مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا از تلویزیون که حاشیه هایی به همراه داشت مساله این بود که تصویر این خانم که همسر یکی از بازیکنان بود چندین بار نمایش داده شده بود که ما این صحنه ها را حذف کردیم ولی در یک صحنه تصویربردار خارجی با سرعت این خانم را نشان داد که نتوانستیم برای حذف آن کاری انجام دهیم.

نباید با پخش نکردن بازی ها مردم را به سمت ماهواره سوق داد

وی ادامه داد: در این جور مواقع دیگر نمی‌توان کاری انجام داد و تنها راهش این است که ما بازی را اصلا نشان ندهیم. البته از لحاظ شرعی ما نباید این صحنه‌ها را نشان دهیم و از این بابت بسیار ناراحت هستیم که نمی‌توانیم نشان دهیم که حتی این افراد با این نوع پوشش هم طرفدار ما هستند.

ضرغامی در پایان این بخش از صحبت‌هایش عنوان کرد: من روز گذشته‌ با علما و روحانیون درباره موضوعی صحبت داشتم و این مسئله را نیز مطرح کردم که ما اگر بخواهیم مرّ قانون شرع را رعایت کنیم باید مسابقه روز شنبه ایران و کوبا را نشان ندهیم چون به دلیل گرم بودن هوا در کوبا وضعیت تصویرها بدتر هم خواهد شد. حالا اگر ما بازی را نشان ندهیم این تماشاگران به سراغ ماهواره‌ها خواهند رفت که این بزرگان گفتند بهترین کار این است که حتما بازی با کنترل تلویزیون پخش شود.

مدیر رسانه ملی همچنین درباره بحث مناظره‌های انتخاباتی و به ویژه نقدهایی که به نحوه مناظره اول وارد شد، گفت: ما پس از مناظره اول نظرسنجی‌ای انجام دادیم که بر خلاف نظر برخی منتقدان بیش از 50 درصد مردم معتقد بودند که شیوه پرسش‌های چهار جوابی حرمت نامزدهای را زیر سوال نبرده است. درباره نشان دادن عکس هم ما رویکردی هدفمند داشتیم و می‌خواستیم دیدگاه هر کاندیدا را نسبت به آن عکس‌ها نشان دهیم.

منبع: مهر

+

حالا نیست مثلاً نشون بدن ملت سراغ ماهواره نمیرن

تو این سانسورها دو تا بحث هست :

اولاً اینکه الفاظی که استفاده می‌کنن زیادی سنگینه ! «صحنه های به شدت نامناسب» ؟!! از کی تا حالا تاپ خانما شده به شدت نامناسب ؟! فیلمایی که تو شبکه نمایش خانگی میاد بیرون، چنین لباس‌هایی معمولاً توش سانسور نمیشه ... مگه اونا با مجوز ارشاد نیست ؟! مگه به دست مردم مؤمن و دلسوخته نظام نمی‌رسه ؟!

یه جوری میگن به شدت نامناسب آدم شک می‌کنه به چشماش !!

حالا میگیم دیدن تاپ بانوان عزیز ایرانی و ایتالیایی واسه یه سری از برادران عرزشی تحریک کننده است !! و موج اعتراضاتشون سرازیر صدا و سیما میشه (که شد!)

خب شما که دارین سانسور می‌کنین حداقل یه ذره سلیقه به خرج بدید و دیگه تایم بازی رو سانسور نکنین! چندین و چند بار تو این دو بازی اخیر اتفاق افتاد که صحنه آهسته ها که تموم می‌شد، می‌دیدیم یکی از دو تا تیم امتیاز گرفته یا توپ وسط میدونه ! خب برادر من، تو که داری صحنه آهسته پخش می‌کنی تا ملت موی بلوند زن مردم رو نبینن، وقتی بازی خواست شروع بشه قطعش کن دیگه ! حتماً باید تا آخر صحنه‌ی مربوط به دو ست قبل رو ببینیم و فحش بدیم ؟!‌

امیدوارم گزارش رادیو با شبکه ماهواره ای پخش کننده همزمان باشه تا بتونیم بازی با کوبا رو به این صورت به شکل مطلوب ببینیم و محتاج عزت تی وی نشیم ...

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این مطهری میخواد وزیر فرهنگ هم بشه خیر سرمون
    صد رحمت به همون وزیای قبلی پس

ولی واقعا این قسمت که میخوان گرمکن ورزشی بپوشون تن تماشاچیا دیگه اخرش بود
    یه چندتا گشتم بفرستن اونجا که هدایت کنن خواهرا و برادرا رو که گوشه گرمکنشون از سرشون نیفته

واقعا که دیگه اینجا چه موجودات عجیب غریبی هستن صد رحمت به طالبان...........

13. 6 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان عزیز
    این نژاد پرستی رو با ملی گرایی دارید قاطی میکنید شما ...!!!
    مشکل اینه ... !
    نژاد پرستی یعنی اینکه؛خون داخل رگ های شما؛از مال همه خوش رنگ تره؛
    ولی ملی گرایی یعنی اینکه عاشق وطنت باشی؛با هر نوع خونی که رگ هات جاریه!! مثل آمریکایی ها که 200-300 ساله جزو کشور های کره ی زمین به حساب میان؛ شامل 100 ملیت مختلف هستن؛اما همشون عاشق کشورشون هستن؛و زیر پرچم اون کشور؛حاضرند به هر کاری دست بزنند !!!
    (البته نا گفته نمونه من با هر 2تاش موافقم؛و لازمه ی پیشرفت هر کشور میدونم در هر زمینه ای!از آلمانی نازی به رهبریه هیتلر کبیر گرفته تا همین آمریکای و انگلیس امپریالیسم و ....)

اون دوستانی که رفتن فحاشی کردن به زایستف رو دیگه بیش از حد دارید جدی میگیرید!!
    اول اینکه من داشتم نیگا میکردم؛اکثرشون فارسی فحش داده بودن؛زایستف اینقدر بی کاره که تو این 24 ساعت تو گوگل ترنسلیت خوابیده باشه تا فحش های به زبان فارسی رو به زبان ایتالیایی بخونه!!!

همونطور که خیلی ها اونقدر بی جنبه بازی در آوردن؛در بازیه رفت؛و نشون دادن همون بهتر که سانسور جزوی از صدا و سیمای ایران باشه؛یه سری از دوستان هم اینطوری آبرو ریزی کردن؛

اما خو حالا که چی؟!!!!
    چی رو میخوایم ثابت کنیم با این بحث ها الان؟!!

که ما ایرانی ها بی فرهنگیم؟!!!!

آره؛اینو همه دنیا میدونن خو؛ما ایرانی ها بسیار متمدن ولی بسیار بی فرهنگ هستیم! (اصلا ربطی به این تاپیک نداره که بخوام در مورد این جمله صحبت کنم!خودتون تجزیه تحلیلش کنید)

عزیز...همیشه نژاد پرستی بد نیست!!
    همون آلمانی که که به رهبری پیشوای بزرگ؛آدولف هیتلر کبیر؛به خاطر عشق به نژادش دست به هر کاری زد؛
    همون آمریکایی که واسه منافع کشورش دست به هر جنایتی زد؛
    همون بریتانیا که مثل یک روباه توی جنگل تاریک میمونه؛
    و دیگر کشور ها و دیگر نژاد ها (از اعراب بادیه نشین گرفت که به نظر من هنوز به مرحله ی تکامل میمون به انسان نزدیک هم نشدن؛چه برسه بهش رسیده باشن!؛تا سرخپوست های دوست داشتنی و تا نژاد برتر آریایی)
    همگی در یک چیز مشترک بودن؛

یا نژاد پرست بودن؛
    یا ملی گرا؛
    غیر از این 2 میشی یک کشور آفریقایی که روی الماس خوابیدن؛ولی اونقدر از سو تغذیه رنج میبرن که یک مادر ؛ شیر نداره بده به بچش!!!

میگن یا مثل یک مرد بمیر؛
    یا مثل یک هیولا زندگی کن!

در وجود تمام ایرانی ها(هر قوم ایران که رو که دوست داری در نظر بگیر؛از منه شمالی بگیر تا دوستان ترک و کرد و .....) ؛ همگی یا نژاد خودمون رو دوست داریم؛
    یا کشورمون رو....

حتی اگه از ناراحتی از بعضی مسائل گله مند باشیم از یه سری چیزا و تا ناموس به کشورمون فحش بدیم؛یه اتفاقی بیوفته؛صف اول آماده ی حمایت از کشور هستیم!!
    مطمئن باش همینطوره!!
    فقط اینکه ما ایرانی ها،عغده های درونی خیلی زیاد داشتیم در این سالها؛که با این چیزا سعی در خالی کردنش میکنیم!!!
    به دل نگیر عزیز

ثابت شده که مشت نمونه ی خروار نیس همیشه !!

پ.ن:

شرمنده اینقدر مباحث سیاسی در یه تاپیک ورزشی مطرح کردم؛فقط امیدوارم خاتمه ای باشه بر این مباحث که جایی قرار نیس ختم بشه!!
    تبعیض نژادی و نژاد پرستی هیچ موقع خوب نبوده و نیست.
    Last edited by Iloveu-ALL; 02-07-2013 at 17:18.

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

باز جای شکرش باقیه که به مذاکره با همکاران فرهنگی در کوبا قناعت کردن! نرفتن یقه رئیس فدراسیون جهانی رو بگیرن که چرا بازی ها تو زمستون برگزار نمیشه !

16. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •