من تا به حال بیش از 20 تا از این هارد بستم واقعا تا به حال کسی شکایتی نداشته هارده سیستم خودم هم همینه.
البته این دلیل نمیشه که 100% بدونه مشکله ولی از نظره من ارزشش از هاردهای موجود در بازار بیشتره.
من تا به حال بیش از 20 تا از این هارد بستم واقعا تا به حال کسی شکایتی نداشته هارده سیستم خودم هم همینه.
البته این دلیل نمیشه که 100% بدونه مشکله ولی از نظره من ارزشش از هاردهای موجود در بازار بیشتره.
ممنون
فقط من تو فروشگاه های داخلی این مدل را پیدا نکردم. شما لینکی دارید به من بدید
با عرض سلام و خسته نباشید
هارد 1 ترا پاسپورتی نسبت به آداپتوردارها چه معایبی دارد ؟آیا سرعتش پایینتره؟اگه مساله ای نیست در سرعت بهترین هارد 1ترا پاسپورتی کدام است؟با تشکر
اگر منظورتون samsung است که کمیاب شده و هفته پیش تو بازار نبود.
معایبی که میشه نام برد:
- قیمت بالاتر ( تقریبا 1.5 برابر نسبت به آداپتوری ها )
- بدلیل تامین برق از USB در این مدلها ، در صورت استفاده از سیسم با پاور ضعیف یا پورت USB مشکل دار ، ممکنه هارد شناسایی نشه.او کلا از این لحاظ امنیتش پایینتر هست.
سلام
من می خوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم
وسترن خوبه یا سیگیت
من خودم 320 سیگیت دارم بد نیست ولی یه 160 گیگ سیگیت داشتم بعد از 3-4 سال بد سکتور افتاد و داقون شد البته کمی درستش کردم ولی تا حدی اطلا عات توش باید ریخت .
می خوام سرعت انتقالش زیاد باشه و زیاد سرو سدا نکنه ؟
قیمتشم تا 100 تومن خوبه .![]()
wd caviar black 1tb sata6gb=110
seagate 1tb 7200.12=70
samsung هم کمیاب شده و تقریبا نایابه.
سلام خدمت دوستان محترم
من مي خوام كه يك هارد 1ترا بخرم.(اطلاعاتم خيلي در زمينه ي سخت افزار ناقصه)
راستش سعي كردم كه از صفحات اول يه نگاهي بندازم كه صفخات اول يك سري نمودار بود ولي بعد كه جلوتر اومدم ديدم كه اصلا اسمي از اونايي كه مقايسه شده نيست. يعني اونا هارد نيستن يا قديمي اند؟(ولي اگه درست درك كرده باشم اون ها خانواده هستن و هاردايي كه شما پيشنهاد ميديد هر كدوم جزيي از اين خانواده ها باشن)
حالا در مورد نياز خودم كه چه نوع هاردي مي خوام ميگم.
راستش من تو كار دانلود فيلم وسريال هستم و مي خوام آرشيو خوبي تهيه كنم.
نيازم به هارد اكسترنال در حدي هست كه حدود 1 ماه يكبار (شايد بيشتر يا كمتر) بيارمش به سيستم وصل كنمشو فايل هايي كه دانلود كردم را از هارد اينترنالم كه ظرفيت محدودي داره(120 گيگ) به اون انتقال بدم و بد جداش كنم(پس تا حالا فكر كنم كه مدل هاي پاسپورتي به كارم نمياد,درست ميگم اگه غلط گفتم بگيد.)
مسئله ي سرعت هم زياد مهم نيست (نه كه حالا برا انتقال يه بلوري 20 گيگي يا فيلم 700 مگي 1ربع معطل بشم.)
من جنس خوب ميخوام عمر دار كه تا مدت ها خيالم راحت باشه از دستش(چون ميدونيد با وضع نت ايران رفتن 1 ترا به هوا يعني كه خودم هم به هوا ميرم)
بازم اگه اطلاعات لازم هست بگيد تا در اختيار بگذارم.
در ضمن ممنون ميشم هاردي كه معرفي مي كنيد اطلاعات كاملشم يك جا را معرفي كنيد كه برم بررسي كنم
ببخشيد كه طولاني شد.
آخه از يك اصفهاني هم انتظار ديگه اي نميره كه هميشه دنباله جنس خوب هست.
در نهايت هم ممنون
اگه شما نبوديد نميدونستم با كي مشورت كنم(به اين فروشنده هاي دزد هم يك ريال نميشه اعتماد كرد. )
Last edited by M.Sadegh.M; 29-06-2011 at 13:32.
با توجه به توضیحات شما یعنی اهمیت عمر بالا ، آرشیو و مهم نبودن سرعت ، بهترین گزینه وسترن هست.
میتونید یک وسترن سری گرین اینترنال بخرید و داخل کیس باشه و البته روش بهتره ویندوز نریزید. یا هم یک هارد اکسترنال دسکتاپی وسترن بگیرین که در اصل داخل اون هم همون سری گرین هست.
ترجيح ميدم دسكتاپي باشه كه امنيتش بره بالا تر(هم ضربه نخوره هم منبع برق جدا داشته باشه)
اگه ممكن هست در موردش يه توضيح بديد.
اسم دقيق مدل پيشنهادي را بگيد.
ممنون
Last edited by M.Sadegh.M; 29-06-2011 at 17:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)