شما هنوز دارین بحث می کنید ؟ بابا برین یکمم درس بخونین![]()
نه شوخی کردم اینترنت خوبه اما زیادی نه من یه یه ربع روزا میشستم و شبا هم ساعته 10 و نیم میشستم البته تو تابستون نه تو سالا
شما هنوز دارین بحث می کنید ؟ بابا برین یکمم درس بخونین![]()
نه شوخی کردم اینترنت خوبه اما زیادی نه من یه یه ربع روزا میشستم و شبا هم ساعته 10 و نیم میشستم البته تو تابستون نه تو سالا
من یه سوالی هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده ...
مثلاَ یه فردی که میانگین روزی 4 ساعت مطالعه میکنه (3-4 روزه رسوندش به 4 ساعت ) یه روزی که خیلی حال درس خوندن داره می تونه ساعتو به 6-7 برسونه ؟؟ یعنی از درس زده میشه ؟؟؟
نکته دیگه اینکه از اونجایی که اکثراَ 2-3 هفته ای هست شروع کردید به درس خوندن یه پیشنهاد جالب براتون دارم :
اگه ساعت مطالعه واقعیتونو یه جایی یادداشت کردید ( از 1 ماه پیش تا حالا ) نمودار میله ای ساعت مطالعه - روز رسم کنید برای من که خیلی جالب مثل یه تابع متناوب شد که دوره تناوبش 5 روز بود شما هم امتحان کنید ..
دوست عزیز من نمونه بارز هستم!
در طول سه سال اخیر میانگین مطالعه روزانه ام - بوده(البته به جز شبای امتحان که تا 7-8 ساعت هم میخوندم!)
اما الان حدود یک هفته است که دارم روزی 7-8 ساعت نرمال میخونم!
ممنون/![]()
سلام.اول بگم که از پیشنهادتون ممنونم.در مورد سوالتون باید بگم که شما باید نوع دیدگاهتون رو نسبت به ساعت مطالعه عوض کنین.محاسبه ساعت مطالعه تا زمانی خوب هست که به عنوان هدف شما در نیاد (یعنی از ساعت مطالعه در راستای هدف استفاده کنی نه ساعت مطالعه خودش یه هدف بشه برات).
کاملا حرفتون رو قبول دارم بسیار عالی گفتید
بچه برنامه کانون رو به صورت عکس کردم : دی
البته ماله این آزمون جمعس
ماله یکی از بچه ها بود اینجا نوشته بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هنوز نصفشو نخوندم
خیلی خیلی زیاده : دی
منم نصف بیشترشو خوندم ، تصمیم دارم تابستونو از روی برنامه ی کانون بخونم ولی از مهر به بعد آزموناش رو برم .
راستی این دروس دوم و سوم اینا مهر به بعد هم آزمون میگیرن ازشون ؟ برای کسایی مثه من که تابستون آزمون ندادن ؟
بله - روز از نو روزی از نو
دوباره همه اینارو امتحان میگیرن .
چه جالب.منم نصف ببشترشو خوندم .منم تصمیم دارم تابستونو از روی برنامه ی کانون بخونم(ولی آزمونم میدم)
آره دروس دوم و سوم بصورت زوج درس ارایه میشه.
ولی بدیش اینه که در تابستون ادبیات و دینی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)