دوستان یه سوال
من آهنگ هایی که دوست داشتم فولدر فولدر از روی کامپیوتر ریختم رو گوشی
ولی تو میوزیک پلیر فولدر فولدر نمیاره، مثلا آلبومی میاره یا خواننده
میخوام مثلا فولدر شاد پخش شه
اگه با پلیرش میشه راهنمایی کنید
اگه نه یا پلیر با این قابلیت معرفی کنید.
ممنون
دوست عزیز یه کار می تونی بکنی
به طور مثال همون پوشه ای که می گی شاده ، تو کامپیوتر برو توی فولدر مربوطش ، همشونو انتخاب کن ( Select All ) بعد رو یکی از آهنگها کلیک راست کن ، برو properties بعد تب Summery ، حالا تو این بخش می تونی مثلا Album Title یا Artist یا هر دو رو تغییر بدی و چیزی که دوس داری تایپ کنی ، مثلا Fun Musics ، و در آخر ok رو بزنی ، می بینی که تموم آهنگه هایی که Select کرده بودی ، اسم آلبوم یا خوانندهشون شد Fun Musics
همچنین برای سایر آهنگها ، آلبوم خوانندگان و ... همین کار رو میتونی بکنی
نکته :
برای پوشه هایی که آهنگاش مختلفن ( واسه یک خواننده نیستن )مثل همون پوشه شاد ،میتونی علاوه بر Album Title یا Artist که مینویسی ، تو قسمت Title ، اسم خواننده و آهنشو بنویسی تا تو موبایل که می ری قاتی نکنی
حالا از نو پوشه ها رو منتقل کن تو گوشیت
حالا این کارا چه فایده ای داره و چی میشه ؟
خوب خیلی روشنه ، از این پس وقتی بری تو موزیک پلیر گوشیت ، برحسب نام خواننده یا آلبوم ، به راحتی به آهنگهایی که می خوای دسترسی داشته باشی ( تو موزیک پلیر گوشی دیگه تو بخش all song نرو ، می تونی به قسمت Artist یا Album مراجعه کنی )
تو مثال بالا ، شما که میخوای بری تو پوشه ی آهنگهای شادت ، میری تو موزیک پلیر ، بخش Artist یا Album و Fun Musics رو انتخاب می کنی ، حالا میتونی همه ی آهنگاتو بدون اینکه تو Playlist اد کنی ، کنار هم داشته باشی .
مثال :
من میخوام 3 تا آهنگ داشته باشم که بتونم تو یه پوشه ( مثلا Persian Chart ) توی موزیک پلیرم گوش کنم :
1- آهنگ منو باور کن ، سعید مدرس
2- آهنگ بن بست ، گروه The Ways
3- آهنگ رد بول ، سعید کرمانی
خوب هر 3تا آهنگ رو تو کامپیوترم Select می کنم ، کلیک راست ، properties بعد تب Summery ، حالا این تغییرات رو لحاظ می کنم :
Artist : Persian Chart
Album Title : Persian Chart
Year : 2010
Track number : Khali Mizaram
Genre : Pop
Lyrics : Khali
Title : Khali
( از این به بعد سلیقه ای ، کار بالا رو بکنی بسنده می کنه )
حالا ok می کنم ، بعد تک تک رو هر کدوم کلیک راست ، properties بعد تب Summery ، و فقط این بار قسمت Title رو که خالی گذاشتم رو پر می کنم
Title 1 : Saeed Modares - Mano Bavar Kon
Title 2 : The Ways Band - Bon Bast
Title 3 : Saeed Kermani - Red Bull