مرسی که سریع جواب دادین
لطفا همینجا لینک کنید
آیا SMS فارسی رو میشه دید؟ (فارسی نوشتن مهم نیست)
با تشکر
مرسی که سریع جواب دادین
لطفا همینجا لینک کنید
آیا SMS فارسی رو میشه دید؟ (فارسی نوشتن مهم نیست)
با تشکر
فقط AB جان:
تشکر و سپاس فراوان از تو دوست خوبم بابت راهنمایی هات در تایپیک های قبلی.بالاخره موفق شدم با برنامه trekbuddy کار کنم. نقشه با زوم بالا هم دانلود کردم .دوستم هم از عصبانیت ترکید.حیف که تبریز نیستم وگرنه میومدم دست بوس.بازم تشکر
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
نامردم اگه هر جا اسمتو نبینم ازت تشکر نکنم.آخه تو نمیدونی رو کم کنی اون از یه نوکیا 5800 چه حالی داره .اشکشو دراوردم![]()
دوست عزیز کاش تمام کارایی که لازم هست رو توی یه پست بصورت جامع با لینک و توضیحات بزاری تا همه استفاده کن....هر وقت وقت کردی این کارو انجام بدی خیلی عالی میشه....part gah
Last edited by Mahdi/s; 17-04-2010 at 20:23.
خدمت شما.آموزش کامل فلش کردن گوشی.
نه فارسی رو نمیشه دید.ولی با فیرم ویر آسیایی (که الان تو آموزش اضافش میکنم.)میشه فارسی رو دید ولی نمیشه نوشت.در ضمن منظور از دیدن هم فقط نشون دادن حروف هست و تمام حروف از چپ به راست و جدا و جدا دیده میشن.مثلا میلاد رو اینطوری مینویسه :د ا ل ی مکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم دوست عزیز این چه حرفیه.هر وقت تونستی لینک برنامه و نقشه ها رو تو این تاپیک هم بزار.ممنون.
با من بودی؟
منظورت از تمام کارایی ها چیه؟آموزش جامع آپدیت رو خیلی وقته نوشتم.لینک و توضیحات هم داره.فقط باید از مدیر بخش بخام که بزاره تو پست اول.
فرقی نداره با هرکی که انجام بده.......ولی بیش تر با همون دوستمون بودم که خیلی خوشحال شده بود و از شما کلی تشکر کرد....گفتم از اول گام به گام بگه چیکار کرده و چی دانلود کرده تا الان...گفتم همرو بزاره تو یه پست که ماهم مثل خودش خوشحال بشیم..با من بودی؟![]()
![]()
سلام به همگي من جت رو فلش كردم به ورن 8000 اروپايي بهد از اتمام كار كه سيم و مموري رو جا زدم اومدم سيم كارت رو لود كنم ارور داد كه سيم پره و نميشه چيزي سيو كرد و اصلا شماره هاي سيم رو نشون نميده بهد رو ورن jpif4 فلش كردم بازم درست نشد راستي چه جوري ميشه ميسيج ها روي مموري بره و روي سيم سيو نشه
تقدیم به AB جان:
راستشو بخوای من طریقه لینک کردن و بلد نیستم .بنابراین تا جایی که ممکنه توضیح میدم.اول اینکه ورژن آخر این برنامه 0.9.96 که میتونید از سایت ir-tci.irدانلود کنید .بعد از دانلود برنامه فایلی که حاوی نقسه شهرتون هست هم دانلود کنید.وقتی برنامه رو نصب کردید.اونو اجرا کنید خواهید دید که به شما اخطاری خواهد داد .برای اینکه این اخطارو نده باید این کارو بکنید. به مسیر زیر بروید.menu/settings/Basic در این قسمت در جایی که نوشته Data Dir مسیر زیر را تایپ کنید.file://Mmc/trekbuddy *******نکته: گوشی من سامسونگ مدل jet مسیری که نوشتم در واقع مسیر ی که برنامه رو اونجا ریختم.درواقع ما داریم مسیر درست رو به برنامه میدیم تا توی لود مشکلی نداشته باشه.
حالا اگه به My file گوشیتون برید یک پوشه به نام برنامه ساخته شده که وقتی وارد پوشه می شید پوشه های دیگه ای رو هم می بینید.حالا فایلی رو که حاویه نقشه شهرتون هست و به پوشه ی maps ،پوشه ای که ساختید منتقل کنید.حالا وارد برنامه بشید به مسیر زیر برید menu/load map/ Mmc/trekbuddy/maps/Tabriz/88.gim******نکته: ما تو اینجا مسیری رو که نقشه رو ریختیمو داریم به برنامه میدیم.
حالا نقشه لود میشه و شما میتونید نقشه آفلاین را مشاهده کنید. حالا قسمت جالب برنامه همون نشون دادن موقعیت شما روی نقشه است که برای ا ین کار باید به یک فضای باز برید******عزیزان فضای باز نه حیاط خونه که چهار طرفش برج و آپارتمان :-) .حالا دکمه start رو بزنید چند دقیقه ای صبر کنید تا ماهواره موقعیت شمارو پیدا کنه. اگه تو یه ماشین در حال حرکت باشی سرعت شما ارتفاع از سطح دریا رو هم نشون میده.جهت یابی هم داره مثلا شمالی یا تو جنوبی و ... .******* وقتی برنامه رو دارید باز میکنید 3 تا چراغ سبز باید روشن بشه.*******وقتی start و زدید گوشه سمت راست یه دایره کوچک آبی رنگه که اگه قرمز بشه یعنی هیچی از ماهواره دریافت نمیشه.البته بعضی ها میگن این علامت اینه که گوشی شما اصلا GPS نداره اگه هم سبز بشه یعنی موقعیت شمارو پیدا کرده.
من سعی کردم اون چیزی رو که بلدم در حد توانم بگم اگه دوستان محبت کنند و چیزی رو اشتباه نوشتم یا کم گفتم بگن تا متوجه بشم.
Last edited by part gah; 19-04-2010 at 11:16.
یه سوال داشتم...قبلش تشکر کنم از part gah..خان....بابت توضیحات.....لینک هم کاری نداره..کافیه آدرسی که از اون دانلود کردیدی رو بزاریدولی چون کامل توضیح دادید مشکلی نیست راحت میشه پیداش کرد.....
===
راستی سوالم......دقت کردید وقتی مکالمتون تموم میشه یه جدول میاد که 6تا آیکون داره برای چند ثانیه میاد و میره..میخواستم بدونم اون چیه...توش آیکون ضبط کردن هم هست..میخواستم ببینم اگه بخوام مکالمه رو ضبط کنم باید نرم افزار بریزم یا خودش داره..ممنون..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین ورژن برنامه Trekbuddy
--------------------------
تا حالا دقت نکرده بودم.برای گوشی قبلیم که نوکیا بود یه برنامه نصب کرده بودم که الان اسمش یادم نیست.اگه آیکونش هست خواب بزن ببین مکالمه رو ضبط میکنه یا نه .
کلا چند ثانیه بیشتر نیست.تازه بعد از اتمام مکالمه میاد نه قبلش..تا حالا دقت نکرده بودم.برای گوشی قبلیم که نوکیا بود یه برنامه نصب کرده بودم که الان اسمش یادم نیست.اگه آیکونش هست خواب بزن ببین مکالمه رو ضبط میکنه یا نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)