منظورشون کارت شبکه کامپیوتر هست که adsl باهاش کانفیگ میشه برای وصل شدن به اینترنت...
من disable کرده بودم داخل بازی نمیرفت.enable کردم مشکلم حل شد.
![]()
منظورشون کارت شبکه کامپیوتر هست که adsl باهاش کانفیگ میشه برای وصل شدن به اینترنت...
من disable کرده بودم داخل بازی نمیرفت.enable کردم مشکلم حل شد.
![]()
وقتي در حال بازي كردن بوديد همزمان تو اينترنت هم بوديد ؟
اگه فرض كنيم بوديد حالا دوباره به اينترنت وصل بشيد و بازي اجرا كنيد وقتي وارد مرحله شديد اينترنت رو ديس كانكت كنيد وبه بازي ادامه بديد احتمالا مشكلتون حل ميشه .![]()
آقا با گرافیک 4350 کلاب 512 و رم 1 گیگ DDR3 و CPU 5300 میشه این بازی رو خوب و روان بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بخش بازی های آنلاین توضیح داده
من جای شبهه ای نمی بینم
کرک رو میریزید ، تغییرات رو اعمال میکنید ، وارد بازی میشید در بخش مولتی ، جستجو می کنید و بازی میکنید
خوب اينم چندتا امضا ..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب بازی خفنی منو یاد مرحوم مکس پین میندازه
ولی سم دگه پیر شده باید بفکر یه جانشین براش باشن مثل پسر یا دختر سم فیشر
اسمشم بزارن امپراتور سایه ها![]()
آره اسپلینتر 1 ، سم خیلی جوون تر بود! ولی جالبه تو پیری خیلی سریع تر شده! حسابی با تجربه شده و سریعتر عمل می کنه. کلا این بازی روندش خیلی سریع شده و حسابی فاز میده. من که بهش 9 دادم
بالاخره ما هم وقت کردیم نسخه xbox بازی رو بریم که روند بسیار عالی داره ولی من دقت کردم SAM
همچین پیر هم نشده تازه جون تر شده اما دلم برای pc بازها میسوزه که تمام بچه های کنسول بازی
رو تموم کردن ولی هنوز دوستان دارن با نسخه pc کلنجار میرن که مشکل داره یا فلان پچ رو نصب کنید
ببخشید این رو گفتم ولی یک واقعیته تلخهلطفا بحث را ندازین
مهدی جان اگه دقت کرده باشی گفتم که با وصل شدن به اینترنت وارد بازی میشه ولی به محض اینکه dcمیکنم
از بازی میپره بیرون.و دیگه نمیتونی ادامه بدی![]()
اين سيو بازي كجاست ؟ اصلا پيدا نميكنم
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
واسه منم اين طوري ميشد رفتم local area connection رو فعال كردم حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)