چرا میزنی ؟
خب من منظور اصلیم خریدش بود ... قیمت رو هم حدودی گفتم ... وگرنه کسی که بخواد 360 بخره باید همین حدودا خرج کنه دیگه ...!![]()
چرا میزنی ؟
خب من منظور اصلیم خریدش بود ... قیمت رو هم حدودی گفتم ... وگرنه کسی که بخواد 360 بخره باید همین حدودا خرج کنه دیگه ...!![]()
آره ولی روی PC مقادیری بیشتر هستتا اونجایی که من می دونم همه کنسول ها به جز PS3 هم بازیهای دزدی هستند ! و کپی ! غیر از اینه ؟
گیم پلی جدید از فیفا 10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ، فقط حجمش یکم خیلیه248 مگ !! سرورش هم تا حدودی محدودیت گذاشته ! اگر تا فردا تونستم دانلودش کنم حجم کمش رو میذارم.
فقط دوستان بگن تا چه حجمی میتونن دانلود کنن ؟ {از یه سرور قوی با قابلیت رزیوم}
ولی اصلاً این دلیل نمیشه که برای PC وقت نزارن. الان همه بازی های توپ و قشنگ برای PC هم میاد. مگه EA با بقیه شرکت ها فرق داره !!؟![]()
بابا مسئله همونیه که دوستان قبلا اشاره کردن نمی خواد که بزنه وگر نه هیچ محدودیتی وجود نداره .. همونطور که قبلا گفتم فوقش در 2 نسخه بزنه واسه PC ... واسه FIFA 11 هم فکر نکنم نکست بزنن ...
امروز EA لیست استادیئم های موجود در بازی به همراه آب و هوای موجود برای هر استادیوم رو منتشر کرد که لیست اونها رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید!
سلام بچه ها
چون من دیر به دیر می ام سر میزنم یکی جواب سوال منو بده
می خوام ببینم اخر 10 NEXT GEN هست یا نه
چون خدایی الان من دارم 09 رو روی PS3 بازی میکنم خیلی فاز میده
اگه نسخه PC رو میگین خیر نیست
سلام؛
دوست عزیز من اینو و تمام قابلیت های همه نسخه ها رو به فارسی گذاشته بودم.
سلام؛
اینم از دو تا از بهترین کاور های فیک طراحی شده در FIFA4FANS.
این یکی برترین کاور شناخته شده:
و یکی دیگه:
![]()
از این عکس و شواهد معلوم هست که بازم نسخه ی PC مثل پارسال یه چیز بین نکست و کارنت جن هست ...!
آقا یکی به این EA بگه تا کی ما باید صبر کنیم تا یه Manager Mode درست و حسابی رو PC بزنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)