من کلا خیلی محصولات HTC رو دوست دارم .
ولی نکته ای که هست سعی میکنم هیچوقت گوشی تاچ نگیرم به همون دلایلی که دوستان اشاره میکنن ( به خصوص اس ام اس ) .
ترجیح میدم هروقت پشت میز نشین شدم از یه گوشی تاچ استفاده کنم !!( کمی تا قسمتی شوخی )
من کلا خیلی محصولات HTC رو دوست دارم .
ولی نکته ای که هست سعی میکنم هیچوقت گوشی تاچ نگیرم به همون دلایلی که دوستان اشاره میکنن ( به خصوص اس ام اس ) .
ترجیح میدم هروقت پشت میز نشین شدم از یه گوشی تاچ استفاده کنم !!( کمی تا قسمتی شوخی )
حرف شما کاملا درست هستش.من میدونم که پولم کم هستاما میخوام یه چیز خوب بگیرم زیاد اهل موزیک نیستم متوسط باشه کافیه دوربین هم مهمه اما یه دیجیتال 6 مگاپیکسل کانون دارم که کارش خیلی درسته
اما واقعا میخوام بدونم ویوا چه طوری هستش و با اطلاعات کامل این گوشی رو خرید کنم.
دوست دارم سرعتش معمولی باشه البته نه مثل پی 990 و پی1(اون زمان از سرعت این دو گوشی هم تعریف میکردن اما واقعا خوب نبود و ضعیف)اما سرعت ان73 که میگفتن ضعیفه من باهاش کنار میومدم حتی ان70 هم خوبه.
زیاد اهل برنامه بازی نیستم اما بیشتر با نت کار میکنم که قاعدتا وقتی با نت کار میکنم چندتا برنامه هم لازمم میشه.وایرلس برام مهمه چون رایگان میتونم استفاده کنم.
یه سوال: مثلا یک فیلم دایویکس با حجم بالا رو میتونه نشون بده؟البته با برنامه ی مربوطه ی خودش
اگه پول گیرم نیومد ویوا میخرم اما اگه پول بیشتر گیرم اومد 3g و دیاموند میخرم.
سلام.
پس برداشت من اشتباه بوده و عذر خواهی میکنم.
نه آقا با 150 تومن 7 هشت سال پیش گوشی تاچ؟ من اولین پاکت پی سی که گرفتم 760 هزار تومن.
هنوزم دارمش و گاهی اوقات به یاد گذشته شارژش میکنم و میگیرم دستم .![]()
سلام داداش
آقا به نظر من با این قیمت، این گوشی واقعا می ارزه و فرق زیادی با 3g نداره. بهتره بیخود پول بیشتری بابت 3g ندی
مگر اینکه از قیافش خوشت اومده باشه. سرعتشم اگر کار خیلی سنگین ازش نکشی خوبه (بد نیست) . من خودم این
گوشی رو فقط به خاطر سیستم عاملش خریدم و خیلی حال میکنم باهاش
برنامه هایی که برای این گوشی هست ممکنه برای گوشیهای سیمبین نباشه و در کل گوشی خوبیه
سرعت وایرلسشم هیچ کم و کاستی نسبت به Pocket Pc های تا رینج 500 تومن نداره.
در مورد فیلمهای Divx باید بگم که به نظر من تا زمانی که حجم نرم افزاری گوشی سنگین نشده باشه، این فیلمها
راحت پخش میشن ولی باز دوستان بیان نظر بدن.
پیروز باشی
خیلی ممنون دوستان.درسته از قیافه ی 3g خوشم اومده اما پولش رو ندارم فعلا 220 دارم و خدا بخواد قبل از عید حتما میخرم.
قضیه ی این synk کردن یعنی چی؟
2-قیمت ویوا و 3g بدون گارانتی و با گارانتی چنده؟احتمال داره پایین تر بیاد؟مخصوصا 3g که خیلی گرونتر هست.
دوست خوبم راهنماییهای دوستان درسته ولی این گوشی نسبت به گوشی های دیگه سریع نیست چون پردازندش 200 مگاهرتزه
ولی مثلا خودم هم این گوشی هم سامسونگ بی 7320 دارم که اونم هم قیمت ویواست ولی هم جی پی اس داره و هم دوربین 3 مگ هم پردازنده 528 مگاهرتز
من که مشکلی نداشتم تا حالا با سرعتشدوست خوبم راهنماییهای دوستان درسته ولی این گوشی نسبت به گوشی های دیگه سریع نیست چون پردازندش 200 مگاهرتزه
اگر منظورتون تو بازی هاست خوب طبیعی هستش البته اونم چند ثانیه اختلاف داره با بقیه تا لود بشه.
ولی یه مورد هستش که قبول دارم اونم چند تا برنامه با هم باز بشه دیگه کند میشه .(البته بستگی به برنامش هم داره
برای مثال یکی از برنامه هایی که خیلی باعث کند شدنش میشه core player هستش .)
درسته ولی سامسونگ کجا اچ تی سی کجا؟7320 ظاهر خوبی هم نداره.امنیا لایت هم به بازار اومده اما بازم قیافش زیاد جالب نیست به قیمت 270 تومان
حالا از لحاظ سرعت این دو تا با هم خیلی تفاوت دارند؟میشه یه مقایسه بکنید؟
Last edited by zimka_14162; 28-02-2010 at 18:28.
سلام
چندتا سوال داشتم
این گوشی با فونت فارسی مشکلی نداره؟
قیمت الانش چنده؟
بدون گارانتی مطمئن هست؟
ممنون
قیمت امشب رو من دارم
ویوا بدون گارانتی 200 و با گارانتی اصل 225
3 جی هم بدون گارانتی 300 تومان.
راستی هندسفری 3جی دو تیکه هستش؟کسی از اون عکس نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)