آقا میشه بحث در مورد حسابان رو تموم کنید ؟
شیمی از جدول های صفحه ی 100 چطوری سوال میاد ؟
اصلا سوال میاد از اونا ؟
چون تو سال های قبل نبوده .
آقا میشه بحث در مورد حسابان رو تموم کنید ؟
شیمی از جدول های صفحه ی 100 چطوری سوال میاد ؟
اصلا سوال میاد از اونا ؟
چون تو سال های قبل نبوده .
سلام دوستان
لطف کنید به خصوص در تاپیک های عمده که محل مراجعه ی دوستان زیادی هست پستها رو گزیده تر و منسجم تر ارسال بفرمایید تا صفحات تاپیک بدون داشتن اطلاعات مفید جلو نره که دسترسی به اطلاعات ضروری رو هم دشوار کنه.
یه سری از پستهای خارج از حیطه پاک شد؛
موفق باشید![]()
فقط همین رو جواب بدین از حسابا دیگه بحت نمی کنم !!!! نمره ی مستمر حسابان من 20 هست. و 2 تا هم تبصره دارم.
نمره ی منم از 7 بیشتر میشه نهایی کتبیم. حالا موندم قبول میشم یا نه حتی شده با تک ماده ولی قبولش شمم...یکی منو از نگرانی دربیاره..
حالا من دوستم 4.25 گرفت با همون مستمر 20 قبول شد با تبصره ! منم می تونم ؟!؟!؟! تو رو خدا یکی یه چیزی بگه دیگه !
بس که این حسابان رو تصحیح کردم رنگم عوض شده...!!! گفتم دیه نهایتتتت این که خیلی خیلی خیلی بشم و همرو هر چی نصف دادم حتی اونایی که درست بودن شد: 6حساب کردم نمرم بین باید5 تا 9 بشه !!!!!!
بیشتر 9 هست. ولی چه کنم ؟! قبول میشم ؟! من ملاکم روی همون 6 هست،به نظرتون قبول میشم با تبصره و مستمر ؟!؟!؟
اتفاقا معلم ما گفت جدول مهمیه...منم ندیدم از اونا سوال بیاد!ولی خوب شانس مائه دیگه!چیز خاصی هم نیس!
حفظ کنی..من شیمی نخوندم هنوز...انقد در طول سال امتحان دادیم دیگه فولم..جز فصل 3
شیمی اصلا مفهمومی سوال نمیدن!یکم خوب بخونین 18 به بالا میشید
یه چند تا چیز دیگم بهش اضافه کرد :عبور از کاغذ صافی،اثر تیندال،شفافیت،پایداری(ته نشین نشدن)
کلا درسشو از روی جدول داد...
خداییش خیلی معلم خوبیه
چقدر گفتم آمار اسپما خیلی بالا رفته؟؟
البته نمیگم خودمم اسپم ندارم.
Last edited by caca_caca888; 30-05-2009 at 23:27.
هیچ کسی اینحجا از تبصره ها خبر نداره انگار؟2تاس زیر 7 یدونه ست زیره 7؟
caca_caca888جان این جوابه ازمایشه خوب بود فقط حیف که بعضی قسمتاش کمرنگ نمیشه خوند...
شیمی رو شروع کردید خیلی خوندید؟
خواهش میکنم...هیچ کسی اینحجا از تبصره ها خبر نداره انگار؟2تاس زیر 7 یدونه ست زیره 7؟
caca_caca888جان این جوابه ازمایشه خوب بود فقط حیف که بعضی قسمتاش کمرنگ نمیشه خوند...
شیمی رو شروع کردید خیلی خوندید؟
پررنگ کردنشو یاد گرفتم ... خوانا شد...
حالا گذاشتم اونطوری میذارم...
الان یه سه چهار تا صفحشو گرفتم...
چطوری میشه همشو توی یه pdf بزارم؟
شیمی رو از صبح شروع خواهم کرد!
معلم ما بسیار خوب بودن!خدا نگهشون داره!
آنقدر از ما امتحان گرفتند که ما کاملا یاد گرفتیم.
ممنون.♥
بزار تو WORDبعداگه خواستی می تونیWORDرو تبدیل به PDFکنی اگرم که نه همون ورد رو بزار تموم شه...تو دردسر ننداز خودتو...چطوری میشه همشو توی یه pdf بزارم؟
من که شیمی رو فصل 3رو 10صفحش موند +فصل 1و2 شما چقدرتون مونده؟
ممنون ...بزار تو WORDبعداگه خواستی می تونیWORDرو تبدیل به PDFکنی اگرم که نه همون ورد رو بزار تموم شه...تو دردسر ننداز خودتو...
من که شیمی رو فصل 3رو 10صفحش موند +فصل 1و2 شما چقدرتون مونده؟
ولی نشد...
بیخیال راست میگی خودمو تو دردسر نندازم...
همشو توی zip میذارم...
من فصل یک رو خوندم...
الان میرم فصل 2...
فصل 3 رو تا حالا یه بارم نخوندم...حوصله ندارم درس جدید بخونم!!
شیمی رو از کتاب نخوندم من
جزوه ای که معلم داده بود فصل 3 رو خوندم بعد نشستم سوالای امتحان نهایی های قبل رو حل کردم
سوالا زیاد سخت نیست منتها باید تمرین کرده باشین به اندازه کافی مخصوصا در زمینه استوکیومتری ... قسمت محلول ها هم فرق محلول , کلویید رو حتما بلد باشید
اگه نکته ای رو جا گذاشتم دوستان لطف کنن کامل کنن
راستی فصل 2 هم خوب سخته هاکسی نکته ای می دونه ما رو بی نصیب نزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)