شلیک کن به کرههدوستان در مرحله اي که در هواپيما هست و يک کره اي داره مي چرخه و من يک کلت دستم هست بايد چيکار کنم
چيزي به ذهنم نرسيد
شلیک کن به کرههدوستان در مرحله اي که در هواپيما هست و يک کره اي داره مي چرخه و من يک کلت دستم هست بايد چيکار کنم
چيزي به ذهنم نرسيد
تمام شد
ولي بهترين بازي بود که ديده بودم
خيلي بهتر از کال آف ديوتي هست کال آف ديوتي اعصاب خورد کن هست
سلام.اینم پچ دوم که همراهش یه کرک هم داره:روش دانلود:اول freeرو پایین صفحه انتخاب کنید و بعد حروف رو وارد کنید و دانلود فایل رو بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا در حد و اندازه بازيهاي همرده خودش نيست. گرافيك پايين با افت فريم زياد و گيم پلي نسبتاً ضعيف. متاسفانه خواسته تقليدي از COD باشه ولي حتي به پاي نسخه 4 اون هم نميرسه!
نمی دونم چرا یک عده همش سعی دارن این بازی رو با cod مقایسه کنند. این مقایسه کاملا اشتباهه. اگر افت فریم داشته مربوط به نسخه بازی و یا سیستم شماست. من که در آخرین جزئیات هیچ افت فریمی و یا کرشی نداشتم. در ضمن گرافیک محیط و افکتهای بازی وقعا حیرت انگیز بود. مثل محیط صحرا (طوفان شن) و کولاک برف. به هیچ وجه هم سعی نداشته تقلیدی از cod باشه.
سلام دوست عزیز.به نظر من شما اصلا بازیو با گرافیگ بالا بازی نکردین.چون اگر بازیو با گرافیک بالا بازی می کردین نظرتون مطمئنا 180 درجه فرق می کرد.سایه،گرد و غبار،مه،تخریب بازی و هزاران جزئیات دیگه که واقعا خیلی زیبا کار شده.
من هر دو بازیو دارم و هر دو رو هم بازی می کنم.و واقعا از هر 2 لذت می برم.این 2تا بازی کلا از پایه با هم فرق میکنند.چرا مقایسه می کنید.؟؟؟؟![]()
Last edited by KAHAKDAM; 19-04-2010 at 08:11.
اگه بگم بازم ميگيد مقايسه! ولي تو COD6 به هيچ وجه افت فريم نداشتم. نميدونم چطور جزئيات پايين گرافيكي اين بازي رو پيش خودتون توجيه ميكنيد؟ از نزديك كه به يك ديوار يا اسلحه يا سطح آب يا برگ و بوته نگاه كنيد متوجه ميشيد. البته اكثرا وقتي از يك بازي خوششون مياد هيچ عيبي رو توش نمي بينن.
به يه چيزي دقت كنيد، وقتي سربازاي دشمن كشته ميشن نصفشون انيمشن مردنشون شبيه هم هست، يعني همون حالتي كه گردنشون رو ميگيرن انگار دارن خفه ميشن و ميفتن رو زمين، يا حالت مردن خود كاراكتر كه يهو صفحه افقي ميشه! از تيرهاي اسلحه دشمن هم ميتونيد براي اسلحه خودتون استفاده كنيد درحالي كه سلاح ها كاملا متفاوتند، جاي پاي افراد رو زمين هيچ اثري يا گرد و خاكي ايجاد نميكنه، افراد خودي هم كه اصلا كشته نميشن حتي در اثر انفجار نارنجك زير پاشون! همين جزئيات هستند كه نشون ميدن اين بازي غير حرفه اي كار شده و در حد و اندازه يك بازي 2010 نيست.
بهر حال اميدوارم از اين بازي لذت ببريد.
بله!دیگه مطمئن شدم که شما بازیو با گرافیک بالا بازی نمی کنید.اخه ادم خوب اینا چیه که پشت پای سربازا بلند میشه حیف که ویندوز 7 نمیشه عکس از بازی گرفت مگر نه یه عکس می زا شتم از بازی تا این گرد و غبار رو که شما نمی دونم چی بهش میگید رو نشون بدم.این که میگید کشته شدن ها یکیه والا من که توی کال او هم همین وضعیت رو دیدم و تقریبا توی هر دو بیشتر از 5 یا 6 روش مردن نیست.ولی یه چیز خنده دار توی مطلب شماست اونم مسئله نارنجکه.دوست عزیز خوب توی کال او هم یارای اصلی کشته نمیشن.و اینم که میگید عاشق یه بازی باشید ایراد اونو نمی بینید به یه چیز دیگه میگن که اینجا بحثش نیست.ولی در کل هر دو هم زیبا هستند و هم چر از ایراد.![]()
مثلا تو cod افرادی مثل ghost یا price و ... کشته می شدند؟! در ضمن در مورد گرافیک، شما اصلا با چه سیستمی این بازی رو انجام دادی؟
البته بهتره این بحث همینجا خاتمه پیدا کنه. فایده ای نداره. واقعا تعجب آوره که عده ای چنان تعصب مضحکی به بازیهای خاص دارند که هر کی ندونه فکر می کنه صاحب شرکت بازیساز هستند.
سلام عزیزم.چرا عصبانی میشی حالا! بابا من که اولش گفتم هر دو رو دارم و از هر دو لذت می برم.شما چرا جوش میزنی.اول از این که این بحثها از وقتی که یا دمون میاد بوده و هست و هیچ وقت تمومی ندارن.این یک قاعدس که وقتی بازیی وارد بازار میشه خیلی ها اونو نمی پسندند و خیلی ها هم خوششون میاد.این که میگید توی کد ghost وprice کشته میشن مربوط میشه به داستان که منم موافقم باید battlefield حد اقل 2 یا 3 تا کشته میداد.البته همین طوریش ننگ کپی رو به این بازی رو میزنند حالا دیگه اگر 2 تا کشته هم میداد دیگه چی میشد.ولی به هر حال من طرفدار هر دوی این بازی ها هستم و خیلی هم خوشم میاد از هر دو.
شما هم یکم با انصاف قضاوت کنید.ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)