سلام
من هم میخوام همین رو بخرم
از کجا خریدی شما؟
چه گارانتی بهتره؟
ممنون
سلام
از کجا خریدی شما؟
چه گارانتی بهتره؟
ممنون
سلام
از کجا خریدی شما؟
چه گارانتی بهتره؟
ممنون
خب از اول بگو منطق ایرانی!!!!!به نظر من که G73 تا 4 یا 5 ماه اینده حتمآ قیمتش منطقی خواهد شد.در ضمن شما مگه میخوای با لپ تاپ چکار کنی.همین لپ تاپ من فکر نکنم جایی کم بیاره.
![]()
Last edited by Vaioman; 30-06-2010 at 08:36.
با تشکر از پاسخ شما جناب وایومن
یه سوال داشتم آیا با گرافیک لپ تاپ شما میشه بازی مثل کرایسیس 2 که به رودی وارد بازار میشه رو بازی کرد ؟
بعد یه سوال دیگه ، این لپ تاپ pro64 رو میشه سفارشی گرفت یعنی با کانفیگ 8 گیگ رم ؟
راستی یه سایتی هست که به صورت سفارشی لپ تاپ وارد می کنه یا هر وسیله دیگه ای ، گفت هر چی قیمت جهانی بود + 30 تا 40 % ما برات لپ تاپ رو میاریم ، این یعنی لپ تاپ g73 تقریبا" قیمتش میشه 2.250.000 تا 2.300.000
به نظرتون می صرفه ؟
خواهش میکنم،
من به شما قول میدم که میتونه این بازی رو روی Hi اجرا کنه البته اگه از Warhead سنگینتر باشه باید AA رو روی Off بزاری.در ضمن فقط مدل 4G موجود و کاستومایز نمیکنند به نظر شخص بنده G73 از 2 میلیون بیشتر نمیارزه.![]()
سلام خدمت همه دوستان
من لپ تاپ رو میفروشم چون میخوام G73 بگیرم.هرکی خواست P.M بده.کانفیگش هم تو امضام هست.![]()
سلام
دوستان مدل ASUS X8 AIP رو می خوام بخرم.به نظر شما چطوره ؟
قیمت هم از فروشنده شهرستان 770 تومن.
مرسی
اره من که وامیسم
g73 یا g51 قیمتش طبیعی بشه
مهر میخوام بگیرم تا اون موقع خوب میشه![]()
سونی Vaio CW2 QGX/B میگن که امریکا هستش ولی من تو کیش آشنا دارم که کاسب هستن تند تند هم میره چین و دبی میگه اصلا امریکا نیستش همه لپ تاپ ها چینی هستن. حالا میگن کلا سونی سری I7 امریکایی نداره چون بالای 2 میلیون در میاد تو دبی هم گرون هست ولی اینجا میگن 1.500 هزار تومان اصلا موندم چی بگیرم بلاخره چیکار کنم؟!!! الان لپ تاپ Hp 2192 رو یه خانم مهندس که کارش شبکه و اینا هستش خرید میکن اون امریکا هستش و خیلی عالیه کسی نمیتونه تخصصی راهنمایی کنه؟؟؟؟ میخوام بگم آشنامون از چین بیاره چون همه چی نصف قیمت اینجاست الان برای خودش ال سی دی سامسونگ 42 اینچ آورده 500 هزار تومان بعد من 40 اینچ رو اینجا گرفتم 1 میلیون و 900 هزار تومان. لپ تاپ Vaio CW2 QGX/B رو میگه اونجا 500 هزار تومان هست.
سلام دوستان.
میشه لطفا یکی از جدید ترین لپ تاپ های سری game از asus رو با مشخصات معرفی کنید؟
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)