تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 370 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض salam

من بلاخره رفتم k52jk رو گرفتم!!!لب تاپ خوبیه!!!
    2 تا مشکل دارم باهاش که البته شاید مشکل نباشن!!!
    1.چون محل رادیات cpu در گوشه لب تاپ است اگه دستمو بزارم کنار لب تاپ در این هوای گرم یک باد داغ می خوره بهش!!!!
    2.یک صدای خیلی خفیف ویززززززززز ویزززز ازش می یاد که فکر کنم صدای هارد باشه چون فنش واقعا بی صداست و این صدا وقتی یک برنامه رو باز می کنم بیشتر میشه!!!!البته خیلی کمه و شاید اصلا بعضا نشنون!!!!
    زنگ زدم امرتات گفت این صدا اگه کم باشه عادیه!!!اگه هم خیلی صدا میده بیارین ببینم!!
    در کل لب تاپ خیلی خوبیه خصوصا led!!!واقعا با کیفیته و از زاویه ای میشه راحت دیدش!!!
    من با گارانتی امرتات خریدم 1 میلیون 50!!!!با cpu core i5
    دوستان این صدا رو میشه کاریش کرد ؟؟؟؟

سلام

من هم میخوام همین رو بخرم
    از کجا خریدی شما؟
    چه گارانتی بهتره؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من بلاخره رفتم k52jk رو گرفتم!!!لب تاپ خوبیه!!!
    2 تا مشکل دارم باهاش که البته شاید مشکل نباشن!!!
    1.چون محل رادیات cpu در گوشه لب تاپ است اگه دستمو بزارم کنار لب تاپ در این هوای گرم یک باد داغ می خوره بهش!!!!
    2.یک صدای خیلی خفیف ویززززززززز ویزززز ازش می یاد که فکر کنم صدای هارد باشه چون فنش واقعا بی صداست و این صدا وقتی یک برنامه رو باز می کنم بیشتر میشه!!!!البته خیلی کمه و شاید اصلا بعضا نشنون!!!!
    زنگ زدم امرتات گفت این صدا اگه کم باشه عادیه!!!اگه هم خیلی صدا میده بیارین ببینم!!
    در کل لب تاپ خیلی خوبیه خصوصا led!!!واقعا با کیفیته و از زاویه ای میشه راحت دیدش!!!
    من با گارانتی امرتات خریدم 1 میلیون 50!!!!با cpu core i5
    دوستان این صدا رو میشه کاریش کرد ؟؟؟؟
    سلام

من هم میخوام همین رو بخرم
    از کجا خریدی شما؟
    چه گارانتی بهتره؟

ممنون

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم از منطقی اینه که اگر این لپ تاپ 1600 - 1700 $ رو توی ایران تا 2.100 یا یکم بیشتر بدن خیلی خوبه ولی اگر قرار باشه بیاد و قیمتش بشه 2.500 یا 2.800 یا همچین چیزایی اصلا" نمی صرفه و خود من که همون Pro64 رو می گیرم .
    (منظورم از منطقی اینه)
    یعنی تا سقف حداکثر 400 تومن بیشتر می صرفه
    الان لپ تاپ خودتون رو هم که زیر 1000 $ هست رو میدن 1.300 تا 1.400 درسته ؟ خوب به این میگن منطقی !!! ( البته از نوع ایرانیش که همیشه باید گروون همه چی رو بخره)
    خب از اول بگو منطق ایرانی!!!!!به نظر من که G73 تا 4 یا 5 ماه اینده حتمآ قیمتش منطقی خواهد شد.در ضمن شما مگه میخوای با لپ تاپ چکار کنی.همین لپ تاپ من فکر نکنم جایی کم بیاره.
    Last edited by Vaioman; 30-06-2010 at 08:36.

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما جناب وایومن

یه سوال داشتم آیا با گرافیک لپ تاپ شما میشه بازی مثل کرایسیس 2 که به رودی وارد بازار میشه رو بازی کرد ؟

بعد یه سوال دیگه ، این لپ تاپ pro64 رو میشه سفارشی گرفت یعنی با کانفیگ 8 گیگ رم ؟

راستی یه سایتی هست که به صورت سفارشی لپ تاپ وارد می کنه یا هر وسیله دیگه ای ، گفت هر چی قیمت جهانی بود + 30 تا 40 % ما برات لپ تاپ رو میاریم ، این یعنی لپ تاپ g73 تقریبا" قیمتش میشه 2.250.000 تا 2.300.000

به نظرتون می صرفه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما جناب وایومن

یه سوال داشتم آیا با گرافیک لپ تاپ شما میشه بازی مثل کرایسیس 2 که به رودی وارد بازار میشه رو بازی کرد ؟

بعد یه سوال دیگه ، این لپ تاپ pro64 رو میشه سفارشی گرفت یعنی با کانفیگ 8 گیگ رم ؟

راستی یه سایتی هست که به صورت سفارشی لپ تاپ وارد می کنه یا هر وسیله دیگه ای ، گفت هر چی قیمت جهانی بود + 30 تا 40 % ما برات لپ تاپ رو میاریم ، این یعنی لپ تاپ g73 تقریبا" قیمتش میشه 2.250.000 تا 2.300.000

به نظرتون می صرفه ؟
    خواهش میکنم،
    من به شما قول میدم که میتونه این بازی رو روی Hi اجرا کنه البته اگه از Warhead سنگینتر باشه باید AA رو روی Off بزاری.در ضمن فقط مدل 4G موجود و کاستومایز نمیکنند به نظر شخص بنده G73 از 2 میلیون بیشتر نمیارزه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

من لپ تاپ رو میفروشم چون میخوام G73 بگیرم.هرکی خواست P.M بده.کانفیگش هم تو امضام هست.

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان مدل ASUS X8 AIP رو می خوام بخرم.به نظر شما چطوره ؟
    قیمت هم از فروشنده شهرستان 770 تومن.
    مرسی

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اره من که وامیسم
    g73 یا g51 قیمتش طبیعی بشه
    مهر میخوام بگیرم تا اون موقع خوب میشه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سونی Vaio CW2 QGX/B میگن که امریکا هستش ولی من تو کیش آشنا دارم که کاسب هستن تند تند هم میره چین و دبی میگه اصلا امریکا نیستش همه لپ تاپ ها چینی هستن. حالا میگن کلا سونی سری I7 امریکایی نداره چون بالای 2 میلیون در میاد تو دبی هم گرون هست ولی اینجا میگن 1.500 هزار تومان اصلا موندم چی بگیرم بلاخره چیکار کنم؟!!! الان لپ تاپ Hp 2192 رو یه خانم مهندس که کارش شبکه و اینا هستش خرید میکن اون امریکا هستش و خیلی عالیه کسی نمیتونه تخصصی راهنمایی کنه؟؟؟؟ میخوام بگم آشنامون از چین بیاره چون همه چی نصف قیمت اینجاست الان برای خودش ال سی دی سامسونگ 42 اینچ آورده 500 هزار تومان بعد من 40 اینچ رو اینجا گرفتم 1 میلیون و 900 هزار تومان. لپ تاپ Vaio CW2 QGX/B رو میگه اونجا 500 هزار تومان هست.

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

سلام دوستان.
    میشه لطفا یکی از جدید ترین لپ تاپ های سری game از asus رو با مشخصات معرفی کنید؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •