تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 261 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

ماله من لایوه ها همچین نسخه ای نرم افزار نداده بیرون که
    آخرین نرم افزاری که بیرو داده Release 1.02.21 (3/30/10)
    هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان محترم لطفا صفحات قبلی رو به دقت مرور کنید .....

نسخه های جدید فریم ور منتشر شده که هم منو دی وی دی رو ساپورت می کنه هم زیرنویس های دی وی دی فارسی بدون هیچ مشکلی ...

تنها مشکل دستگاه لایو فقط نمایش زیرنویس فارسی اس ار تی هست که اونم در فریم ور جدید برطرف خواهد شد ...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

چجوره آخرین فریمور ورژن1.02.21 هست که رو سایتشه اونوقت چطور فریمور جدید تر اومده ما ندیدم
    بی زحمت راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

چجوره آخرین فریمور ورژن1.02.21 هست که رو سایتشه اونوقت چطور فریمور جدید تر اومده ما ندیدم
    بی زحمت راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    احتمالا نسخه بتا هست.

5. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

اوخ راستی یک چیزه دیگه من تا الان یک مرتبه یک فیلم اچ دی با این دستگاه بیشتر ندیدم که فرمتش mkv بود و صداش acc digitall ولی این سری یک فیلم 480 استاندارد با فرمت mkv و صدای acc digital به تورم خورد که هر کاری کردم صداشو دیجیتالی پخش نکرد
    باید خروجی صدا رو استریو می کردم تا صداش به صورت آنالوگ میشد
    به نظر شما مشگل از کجاست یعنی نمیتونه encode رو تشخیص یده خودش هم می نویسه acc digital ولی نمی تونه دیجیتالی پخش کنه واقعا مسخره است.
    راستی ماله کسانی که نسخه نرم افزار دستگاهشون بالاتر هست به صورت اورجینال به این گونه بوده؟ چون ماله بقیه که اینطوری نیست
    Last edited by ata_webmaker; 04-10-2010 at 12:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جدیدترین نسخه ی فریم ور وسترن لایو .....

v1.03.40 بتا

In any case WDTV Live users previously on v1.03.38 & upgrading to v1.03.40 should be seeing the following changes according to the release notes across .39 and .40:

• Resolved FW not completing upgrade for certain TVs
    • Resolved HDMI screen flicker issue
    • Resolved playback issues related to mkvmerge

I have confirmed that .mkv files created using MKVMERGE 4.1 or higher that would not previously play on the WDTV Live are playing with v1.0.40 firmware.

لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستانی که ورژن قدیمی دارن پیشنهاد میشه ورژن جدید رو نصب کنن ... البته ورژن بتا هست اما عملکرد خوبی داره ...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

آهان خدا پدر مادرتو بیامرزه اینو یک سایت غیر رسمی داده اعتباری روش نیست
    خودشم سایزش 107 مگا بایته تا الان همه نسخه ها رسمی 23 مگا بایتی بود
    ولی ممنونم از این که مارو از این گمراهی در آوردین
    Last edited by ata_webmaker; 02-10-2010 at 20:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آهان خدا پدر مادرتو بیامرزه اینو یک سایت غیر رسمی داده اعتباری روش نیست
    خودشم سایزش 107 مگا بایته تا الان همه نسخه ها رسمی 23 مگا بایتی بود
    ولی ممنونم از این که مارو از این گمراهی در آوردین

منبع سایت رسمی هست و کاملا معتبر ... . . من فقط نخواستم حرف اضافی زده باشم ...

از سایت وسترن کامیونیتی هست .. می تونین دوتا لینک رو خودتون زیر چک کنید ...

کد:

کد:

و همچنین می تونین اخبار لایو رو ازین سایت دنبال کنید ...

کد:
    اینم دلیل اینکه این فایل این سایز هست :

FYI this download is 108MB because it includes a file ("wdtvlive_1.03.40_V.pkg") which is actually unnecessary for the beta upgrade process. Once you extract the files you only need to copy wdtvlive.bin, wdtvlive.fff and wdtvlive.ver to a USB drive and then perform the upgrade. "wdtvlive_1.03.40_V.pkg" can be ignored.

10. 2 کاربر از paaraadise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه firesoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه سوال:
    این مدل های WD یا asus هیچکدوم پورت usb از جلو ندارن؟
    یعنی یا باید دستگاه رو "یه وری"! بذاری روی میز، یا هر دفعه 90 درجه بچرخونیش تا بتونی فلش رو بهش متصل کنی؟؟؟

داره خودمونی میشه firesoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من دیروز این دستگاه رو خریدم و دیدم بد نیست که یک سری توضیحاتی در موردش بدم براتون . البته من خودم همیشه این انجمن رو میخوندم و از تجربیات و نظرات دوستان استفاده میکردم و همینجا هم از همه دوستان تشکر میکنم .
    اول اینکه با توجه به افزایش قیمت دلار ، قیمت لوازم خانگی شدیدا افزایش پیدا کرده و اینطور که خود فروشنده ها هم میگفتن ممکنه این افزایش ادامه پیدا کنه و من هم با اینکه میخواستم چند ماه دیگه این دستگاه رو بخرم دیدم با این وضعیت بهتره الان بخرم چون دو روز دیگه معلوم نیست قیمتش چند میشه . ارزونترین جایی که من این دستگاه رو دیدم فروشگاه هایپر استار هستش که من دیروز به قیمت 128 هزار تومن ازش خریدم دستگاه رو.
    من قبل از خریدن این دستگاه معمولا فیلم هام رو با PS3 تماشا میکردم و موزیک رو هم با همین PS3 گوش میکردم . اصولا چون ترجیح میدم زیرنویس انگلیسی باشه تا فارسی به همین دلیل در مورد زیر نویس های فارسی نمیتونم نظر بدم . اما تو این انجمن دوستان کامل و جامع در موردش توضیح دادند. کلا به نظر من دستگاه نسبت به قیمتش و کاراییش دستگاه خوبیه . از مزایاش نسبت به PS3 اینه که اکثر فرمت هارو ساپورت میکنه اما خوب PS3 بعضی از فرمت هارو ساپورت نمیکنه . خوبیه دیگش اینه که میتونید هارد NTFS رو بهش وصل کنید که برای فایلهای FULL HD که حجمشون معمولا بیشتر از 4 گیگ هست بسیار مناسبه . مشکلی که من با PS3 داشتم این بود که فقط FAT32 ساپورت میکرد و فایلهای بیشتر از 4 گیگ رو نمیتونستم باهاش ببینم . از ایرادهاش میتونم بگم که منوی دستگاه یکمی کنده به نظر من ( البته من باز با PS3 مقایسه میکنم که اون واقعا سرعت منوهاش و Browse کردنش بسیار بالا هستش نسبت به این دستگاه ) یکی دیگه از ایرادهاش به نظر من سرعت fast forward برای فیلم ها هستش که ماکزیممش 16x هستش در صورتی که PS3 تا 120x هست که این میتونه یک نقطه ضعف باشه . کیفیت پخش قایلهای FULL HD واقعا خوبه و DELAY و گیر کردن تو کارش نیست .DVD های کپی شده روی هارد رو پخش میکنه اما بدون منو که دوستان گفتند با آپدیت کردنش این مشکل منو هم هل میشه که من هنوز وقت نکردم آپدیت کنم . کیفیت پخش موزیکش خوب و قابل قبوله . خروجی هاش کامله (optical - HDMI و .... ) کیفیت پخش عکسها خوب و قابل قبوله . از قابلیت های شبکه و امکانات اینترنتی هم هنوز فرصت نکردم که تست کنم و هر وقت تست کردم حتما براتون از این امکاناتشم مینویسم .
    جمع بندی کلی که میتونم بکنم اینه که دستگاه در مجموع نقاط ضعف و قوتی داره که به نظر من نقاط قوتش به نقاط ضعفش برتری داره . ساپورت تقریبا تمامی فرمتهای رایج و user friendly بودن میتوه از نقاط قوتش باشه . از نقاط ضعفشم میتونه کند بودن منو هاش باشه ( البته بازم بگم که من دارم با PS3 مقایسه میکنم . شاید در مقایسه با دستگاه های هم رده خودش که در بازار موجوده مثل asus , seagate , ... از این نظر هم نسبت به اونا برتری داشته باشه ) در مجموع دستگاه خوبیه اما خوب نباید انتظار خیلی بالا و یک دستگاه حرفه ای رو ازش داشت . اما برای استفاده خانگی و روزمره کاملا مناسبه . به قول معروف هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری بازم اگه به نکته ای برخوردم براتون مینویسم . امیدوارم که این مطالب براتون مفید باشه .
    من برای خریدش به فروشگاهی مراجعه کردم، اونجا مارک verbatim هم دونوع وجود داشت، متاسفانه هم wd هم ورباتیم، هر دو مشکلاتی دارند که فکر کردم چند ماهی صبر کنم تا شاید هر کدومش مدل جدیدتری تولید کنند که کاملتر شده باشه:
    ورباتیم علاوه بر داشتن هارد، پورت usb و sd ram از جلو داره و دکمه های پخش رو هم در جلو دستگاه میبینیم، البته full hd نیست و همه فرمت ها رو هم ساپورت نمیکنه!
    wd رو هر دفعه بیاد 90 درجه بچرخونی تا بتونی یه فلش بهش وصل کنی...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •