تست مصرف باطری گوشی I8910.
1:هنگام تست:باطری گوشی در حالت فول شارژ بود.باطری گوشی از حالت صفر درصد تا حالت صد در صد حدود 1.45 تا 2.15 ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه.
2:ال سی دی گوشی در حالت AUTO BRIGHTNESS قرار داشت.
3:Wi-Fi و بلوتوث و ... غیر فعال بود.
تست باطری ممکنه توسط افراد مختلف متفاوت باشه و یکی فقط با فیلم گرفتن باطری گوشی رو تست کنه و یا یکی فقط با گوش دادن به موزیک و یکی مثلا با کار کردن با Wi-Fi و یکی با بازی کردن و .... .من سعی کردم با ور رفتن از تمام قسمت گوشی باطریش رو تست کنم.
با توجه به اینکه فیلمبرداری با این گوشی اونم با رزولیشن 720*1280 مصرف باطری رو بالا میبره بنابراین لازم دیدم تست باطری رو یه بار در حالت کار کردن با قسمت دوربین بخصوص عکاسی و فیلمبرداری و قسمتهای دیگه انجام بدم.
و بار دیگر هم تست باطری رو بدون در نظر گرفتن فیلمبرداری و عکاسی تست کنم.البته تو تست دوم هم از دوربین گوشی عکاسی شد ولی به نسبت قبلی تعداد عکسهای کمتری انداختم.
بنابراین این تست در دو مرحله انجام شد.
تست اول:یا تست کمر شکن
اولین مرحله گوش دادن به موزیک بود از ساعت 11.10 دقیقه گوش کردن به موزیک شروع شد تا ساعت 1.10 که بعد از گذشت 2 ساعت هنوز باطری 7 تا خط هم داشت(خط کم نکرده بود).
همانطوری که در عکس بالا میبینید در عرض دو ساعت فعلا خطی از باطری کم نشده.
ساعت 1.15 نوبت رسید به فرستادن آهنگ از بلوتوث کامپیوتر به گوشی که حدود 16 تا آهنگ در حجم های 5 الی 11 مگابایت به گوشی فرستاده شد این کار تا ساعت1.45 ادامه یافت (البته هنگام دریافت آهنگ با گوشی ور میرفتم) بعد از دو ساعت گوش دادن به موزیک و نیم ساعت بلوتوث بازی یک خط از باطری کم شد. تو عکس زیر اگه به نشانگر باطری نگاه کنید یک خط از باطریش کم شده.
از ساعت 1.46 شروع کردم به عکس انداختن 30 تا عکس در حالت اتوماتیک و 30 تا هم در حالت فلاش روشن انداختم.یعنی در عرض 15 دقیقه 6ه تا عکس انداختم .ولی باطری همون بود و خطی کم نکرده بود.
بعدش نوبت رسید به قسمت فیلمبرداری که حدود 30 دقیقه با دوربینش فیلم گرفتم البته فلاشش هنگام فیلمبرداری خاموش بود.که در عرض 30 دقیقه 3 خط از باطری رو کم کرد.
با این حساب با باطری فول میشه حدود یکساعت و ربع و یا یک و نیم ساعت به کوب فیلمبرداری کرد البته اگه فلاش روشن بشه هم کمتر.
فیلمبرداری هم از ساعت 2.2 شروع شد تا ساعت 2.32
همانطوری که در عکس زیر میبینید ساعت 2.37 سه تا خط از باطری هم رفت.
ادامه در پست پایین.

.gif)
جواب بصورت نقل قول.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)

.gif)

فکر نمیکردم اینقدر جواب بده !