مباركه
اول كه خريدي بايد 10 ساعت مي زدي تو شارژ
نور lcd رو هم كم كن احتمالا بهتر ميشه
اگر مشكلت حل نشد سريع ببر نمايندگي
مباركه
اول كه خريدي بايد 10 ساعت مي زدي تو شارژ
نور lcd رو هم كم كن احتمالا بهتر ميشه
اگر مشكلت حل نشد سريع ببر نمايندگي
بايد با برنامه اين كار رو كرد ، خود سيستم عامل همچين قابليت پيش فرضي نداره كه براي فايلها همچين محدوديتي بزاره
شما كنترل مصرف رو روي Power Save بزاري نهايتا تا 2.5 - 3 با يكسري استاندارد ها بتوني لپ تاپ رو روشن نگه دارينوشته شده توسط ario69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا!
من دیروز یه 1557 خریدم! ولی باتریش 1 تا 1.5 ساعت بیشتر کار نمیکنه! اونم تازه اگه کار سنگین باهاش نکنم! در حد همین فیلم دیدن و موزیک گوش دادن! می خواستم بدونم این مشکلو تو ویندوز میتونم حل کنم یا مشکل سخت افزاری!
ممنون میشم اگه جوابمو بدین!
اگر فيلم رو از روي ديسك DVD نگاه ميكنيد مصرف باتري بسيار افزايش پيدا ميكنه
نور Display رو كم كنيد ، Wireless و بلوتوث رو خاموش كنيد ، پورت هاي اضافه رو در بياريد ، از اسپيكر جدا يا هدفون استفاده كنيد و همينطور برنامه هايي كه پردازنده و هارد رو مشغول ميكنند رو ببنديد ، حالا يك امتحان كنيد ببينيد مصرفتون چقدر ميشه
امکانش هست که یه برنامه برای این کار معرفی کنین؟
من برنامه اي نميشناسم ، من فقط گفتم كه ويندوز همچين قابليتي رو ارائه نميكنه و بايد با برنامه انجام بشه
سلام بچه ها من يه لپتاپ دل 1510 مالزي خريدم ولي متاسفانه گرافيكش 8400 هست آيا ميشه ارتقا داد؟
خير ، لپ تاپ ها قابليت ارتقا گرافيك رو ندارند ( فقط برخي مدلها ميشه اين كار رو كرد ) ، لپ تاپ شما همچين قابليتي ندارد
رم هايي با باس 1066 حتما ddr3 هستند ؟؟؟؟؟؟ منظورم اينكه رم ddr2 با اين باس هست ؟؟؟؟؟
اگر باشه سرعت هاشون هم با هم برابر ميشه ؟؟؟؟؟
سلام
یه لپ تاپ میخوساتم برای کارهای مهندسی و همه چی دیگه
دو مدلی که خودم دیدم اینا بود
ایسوز u 80
2.8 6MB 1066 4GB DDR3 500GB ATI 4570 14.1 LED DVD-RW 7 2.2 Ch/Taiwan Sazgar 1.465T
و دل لتیتود ای 6400
LatitudeE6400 2.8 6MB 1066 4GB 250GB Quadro NVS160 14.1 DVD-RW VB 2.4 Europe BankLaptopIran 1.599T
خوب امکانات ایسوز بالاتره
کلا نمیدونم راهنمایی کنینن دیگه
اوج کار منم با کتیا هستش
[quote=hm_3600;4506737]خوب ببخشید یکم دیر شد من در سه حالت Benchmark رو انجام دادم یکی با بالاترین کیفیت بازی یعنی دیگه آخره آخرش که نام فایل رو High گذاشتم و یکی با پایین ترین سطح کیفیت که اسمش رو LOW گذاشتم و یکی هم با Auto Config خود سیستم یعنی خود بازی گفت بهترین گرافیک برای بازی چیه که اسمش رو Auto گذاشتم
High :
Low :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Auto :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن جا داره از دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خیلی و بی نهایت تشکر کنم بابت Dell Dock
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)