تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 181 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام رفقا!
    من دیروز یه 1557 خریدم! ولی باتریش 1 تا 1.5 ساعت بیشتر کار نمیکنه! اونم تازه اگه کار سنگین باهاش نکنم! در حد همین فیلم دیدن و موزیک گوش دادن! می خواستم بدونم این مشکلو تو ویندوز میتونم حل کنم یا مشکل سخت افزاری!
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین!
    مباركه
    اول كه خريدي بايد 10 ساعت مي زدي تو شارژ
    نور lcd رو هم كم كن احتمالا بهتر ميشه
    اگر مشكلت حل نشد سريع ببر نمايندگي

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

دوستان!
    امکانش هست که بعضی فایلها، فقط با اثر انگشت باز بشن؟؟
    یا اینکه این اثر انگشت فقط واسه بالا اومدن ویندوزه؟
    بايد با برنامه اين كار رو كرد ، خود سيستم عامل همچين قابليت پيش فرضي نداره كه براي فايلها همچين محدوديتي بزاره

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط ario69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام رفقا!
    من دیروز یه 1557 خریدم! ولی باتریش 1 تا 1.5 ساعت بیشتر کار نمیکنه! اونم تازه اگه کار سنگین باهاش نکنم! در حد همین فیلم دیدن و موزیک گوش دادن! می خواستم بدونم این مشکلو تو ویندوز میتونم حل کنم یا مشکل سخت افزاری!
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین!
    شما كنترل مصرف رو روي Power Save بزاري نهايتا تا 2.5 - 3 با يكسري استاندارد ها بتوني لپ تاپ رو روشن نگه داري
    اگر فيلم رو از روي ديسك DVD نگاه ميكنيد مصرف باتري بسيار افزايش پيدا ميكنه
    نور Display رو كم كنيد ، Wireless و بلوتوث رو خاموش كنيد ، پورت هاي اضافه رو در بياريد ، از اسپيكر جدا يا هدفون استفاده كنيد و همينطور برنامه هايي كه پردازنده و هارد رو مشغول ميكنند رو ببنديد ، حالا يك امتحان كنيد ببينيد مصرفتون چقدر ميشه

داره خودمونی میشه moozmar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بايد با برنامه اين كار رو كرد ، خود سيستم عامل همچين قابليت پيش فرضي نداره كه براي فايلها همچين محدوديتي بزاره
    امکانش هست که یه برنامه برای این کار معرفی کنین؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امکانش هست که یه برنامه برای این کار معرفی کنین؟
    من برنامه اي نميشناسم ،‌ من فقط گفتم كه ويندوز همچين قابليتي رو ارائه نميكنه و بايد با برنامه انجام بشه

7. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام بچه ها من يه لپتاپ دل 1510 مالزي خريدم ولي متاسفانه گرافيكش 8400 هست آيا ميشه ارتقا داد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من يه لپتاپ دل 1510 مالزي خريدم ولي متاسفانه گرافيكش 8400 هست آيا ميشه ارتقا داد؟
    خير ، لپ تاپ ها قابليت ارتقا گرافيك رو ندارند (‌ فقط برخي مدلها ميشه اين كار رو كرد ) ، لپ تاپ شما همچين قابليتي ندارد

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

رم هايي با باس 1066 حتما ddr3 هستند ؟؟؟؟؟؟ منظورم اينكه رم ddr2 با اين باس هست ؟؟؟؟؟
    اگر باشه سرعت هاشون هم با هم برابر ميشه ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    یه لپ تاپ میخوساتم برای کارهای مهندسی و همه چی دیگه
    دو مدلی که خودم دیدم اینا بود
    ایسوز u 80
    2.8 6MB 1066 4GB DDR3 500GB ATI 4570 14.1 LED DVD-RW 7 2.2 Ch/Taiwan Sazgar 1.465T
    و دل لتیتود ای 6400
    LatitudeE6400 2.8 6MB 1066 4GB 250GB Quadro NVS160 14.1 DVD-RW VB 2.4 Europe BankLaptopIran 1.599T

خوب امکانات ایسوز بالاتره
    کلا نمیدونم راهنمایی کنینن دیگه
    اوج کار منم با کتیا هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[quote=hm_3600;4506737]
    خوب من این لپ تاپ رو دارم الان نزدیک به یک ماه داره میشه هیچ ایرادی نداره اتفاقاً نسبت به فوجیتسو قبلیم از نظر گرما عالیه اصلاً محل دست به خصوص سمت راستیش داغ نمیکنه صدا هم فقط صدای فن اونم بسیار دلنشینه باور کن و فقط وقتی بازی می کنی و در مورد نظر این دوستمون که محترمه اما آدم وقتی چیزی نمیدونه اگر حرف نزنه که کسی کاریش نداره آخه شما که این لپ تاپ رو نداری و این بازی رو روش تست نکردی چرا اطلاعات غلط میدی دوست من ، من این بازی رو نصب کردم لپ تاپ آخ هم نمیگه با گرافیک مناسب و سرعت عالی بازی میشه هیچ مشکلی هم نداره برای بازی های سنگین هم روش حساب کن بزار خیالت رو راحت کنم اگر بازی بود که گرافیک توصیه شدش 1 گیگ بود شما میتونی با این لپ تاپ که 512 هم هست بازیش کنی چه برسه به GTA که حداقل گرافیکش 256 هست و توصیه شدش 512

خوب واسه اینکه خیاله دوستمون راحت شه بنچمارک داخل بازی GTA IV اجرا کن و اطلاعات داخل فایلی که نتیجه بنچمارک توشه رو تو سایت قراربده.
    سرعت فریم خوب تو اجرای بازیا سرعت بالای 30 فریمه!!!!!!!!
    که این کارت گرافیک نمیتونه GTA IV با کیفیت بالا(high ) تو این فریم اجرا کنه!
    تو Resolution پایین(768*1024) و کیفیت پایین (low) چون بیشتر بار پردازشی رو cpu ,و این لپ تاپ cpu قویی داره میتونه بازیو تو کیفیت پایین اجرا کنه.
    منظور از گرافیک 512 ,گرافیک با میزان حافظه 512 مگا بایته ,فاکتور اصلی یه کارت گرافیک gpuشه که وظیفه پردازش گرافیکیو داره و قدرت اون کارت گرافیکو معین میکنه نه میزان حافظه!
    یه ati 4570 یه گیگ به هیچ وجه از ati 4650 با 512 مگ حافظه قویتر نیست چون GPUش ضعیف تره!
    لازم نیست کسی یه لپ تاپ داشته باشه تا از کاراییش اطلاع داشته باشه.
    خوب ببخشید یکم دیر شد من در سه حالت Benchmark رو انجام دادم یکی با بالاترین کیفیت بازی یعنی دیگه آخره آخرش که نام فایل رو High گذاشتم و یکی با پایین ترین سطح کیفیت که اسمش رو LOW گذاشتم و یکی هم با Auto Config خود سیستم یعنی خود بازی گفت بهترین گرافیک برای بازی چیه که اسمش رو Auto گذاشتم
    High :
    Low :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Auto :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن جا داره از دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خیلی و بی نهایت تشکر کنم بابت Dell Dock

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •