تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 177 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی سنگینه بازیش و البته بی نهایت مزخرف!
    من با کارت 9500GT 512 و رم 2 گیگ وقتی کمی تنظیمات رو بالا میبرم(نه تا حداکثر) دیگه اصلا قابل بازی کردن نیست و کندی و تاخیر حرکت ماشینها کاملا محسوس و آزار دهنده میشه. تنظیمات رو روی LOW هم که میزاری گرافیک میشه مثل آتاری های زمان بچگی های بیل گیتس. اونقدر چندش آور که اصلا نمیشه یه لحظه بهش نگاه کرد!
    بابا به کی بگم crysis 1 و 2 رو من روی حداکثر جزئیات اجرا میکردم.
    تازه صدا و تصویر هم ایراد داره. صدا گیر میکنه و آسمون رو هم سیاه نشون میده! البته میدونم واسه همه اینطوری نیست ولی منم اولین باره این شاهکارها رو تو یه بازی می بینم.
    دموهای قبل از شروع مسابقه رو بگو، هیچ طوری نمیشه ازش رد شد نه با ESC نه با Enter نه Space نه کلیک ماوس، باید تا تهش بشینی ببینی، شاید هم راهی داشته باشه که فقط به عقل اجنه میرسه!
    حرکت و کنترل ماشین هم اصلا طبیعی نیست. آخه این سازنده های بی شعورش اصلا تا حالا ماشینی دیدن که اینطوری شروع به حرکت کنه و اونطوری بپیچه؟ انگار جای ماشین سوار قایق موتوری شدی! ماشین وقتی میخواد از حالت ساکن شروع به حرکت کنه انگار داره جونش در میاد، جاده هم که انگار همیشه لغزنده است، سر پیچها هم که عشقیه، یه پیچ تند رو با سرعت 120 تا چنان خوب میپیچه و یه پیج معمولی رو با 60-70 تا سر از خاکی و موانع در میاره!! فقط باید ببینی که سازنده ها کدوم پیچ رو برات سبز کردن اونو تا دلت خواست گاز بده راحت رد میکنه ولی اگه قرمز بود مبادا سرعتت بالای 40-50 باشه حتی اگه دیدی جاده صاف و مستقیمه، نکنی رفتی تو تماشاگرها!
    واقعا حیف 3 تومن پولی که بابتش دادم، کاش پولشو میدادم جای یه دونه اویل 5 دو تا اویل 5 میگرفتم!
    خدا گواهه آخرین بازی از سری NFS بود که خریدم و میخرم، هی خواستم نخرم...، اون هم فقط به خاطر این که دوباره برگشته بود به پیست و متفاوت از قبلی ها بود...، ولی این بار قسم میخورم دیگه حتی از کنار مغازه هایی که این عنوان آشغال رو میفروشن رد هم نشم!
    اول بگم که شما فکر کنم باید درایور گرافیکت رو آپدیت کنی چون بچه ها با گرافیک پایین تر از شما راحت بازی کردن و با دیتیل . امکانم داره ویندوزت مشکل داشته باشه .
    دوم باید بگم که من از pro street دارم این حرفو میزنم که دیگه این عنوان رو نمیگیرم ولی تا میگن nfs یه عنوان جدید داده و ریلیز شده عین این آدمایی که از قحتی فرار کردن میدوام با کله میرم بازیو میگیرم بعد میگم اااااااااااااااا کاش نمیگرفتم. ولی آخرشم تا آخرش میرم . ما درست بشو نیستیم .
    البته اینم بگم که از این ورژنش بگی نکی کم کم داره خوشم میاد . خداییشم انقدرا که میگن که خودمم جزوشون بودم بد نیست
    Last edited by night lord; 25-09-2009 at 01:29.

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

خیلی سنگینه بازیش و البته بی نهایت مزخرف!
    من با کارت 9500GT 512 و رم 2 گیگ وقتی کمی تنظیمات رو بالا میبرم(نه تا حداکثر) دیگه اصلا قابل بازی کردن نیست و کندی و تاخیر حرکت ماشینها کاملا محسوس و آزار دهنده میشه. تنظیمات رو روی LOW هم که میزاری گرافیک میشه مثل آتاری های زمان بچگی های بیل گیتس. اونقدر چندش آور که اصلا نمیشه یه لحظه بهش نگاه کرد!
    بابا به کی بگم crysis 1 و 2 رو من روی حداکثر جزئیات اجرا میکردم.
    تازه صدا و تصویر هم ایراد داره. صدا گیر میکنه و آسمون رو هم سیاه نشون میده! البته میدونم واسه همه اینطوری نیست ولی منم اولین باره این شاهکارها رو تو یه بازی می بینم.
    دموهای قبل از شروع مسابقه رو بگو، هیچ طوری نمیشه ازش رد شد نه با ESC نه با Enter نه Space نه کلیک ماوس، باید تا تهش بشینی ببینی، شاید هم راهی داشته باشه که فقط به عقل اجنه میرسه!
    حرکت و کنترل ماشین هم اصلا طبیعی نیست. آخه این سازنده های بی شعورش اصلا تا حالا ماشینی دیدن که اینطوری شروع به حرکت کنه و اونطوری بپیچه؟ انگار جای ماشین سوار قایق موتوری شدی! ماشین وقتی میخواد از حالت ساکن شروع به حرکت کنه انگار داره جونش در میاد، جاده هم که انگار همیشه لغزنده است، سر پیچها هم که عشقیه، یه پیچ تند رو با سرعت 120 تا چنان خوب میپیچه و یه پیج معمولی رو با 60-70 تا سر از خاکی و موانع در میاره!! فقط باید ببینی که سازنده ها کدوم پیچ رو برات سبز کردن اونو تا دلت خواست گاز بده راحت رد میکنه ولی اگه قرمز بود مبادا سرعتت بالای 40-50 باشه حتی اگه دیدی جاده صاف و مستقیمه، نکنی رفتی تو تماشاگرها!
    واقعا حیف 3 تومن پولی که بابتش دادم، کاش پولشو میدادم جای یه دونه اویل 5 دو تا اویل 5 میگرفتم!
    خدا گواهه آخرین بازی از سری NFS بود که خریدم و میخرم، هی خواستم نخرم...، اون هم فقط به خاطر این که دوباره برگشته بود به پیست و متفاوت از قبلی ها بود...، ولی این بار قسم میخورم دیگه حتی از کنار مغازه هایی که این عنوان آشغال رو میفروشن رد هم نشم!
    سلام رفیق
    میگم این بازی رو من دو هزار تومن خریدم. تو هزار تومن گرونتر خریدی !!!
    اگر 60 دلار پای این بازی پول میدادی، اون وقت چه کار میکردی؟
    کارت گرافیک شما یه کمی از مال من ضعیف تره. ولی دیگه نه اونجوری که شما گفتی.
    شاید مشکل شما به خاطر درایور کارت گرافیکی تون باشه.
    آخه بعضی باز های جدید با درایور های قدیمی مشکل دارند.
    کنترل ماشین ها هم همونطوری که گفتی سخته. ولی اگر قلقش رو بگیری دیگه حله.
    سر پیچها زمان پیچیدن خیلی مهمه. همچنین باید دستت رو از رو گاز برداری و یه کم ترمز کنی.
    استفاده از ترمز دستی هم بیشتر باعث منحرف شدن ماشین میشه.
    یه کم به اعصابت مسلط باشی ، میتونی دو روزه بازی رو تمومش کنی و از شرش راحت شی.
    ( ولی خداییش این بازی دو هزار تومن که می ارزه) نه؟

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

جواب چند تا از دوستان :
    1- حتما درایور کارت گرافیکتون رو به روز کنید
    2- دوستانی که مشکل دیر جواب دادن سیستم دارن...گرافیکشون رو کم کنن...یا توی تنظمیات adjust controler یه کم دستکاری کنن...
    3- عزیزایی که این شماره nfs رو با بقیه میخوان مشترک کنن..در اشتباهن....اون خطهای روی زمین...کاملا دقیقه...و با سرعت و وزن و موقعیت خودروی شما ...عوض میشه...پس گله نکنید که چرا یه جا قرمزه ..باید حتما 20 تا برم....
    توی موقعیت واقعی هم رانندگی کنید...همینه
    4- برای کم کردن سر خوردن خودروی خودتون( اونی که مالکش هستین) میتونید توی بخش تیونینگ..کلید شماره 1 رو بزنید...آیکونها رو ساده تر بهتون نشون میده..اونوقت...ایرودینامیک رو به سمت grip ببرید..با سرعت قفل فرمون هم کار کنید...( چون این یه حس شخصیه)
    توی قسمت professional هم (دوباره 1رو بزنید) سعی کنید لاستیک خوب...و تجهیزاتی انتخاب کنید که handling رو بالاببره..در ضمن...camber لاستیکها رو منفی بدید...البته نه زیاد...مثلا -30 ............(عقب رو بیشتر از جلو معمولا بدید)
    5 - باور کنید...هیچ بازی تا الان ...با فیزیک خودرویی واقعی تر از shift برای مسابقات ریس نیومده هنوز( غیر از dirt2 که برا خودروهای رالی هستش)
    6 - به نظر من بهترین ماشینش...که خیلی هم پایداریش بالاست...پاگانی زونداست.....(فقط کافیه یه بار با سرعت 300 تا باهاش برید)
    7- متاسفانه هنوز بازی پر از باگ و ایراده ( مث تنظیمات shadow که اگه روی low بزارید...از بازی میاد بیرون)
    پچی هم که توی چند صفحه پیش گذاشته شده....راستش من تغییری توی بازی ندیدم....خدا میدونه چی رو تغییر داد
    Last edited by hesam_g59; 25-09-2009 at 01:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی خداییش یه خوبی که داری برای تمام کردنش کلی باید وقت گذاشت ولی Pro Street رو 4 ساعته تمام میشد .

راستی وقتی تو منوcarrier هستید دکمه Back Space رو که بزنید یکسری مسابقات دیگه هم میاره .

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان کسی نمیتونه جواب این سوالهای من رو بده؟
    1-.من میخوام KEY CODE بازی رو تغیر بدم و یک معتبر رو جا گزین کنم چون ارور میده که این کد نامعتبر هست.پیدا نکردم از کجا.میشه کمک کنید؟
    2- این که این بازی رو میشه 2نفره رو یک سیستم بازی کرد.یعنی نصفه صفحه بالا ی مونیتور یک بازیکن و پایین مونیتور یک نفر دیگه
    3-وقتی مرحله tier 3 وارد میشی ایا این امکان هست که دوباره وارد مرحله قبل بشیم؟مثلا tier2

اگه نباشه جاش خالی می مونه tichismor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

بچه ها من بازی رو نصب کردم اجرا نمیشه احتمال داره از رمم باشه رمم به نام 2 ولی 1.87

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام رفیق
    میگم این بازی رو من دو هزار تومن خریدم. تو هزار تومن گرونتر خریدی !!!
    اگر 60 دلار پای این بازی پول میدادی، اون وقت چه کار میکردی؟
    کارت گرافیک شما یه کمی از مال من ضعیف تره. ولی دیگه نه اونجوری که شما گفتی.
    شاید مشکل شما به خاطر درایور کارت گرافیکی تون باشه.
    آخه بعضی باز های جدید با درایور های قدیمی مشکل دارند.
    کنترل ماشین ها هم همونطوری که گفتی سخته. ولی اگر قلقش رو بگیری دیگه حله.
    سر پیچها زمان پیچیدن خیلی مهمه. همچنین باید دستت رو از رو گاز برداری و یه کم ترمز کنی.
    استفاده از ترمز دستی هم بیشتر باعث منحرف شدن ماشین میشه.
    یه کم به اعصابت مسلط باشی ، میتونی دو روزه بازی رو تمومش کنی و از شرش راحت شی.
    ( ولی خداییش این بازی دو هزار تومن که می ارزه) نه؟
    نه من سه تومن خریدم. دو تا دی وی دی.
    البته این مشکل تصویر یه راه حلی براش هست اونم اینه که compatibility فایل بازی رو بزاری روی ویندوز 98/ME یا 95 و صدا هم با غیر فعال کردن unimodem درست میشه ولی بهرحال اینها به نظر من ایراده.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان.....من از فروشگاه خود سایت این بازی رو خریدم.....
    الان 2روزه!
    ویندوز سالمه....درایورها آخرین ورژنه...سیستم هم قویه!
    بازی رو که نصب کردم....کرک رو هم ریختم...وقتی میخوام برم توش لود میکنه و مینویسه Nfs shift !
    بعد یه صفحه سیاه میاد....گیر میکنه!!!
    مشکل چگونه حل میشود؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اول بگم که شما فکر کنم باید درایور گرافیکت رو آپدیت کنی چون بچه ها با گرافیک پایین تر از شما راحت بازی کردن و با دیتیل . امکانم داره ویندوزت مشکل داشته باشه .
    دوم باید بگم که من از pro street دارم این حرفو میزنم که دیگه این عنوان رو نمیگیرم ولی تا میگن nfs یه عنوان جدید داده و ریلیز شده عین این آدمایی که از قحتی فرار کردن میدوام با کله میرم بازیو میگیرم بعد میگم اااااااااااااااا کاش نمیگرفتم. ولی آخرشم تا آخرش میرم . ما درست بشو نیستیم .
    البته اینم بگم که از این ورژنش بگی نکی کم کم داره خوشم میاد . خداییشم انقدرا که میگن که خودمم جزوشون بودم بد نیست
    نه اتفاقا من زیاد از سبک خیابونی این NFS خوشم نمیومد ولی وقتی دیدم رفته تو سبک مسابقه، گرفتم ببینم چطوره ولی متاسفانه دیدم بازم گند زده.
    اینم بگم هیچ وقت بازی که ازش خوشم نیاد تا آخرش نمیرم مثل فاری کرای 2 و خیلی بازی های دیگه میندازم دور چون به اندازه پولم وقتم هم برام ارزش داره.
    ولی این بازی رو اگه بشه کنترل ماشین رو توش بهتر و طبیعی تر کرد شاید با همه این ایرادها باز هم قابل تحمل بشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان.....من از فروشگاه خود سایت این بازی رو خریدم.....
    الان 2روزه!
    ویندوز سالمه....درایورها آخرین ورژنه...سیستم هم قویه!
    بازی رو که نصب کردم....کرک رو هم ریختم...وقتی میخوام برم توش لود میکنه و مینویسه Nfs shift !
    بعد یه صفحه سیاه میاد....گیر میکنه!!!
    مشکل چگونه حل میشود؟؟؟
    ولی مال من کرک نداشت.
    شما مشخصات سیستمت رو بنویس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •