تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 314 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه نفر که این گوشیو داره میشه قطعی بگه T9 واسه فارسی داره یا نه ؟
    همچنان هم منتظر نمونه عکس از دوربین این گوشی هستیم...
    ممنون.
    اين گوشي T9 براي زبان فارسي نداره

2. این کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

دوستان لطف کنید بیاید بگید فضای پیاماش محدودیت هم داره ؟
    شما نهایتا چند تا پیام توش نگه داشتید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

Inbox تا 300 تا پيام تو خودش نگه ميداره البته ميتوني پوشه هايي براي نگه داري پيام ها درست كني و پيامها رو اونجا هم نگهداري كني اما من كه امتحان نكردم اون پوشه ها هم محدوديت در تعداد دارند يا نه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ممنونم بابت جواباتون و ببخشيد كه دير پاسختونو ميدم البته اگر دير جواب دادم فقط به اين دليل بود كه به خوبي اين دو گوشيو(استار و كوكي) با هم مقايسه كنم تا بهتر بتونم كسايي كه مثل خودم بين اين دو گوشي مردد شدن رو كمك كنم
    1.از نظر طراحي كوكي بهتره و قشنگتره هرچند به عقيده من استار مردونه تره كوكي تنوع رنگش هم بيشتره
    2.صداي كوكي توي اسپيكر به طور واضحي بلندتره ولي توي هدفون تقريبا برارن
    3.ال سي دي كوكي كمي درخشان تره و رنگها رو طبيعيتر نشون ميده البته من وقتي اين دو گوشي رو كنار هم گرفت اين مسئله رو متوجه شدم
    4.عكس استار بهتره و تشخيص لبخند استار هم خيلي حساسه و خوب عمل ميكنه هر چند براي منو خانمم دوربين موبايلا حتي اون 12 مگاپيكسلياش در حد يه شوخيه
    5.استار حساسيتش به لمس كمي بهتره و واكنشش سريعتره هر چند كوكي به اين خاطر كمي ديرتر واكنش نشون ميده چون با جلوه ها و انيميشنهاي خاصي از صفحه اي به صفحه ديگه اي ميره
    6. منوي كوكي خيلي قشنگتر ، كاربردي تر و جديتره منوي استار مثل گوشيهاي قديميه ولي توي دسكتاپ كوكي حسابي كم آورده استار با سه صفحه دسكتاپ و نوار ابزاري كه گزينه هاش به راحتي قابل تغييرن خيلي جلوتر از كوكيه كه با اينكه دسكتاپش دو صفحس اما نوار ابزارش خيلي محدوده و گزينه هاش قابل تغيير نيست فقط يه نمونه تفاوتشون اينه كه من آيكون بلوتوث رو براي دسترسي سريع به راحتي روي دسكتاپ استار آوردم اما خانمم نتونست اينكارو با كوكي اجام بده
    7.كوكي به طور كامل از زبان فارسي پشتيباني ميكنه و برعكس استار صفحه كليد كامل فارسي هم داره و حتي تشخيص دستخط فارسي هم داره و توي اين زمينه از استاري كه نه صفحه كليد كامل فارسي داره نه تشخيص دستخط خيلي بهتره(كلا تشخيص دستخط كوكي واقعا معركس و به راحتي و با دقت بالا حروف فارسي رو تشخيص ميده برادر من يه امنيا داره من خودم با آيفون كار كردم اما تو اين زمينه بدون شك كوكي خيلي بهتره)
    8.تو راديو استار گيرندش خيلي قويتره استار با يه سرچ يكي دو شبكه گرفت اونم اينجا توي خوزستان اما كوكي نتونست هيچ كانالي رو بگيره
    9.واكنش وسرعت مرور در استار بهتره و كوكي با اينكه كلي جلوه هاي ويژه داره اما بعد از مدت كوتاهي ازش خسته ميشيد و دلتون ميخواد كه سريعتر باهاش كار كنيد كاش گزينه اي داشت كه ميشد جلوه هاشو برداشت اما تا حالا من همچين گزينه اي نديدم
    10.توي شماره گيري سريع كوكي توي دسكتاپ دومش خيلي بهتر و سريعتر اين امكانو در اختيار صاحبش قرار ميده اما به جاش استار براي مخاطبيني كه عكس دارن يه منوي جداگونه و خيلي زيبا داره كه حسابي به اربابش حال ميده
    11.قلم كوكي خيلي جاها به كمك خانمم مياد كاش استار هم قلم داشت چون برعكس نظر دوستان من خيلي سريع بهش احتياج پيدا كردم
    12.هر دو كتاباي پرنيان و پي دي اف رو كه براي ما خيلي مهمه رو به خوب نشون ميدن
    13.استار توي پيمايش (كشيدن انگشت روي صفحه براي بالا پايين كردن گزينه ها) خيلي حساستر و سريعتره در كل تو اين زمينه استار بهتره
    14.توي نصب برنامه كوكي خيلي بهتره نه كه رو استار نشه برنامه اجرا كرد نه مشكل من اينه كه وقتي رو آيكون برنامه اي كه قراره نصب بشه كليك كني استار كمتر از 2 ثانيه پيام ميده كه برنامه به طور كامل نصب شد بدون اينكه سوالي بكنه يا اطلاعاتي در مورد برنامه بده اما كوكي دقيقا مثل گوشيهاي سيمبين دار اول سوال ميكنه بعد هم اطلاعات برنامه رو در اختيار قرار ميده و بعد برنامه رو نصب ميكنه كلا تو اين زمينه كوكي خيلي منطقي تر رفتار ميكنه اما استار ههمچي يهو...
    15.وقتي كسي فايلي رو براي استار بلوتوث ميكنه فقط پيام ميده كه دريافت شد و ديگر هيچ مستقيم ميره تو گالريش اما كوكي فايلي رو كه دريافت كرده روي صفحه نگه ميداره تا شما اگه دلتون ميخواد ببينينش يا ...
    16.كليد برگشت استار (تو سه كليد پاييني وسطي) خيلي كاربرديه و به من خيلي كمك ميكنه اما كوكي اين دكمه رو بالاي هر صفحه گذاشته كه لمسش زياد آسونم نيست كلا همونجور كه گفتم مرور توي استار خيلي راحتر و سريعتره
    17.تا يادم نرفته گالري كوكي خيلي قشنگتره اما همه چيزو با هم قاطي نشون ميده عكس و فيلم با هم توي موزيك پلير هم كوكي عكس خواننده رو خيلي بزرگتر نشون ميده اما استار مثل گوشياي نوكيا كوچيك بالاي صفحه سمت چپ
    بعدا سر فرصت عكساشونم براتون ميزنم
    در كل فكر ميكنم اين دو گوشي خيلي به هم نزديكن و برتريهاي زيادي نسبت به هم دارن اما فكر ميكنم اگر صد بار ديگه هم انتخاب كنيم من استار ميخرم و خانمم كوكي در ضمن فكر ميكنم استار خيلي بادوام تره و بيشتر كار ميكنه تو اين چند روزه اين احساس رو داشتم
    سعي كردم خيلي كاربردي اين دو گوشي رو مقايسه كنم نه تخصصي اميدوارم به دردتون بخوره

6. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

گرافیکار عزیز سلام
    به شما و همسرتون خرید گوشیهای جدیدتون رو تبریک میگم
    از مقایسه ی جالبی که تا حد زیادی برای خریداران آینده ی این دو گوشی مفید هستش متشکرم ، زحمت کشیده بودین

"استار خيلي بادوام تره و بيشتر كار ميكنه تو اين چند روزه اين احساس رو داشتم"
    میشه منظورتون رو واضح تر بگین از لحاظ دوام باطری و مدت زمان شارژی که میره گفتین یا عمر خود گوشی ؟

8. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

آقای گرافیکار واقعا ممنون.لطف کردید.
    پس اگه زحمتی نیست هر وقت خواستید نمونه عکس بدارید لطف کنید 1 عکس هم از LCD های این دو گوشی بذارید برامون.
    یعنی یه عکس مشخص رو توی جفت گوشی ها بلوتوث کنید و بعد با یه دوربین دیجیتال از ور دوتا گوشی که کنار هم هستند عکس بگیرید تا ببینیم کیفیتاشون چجوریه.
    آخه خیلی بعید میدونم گوشی ای باشه که کیفیت ال سی دیش از گوشیای سامسونگ بهتر باشه.
    شاید 1 عکس خاص رو مقایسه نکرده باشید.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گرافیکار عزیز سلام
    به شما و همسرتون خرید گوشیهای جدیدتون رو تبریک میگم
    از مقایسه ی جالبی که تا حد زیادی برای خریداران آینده ی این دو گوشی مفید هستش متشکرم ، زحمت کشیده بودین

"استار خيلي بادوام تره و بيشتر كار ميكنه تو اين چند روزه اين احساس رو داشتم"
    میشه منظورتون رو واضح تر بگین از لحاظ دوام باطری و مدت زمان شارژی که میره گفتین یا عمر خود گوشی ؟
    دوست عزيز گفتم فقط يه احساسه شايد به خاطره ظرافت كوكي نميدونم شايد به همين خاطره كه گفتم يه احساسه احساسم كه ميدونيد ممكنه خيلي زود برطرف بشه يا تغيير كنه اما از نظر باتري كه واقعا استار دوام زيادي داره در هر صورت گفتم كه من تجربي مقايسه كردم نه تخصصي

11. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقای گرافیکار واقعا ممنون.لطف کردید.
    پس اگه زحمتی نیست هر وقت خواستید نمونه عکس بدارید لطف کنید 1 عکس هم از LCD های این دو گوشی بذارید برامون.
    یعنی یه عکس مشخص رو توی جفت گوشی ها بلوتوث کنید و بعد با یه دوربین دیجیتال از ور دوتا گوشی که کنار هم هستند عکس بگیرید تا ببینیم کیفیتاشون چجوریه.
    آخه خیلی بعید میدونم گوشی ای باشه که کیفیت ال سی دیش از گوشیای سامسونگ بهتر باشه.
    شاید 1 عکس خاص رو مقایسه نکرده باشید.
    ممنون.
    آقا رضاي عزيز چشم اين كارو ميكنم اما من چندين بار چنتا عكس مشابه رو كنار هم قرار دادم نور صفحه هاشونم هم اندازه كردم، تغيير دادم ،خلاصه به طور مشخصي كوكي شفافتره البته به نظر چشماي من

13. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

گرافیکار عزیز

قیمتی که گوشیها رو گرفتی چقدر بود ؟

کوکی را با ضمانتنامه گرفتی که زبان پارسی را به طور کامل پشتیبانی میکنه ؟

چون آخرش هیچکس قطعی نکرد که گوشیهای بدون گارانتی که قاچاقی وارد میشن هم زبان پارسی رو کامل مثل گارانتی دارا پشتیبانی میکنن یا نه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

چون آخرش هیچکس قطعی نکرد که گوشیهای بدون گارانتی که قاچاقی وارد میشن هم زبان پارسی رو کامل مثل گارانتی دارا پشتیبانی میکنن یا نه ؟
    تا جایی که یادمه فابریک این گوشی زبون های خیلی زیادی رو پشتیبانی می کنه!
    اگرم نداشتش می تونی یه اپدیت بزنی فارسی بیادش!
    دارم روانی میشم ... اینجا فروشنده هاش اندازه هویج شعور ندارند ، اطلاعاتشون در مورد گوشی ها از من و شما خیلی کمتره ... طرف اصلا نمی دونست کوکی چی هست ...
    من تنها راهی که دارم فکر کنم خرید از دیجی کالا هست ... کسی امتان کرده خرید از این سایت رو ؟
    گوشی شاپ بهتره!یکی خریدش سالم اومد دستش !
    امتحان پس دادست

16. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •