تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 120 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1197

نام تاپيک: آموزش نصب Battlefield 2 برای بازی آنلاین + معرفی سرور ایرانی با پینگ پایین

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم مشکل از سرور بود یا سیستم من. در هر صورت هر وقت کسی وارد مپ می شد من بعد از یه مدتی دیس کانکنت می شدم.
    این شماره از بازی رو ویندوز ۸ کلی مشکل داره و هی خطای زمان اجرا میده و می پره بیرون.
    امروز چند نفر شدین تو مپ؟
    اول از همه باز نباید کرک بشه چون پانک باستر سریع از سرور میدازه بیرون 2 - ورژن 1.0 کمی باگ و مشکل داره که باید حتما به 1.5 ارتقا بدم.
    بیشتر خارجی میاد تو سرور تا ایرانی .

2. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کرک که نشده بود. احتمالا مشکلات ورژن ۱ رو این ویندوز بودش. منتظر ۱.۵ هستم. ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگه بتونی ببری روی 1.5 ما هم میتونیم با دوستان وارد بشیم
    سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه بتونی ببری روی 1.5 ما هم میتونیم با دوستان وارد بشیم
    سپاس فراوان
    تا 1 الی 2 روز دیگه به 1.5 اپدیت میکنم.

6. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید من از این بازی Battlefield 2 خیلی خوشم اومده وقتی بازی رو نصب کردم این بازی به زبان فارسی است از طرف شرکت دارینوس وقتی نصب کردم دیگه نمیدونم خودش کراک شده یا نه خبر ندارم ولی موقع نصب شماره سریال خواست ازم سریال وارد کردم نصب شد وقتی وارد شدم افلاین بازی کردم مشکلی نداشت خواستم آنلاین بازی کنم اکانت ساختم وارد شدم توی لیست سرور ها خیلی زیاد بود بعضی هاشو میتونستم وارد بشم و بازی کنم و لی خیلی ها رو نه چون ورژن بالا میخواست من که هنوز پچ نکرده بودم دیشب پچ 1.4 رو دانلود کردم و نصب کردم حالا میخوام وارد بازی بشم اصلا نمیره حتی فیلم تبلیغاتی هم نمیاره فکر میکنید مشکل از کجاست؟؟؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟خواهش میکنم خیلی لازم دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید من از این بازی Battlefield 2 خیلی خوشم اومده وقتی بازی رو نصب کردم این بازی به زبان فارسی است از طرف شرکت دارینوس وقتی نصب کردم دیگه نمیدونم خودش کراک شده یا نه خبر ندارم ولی موقع نصب شماره سریال خواست ازم سریال وارد کردم نصب شد وقتی وارد شدم افلاین بازی کردم مشکلی نداشت خواستم آنلاین بازی کنم اکانت ساختم وارد شدم توی لیست سرور ها خیلی زیاد بود بعضی هاشو میتونستم وارد بشم و بازی کنم و لی خیلی ها رو نه چون ورژن بالا میخواست من که هنوز پچ نکرده بودم دیشب پچ 1.4 رو دانلود کردم و نصب کردم حالا میخوام وارد بازی بشم اصلا نمیره حتی فیلم تبلیغاتی هم نمیاره فکر میکنید مشکل از کجاست؟؟؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟خواهش میکنم خیلی لازم دارم
    سلام بر شما
    من این بازی رو داشتم ولی مثل شما ولی فارسی نبود ولی مشکل داشت یکی دیگه دانلود کردم و پچشو گرفتم هم 1.40 هم 1.50 رو گرفتم نصب کردم بهتره بری یکی دیگه بگیری که دستکاری نشده باشه یا دانلود کنی .
    تو همین تاپکو بگردی خیلی ها مثل شما گفتن که من از این شرکت بازی خردیم پچ نمیشه یا میشه نمیره تو بهتره یکی بگیری که مشکل نداشته باشه .

9. این کاربر از alishp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بر شما
    من این بازی رو داشتم ولی مثل شما ولی فارسی نبود ولی مشکل داشت یکی دیگه دانلود کردم و پچشو گرفتم هم 1.40 هم 1.50 رو گرفتم نصب کردم بهتره بری یکی دیگه بگیری که دستکاری نشده باشه یا دانلود کنی .
    تو همین تاپکو بگردی خیلی ها مثل شما گفتن که من از این شرکت بازی خردیم پچ نمیشه یا میشه نمیره تو بهتره یکی بگیری که مشکل نداشته باشه .

با سلام ممنون که بهم جواب دادید
    درسته من مجبور شدم بازی رو حذف کنم دوباره نصب کنم ولی همون شرکت دارینوس است دیگه پچ نکردم ولی بعضی ار سرور هارو میاره خیلی راحت بازی میکنم مشکلی هم نداره بعدا سعی میکنم بازی رو دانلود یا بخرم با اخرین پچ بازی کنم اون بازی هایی که در آنلاین بازی میکنم آی پی های زیر رو نوشتم براتون
    69.64.55.165=16567
    218.28.195.203=16568
    93.81.245.39=16567
    و غیره
    من با این آی پی ها مشکلی ندارم راحت بازی میکنم
    موفق باشید
    Last edited by مهندس معماری; 19-02-2013 at 16:43.

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

تا 1 الی 2 روز دیگه به 1.5 اپدیت میکنم.
    چرا ورژن 1.0 بدون پچ رو ران نمیکنید؟ اینطوری بازیکنان بیشتری میان و اصل لذت بازی زمانیه که بیشتر از 10 نفر تو سرور باشند . دفعه قبل که با پچ 1.5 ران کردید فقط یک بار به طرز معجزه آسایی 4 نفر شدیم

12. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا ورژن 1.0 بدون پچ رو ران نمیکنید؟ اینطوری بازیکنان بیشتری میان و اصل لذت بازی زمانیه که بیشتر از 10 نفر تو سرور باشند . دفعه قبل که با پچ 1.5 ران کردید فقط یک بار به طرز معجزه آسایی 4 نفر شدیم
    الان حدود 4-5 نفر pm دادن که 1.5 رو ران کن منم گفتم باشه .
    در کل بگیم 1.0 خیلی باگ و اشکال داره . یهو وسط بازی گیر مینه(کرش) یا موقع عوض شدن مپ از بازی کلان میاد بیرون. من با سرعت 128کیلوبیت بازی + پچ 1.41 + پچ 1.5 رو دانلود کردم. فکر کنم کار نشدنی نباشه . تو فروم و سایت های به سرور لینک میدم تا پلیر جمع بشه.

14. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من وقتی انلاین بازی میکنم هر کسی رو میزنم اصلا کشته نمیشه چرا؟؟؟؟؟ مگه از کد تقلب استفاده میکنند؟؟؟؟؟؟ یا از ترینر؟؟؟؟ اصلا من جلوی سرباز رفتم فقط به کله زدم کشته نشد چرا؟؟؟؟؟ مگه دستکاری کردند؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •