تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 106 اولاول ... 46869293949596979899100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من s8300 دارم و راضیم.باهاش راحتم وکارمو راه میندازه.فقط با عکاسی اون مشکل دارم.فیلمبرداریش بدون یدون هیچ مقدمات و تنظیمی عالیه ولی هر جوری تنظیم میکنم عکساش اونجوری که انتظار دارم نمیشه.بعضی وقتا محشر میندازه ولی بیشتر شانسیه.یه وقت تار میشه یهوقت زرد میفته از بعضی منوهای تنظیماتش هم سردر نمیارم.مثلا نورسنجی نقطه ای و ماتریس و مرکزی چه فرقی دارن؟روکدوم باید بذارم؟یا حالت زوم رو چی باشه؟ماکرو یعنی چی؟نمیخوام واسه هر عکس تنظیم کنم.میدونم که قابلیت انداختن عکسای عالی رو داره.ولی چه جوری؟iso یعنی چی؟کمکم کنید.کاربرد حالت اسکن چیه؟همون همه چی خودکاره؟منتظرم یکی حسابی روشنم کنه.
    سلام

خوب فیلمبرداری تنظیماتی نداره ...

شما نورسنجی رو بزار رو مرکزی ... ماتریس باعث میشه که نور بیشتر بشه ولی خوب من که همیشه رو مرکزی میزارم و تو امتحانی هم که کردم بهتر بوده در اکثر مواقع .. البته بعضی اوقات ماتریس بهتر میشه ولی خیلی کم ...در کل مرکزی بهت

زوم نکن چون رو عکس زوم میشه ...

ماکرو یعنی گرفتن عکس از سوژه های نزدیک .. مثلا میخوای از متن کتاب یا گل و غیره از نزدیک عکس بگیری بزار رو ماکرو

iso رو هم رو هم رو خودکار بزار .. هر چی نور بیشتر باشه سطح iso پایینتره و هر چی کمتر سطح iso بالاتر برای جذب بیشتر نور ولی در عوض نویز بیشتر میشه .. شما بزار رو خودکار خودش تقریبا خوب انجام میده

تو حالت scn یا صحنه شما عکست رو ماتریس قرار میگیره ... و میتونی از حالت های مختلفش استفاده کنی .. مثلا بزاری در شب یا در محیط ورزشی یا در غروب افتاب و .. ولی هیچ تنظیماتی دیگه انجام نمیشه ..نتیجه هم متوسطه ...

فلش رو هم غیر از تاریکی که واقعا نیاز باشه روشن نکن

2. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[]سلام
    از جوابتون خیلی ممنونم.فکر کنم با این حساب باید قید عکسهای عالی رو بزنم.یه سوال دیگه:توی تنظیمات پیام متنی؛قسمت امکانات ارسال،یه منو هست به اسم انتخاب شبکه که شامل سوییچ بسته ای و سوییچ مداری هست.میخوام بدونم اینا یعنی چی و چه کاربردی دارن؟چه فرقی دارن؟وباید رو کدوم تنظیم کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[]سلام
    از جوابتون خیلی ممنونم.فکر کنم با این حساب باید قید عکسهای عالی رو بزنم.یه سوال دیگه:توی تنظیمات پیام متنی؛قسمت امکانات ارسال،یه منو هست به اسم انتخاب شبکه که شامل سوییچ بسته ای و سوییچ مداری هست.میخوام بدونم اینا یعنی چی و چه کاربردی دارن؟چه فرقی دارن؟وباید رو کدوم تنظیم کنم؟
    شما تو این حالت هایی که گفتم عکسهای محیط بیرونتون در حد خوب میشه ... اگه scn رو روشن نکنید ...

فقط برای محیط داخل یه مقدار با تنظیمات اخری باید بازی کنید ... یه مقدار عکسها اشباع هستند باید اشباعشو کم کنید و زنده تر کنید که توسط تنظیمات اخر با توجه به نور محیط و فضا باید انتخاب کنید .. این دیگه چیزی نیست که بگم بزار روی چند باید تمرین کنی تا دستت بیاد ...

در مورد پیام متنی .. نمیدونم چه فرقی با هم دارن ... مال من از ابتدا سوییچ مداری بود و دست هم نزدم !

5. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه نکته هم من اضافه کنم در خصوص عکسبرداری:سعی کنید موقعی که دکمه را فشار میدهید کادری که وسط صفحه هست سبز باشه(سفید یا قرمز نباشه) و اصلا دستت رو تکون ندی من عادت کردم تازمانیکه ذخیره عکس تمام نشده دستمو تکون نمیدم نکته بعد اینکه در محیط بیرون عکسها عالی میشن خیلی کم حرکت زیاد عکس را تار میندازه بنابراین سعی کنید در محیطهای داخل نور را با روشن کردن لامپ زیاد کنین وگرنه عکسهای کمی شفاف میشن مگر اینکه عکاس وسوژه هیچ حرکتی نداشته باشن که باز عالی میشن.
    چند وقت پیش رفتم آتلیه با اینکه دوربین 12 مگاپیکسلی داشت وروی سه پایه بود خیلی از عکساش تار میشد احتمالا به این علت که سوژه حرکت داشت پس توقع زیادی از 8مگاپیکسل وضدتکان و تنظیمات دوربین یه گوشی نباید داشته باشیم

7. این کاربر از مهدی58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sahand_loietive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    می خواستم بپرسم نحوه نوشتن SMS در این گوشی مثل مدلهای دیگه سامسونگ
    به این نحو فاجعه بار که باید اول مثلا 5 رو فشار بدی بعد دوباره شماره حرف مورد نظر رو بزنی

مثلا اگه بخوای حرف (( K )) رو تایب کنی اول باید دکمه 5 رو بزنی بعد چون روی دکمه 5 حرف k دوم هست عدد 2 رو بزنی تا حرف K رو تایپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    به این نحو فاجعه بار که باید اول مثلا 5 رو فشار بدی بعد دوباره شماره حرف مورد نظر رو بزنی

مثلا اگه بخوای حرف (( K )) رو تایب کنی اول باید دکمه 5 رو بزنی بعد چون روی دکمه 5 حرف k دوم هست عدد 2 رو بزنی تا حرف K رو تایپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله دقيقا مانند گوشي هاي با صفحه كليد ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

6

سلام

سلام.دوست عزیز اصلا غصه نخور.من وقتی این گوشی رو خریدم وفهمیدم اینجوریه ازغصه شب خوابم نمی برد.بدجوری حالم گرفته شد.اول اینکارو کردم که فقط زبان نوشتن مسیج رو گذاشتم روی زبان اردو یا یه زبون دیگه .در این صورت اونجوری که دوست داری عمل میکنه ولی چون بعضی حروفش یه جوری بود گذاشتم فارسی وسعی کردم کنار بیام .الان خیلی با این روش حال میکنم و سرعت تایپم هم خیلی بیشتره و حتی میتونم بدون نگاه کردن به صفحه نمایش مطمین باشم که درست میزنم.ضمن اینکه میشه وقتی کشوی گوشی بسته است،به صورت لمسی تندتند تایپ کرد،ناراحت نباش و تمرین کن.عالیه. چون تاپیک قدیمی شده اگه خوندی و نتیجه گرفتی جوابمو بده چیکار کردی؟

11. این کاربر از azad1358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه My_Love_Kharatha's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دوستان این چرا این همه صدا رو بد ظبط میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشی دوستم مشکل اساسی پیدا کرده و اوونم این هست که تا میخواد به کسی زنگ بزنه مکالمه قطع میشه . نمایندگی هم فلش کرده ولی بازم مشکلش حل نشده . حالا گفتم بیاره بهم بده ببینم فلش کنم به چیز جدیدی درست میشه یا نه .

ممنون میشم بگید آخرین و بهترین فریمور برای این گوشی چی هست ؟ فارسی هم برای نوشتن داشته باشه . البته اگر موجود هست

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشی دوستم مشکل اساسی پیدا کرده و اوونم این هست که تا میخواد به کسی زنگ بزنه مکالمه قطع میشه . نمایندگی هم فلش کرده ولی بازم مشکلش حل نشده . حالا گفتم بیاره بهم بده ببینم فلش کنم به چیز جدیدی درست میشه یا نه .

ممنون میشم بگید آخرین و بهترین فریمور برای این گوشی چی هست ؟ فارسی هم برای نوشتن داشته باشه . البته اگر موجود هست
    سلام اقا فرزاد .. قرار شد بياي بگردي ديگه ! ..

بفرما صفحه 87

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم فريمورها هست هم نحوه اموزش

سلام

دوستان این چرا این همه صدا رو بد ظبط میکنه ؟
    شما از چه فريموري استفاده ميكنيد ؟

15. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •