PDF Readerگوشیت تاریخ Trialشده مال رفیقمم اینجوریه.
ورژنای پایینترش کم حجمتره.از اینترنت بگیر کارت راه میفته.
PDF Readerگوشیت تاریخ Trialشده مال رفیقمم اینجوریه.
ورژنای پایینترش کم حجمتره.از اینترنت بگیر کارت راه میفته.
من دو تا سوال داشتم.
اول اينكه اين قابليت پخش تلويزيون رو روي موبايل جي ميكن؟و آيا n97 هم اين قابليت رو داره؟
دوم اينكه,آيا همه بازيها روي كوشيهاي تاج اسكرين نصب ميشن؟و اينكه جه جوري بازي ميكنن?با صفحه يا با دكمه ها?
ممنون
----H ؟ نه نداره !اول اينكه اين قابليت پخش تلويزيون رو روي موبايل جي ميكن؟و آيا n97 هم اين قابليت رو داره؟
بازی های جاوا آره همه نصب میشن ولی رزولوشنش باید VGA باشه !دوم اينكه,آيا همه بازيها روي كوشيهاي تاج اسكرين نصب ميشن؟و اينكه جه جوري بازي ميكنن?با صفحه يا با دكمه ها?
بازی سیمبین هم یه تعدا محدودی هستند !بله بعضی ها تاچ هستند
سلام
آخرین قیمت این گوشی تو بازار چنده ؟
X1 در مقایسه با N97 چطوره ؟
ورژن 10 و 11 هنگ کردن زیاد داشت
ولی من تا الان مشکل هنگی با ورژن 20.0.027 نداشتم
ورژن 20 این گوشی سرعت فوق العاده داره ... بازکردن صفحات اینترنتی خیلی سریع شده !دوستان وضعیت هنگ کردنم این گوشی چطوره؟!
برای قیمت برید تاپیک قیمت ها !سلام
آخرین قیمت این گوشی تو بازار چنده ؟
X1 در مقایسه با N97 چطوره ؟
X1 پاکت PC هست نباید با یه سیمبین تاچ مقایسه بشه ولی از نظر دوربین و طراحی و خوشدست بودن N97 ...سی پی یو هم X1 ... رام که در هردو مساویه ... سیستم عاملاشونم یکسان با توجه به سورس بستشون !
ساعت ارسال sms با ساعت deliver یکی نیست!
مثلا الان یه ای ام ای می زنم و همون لحظه deliver میشه ولی تو sent ساعت میزنه 12:30 تو deliver reports می زنه 11:30 دلیلش چیه و چطور درست می شه .
ساعت و تاریخ گوشی درسته.
ممنون![]()
تایید می شه
بعد از update به ورژن 20 یک بار هم هنگ نکرده.
ميخوام گوشيمو آپديت کنم ولي با فونيکس مشکل دارم تو قسمت PRODUCT INFORMATION هيچي نشون نميده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)