تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 96 از 178 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال دارم.
    چطور میشه ایربگ 405 رو off کرد.
    لطفا قبل از اینکه کارم رو به جراحی بینی بکشونه جوابش رو بدید
    با تشکر
    دوست عزیز، مطابق قانون امکان خاموش کردن ایربگ راننده در هیچ خودروی استانداردی که مجهز به ایربگ می باشد وجود ندارد. توی ماشین هم اگه قفل ایربگ میزارن برای تمام ایربگها بجز راننده عمل میکنه. یعنی مثلا سرنشینو خاموش کنی. اما راننده نمیشه. البته میتونی کلا غربیلک فرمونو باز کنی یه 400 500 تومن پولتو دور بریزی.چیکارش داری بنده خدارو بزار باشه. دماغت نمیشکنه. اگه کمربند ببندی . مطمئن باش حتی اگه خدای نکرده دماغت بشکنه بهتره از اینه که بازم خدای نکرده ضربه به سرت بخوره. خوش باشی دوست عزیز....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد پژو پارس ال ايكس با موتور tu5 هرچي ميدوند بگيد - مشكل ترمز abs كه توي 405 slx با موتور tu5 بسيار حال بهم زنه(امروز ترمز ميگيري فردا وايميسه مخصوصا قبل از سرعت گير) توي اين مدل پارس هم هست؟؟؟كلا اگه كسي اين مدل پارس رو داره نظرش رو بگه - قصد خريد دارم - ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1.بچه ها slx مدل 89 ترمزش abs ه؟
    2.دوستم این ماشین رو داره و از چراغش تا دکمه جفت راهنما و صندوق عقب پرانش دقیقا slx هست ولی تو سند و کارت ماشینش نوشته glx.جریان چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان چرا ۴۰۵ درهاش اینقد قریچ قریچ میکنه درحرکت .چیکارمیشه کرد ؟

iphone4
    v/5.1
    j...

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

در مورد پژو پارس ال ايكس با موتور tu5 هرچي ميدوند بگيد - مشكل ترمز abs كه توي 405 slx با موتور tu5 بسيار حال بهم زنه(امروز ترمز ميگيري فردا وايميسه مخصوصا قبل از سرعت گير) توي اين مدل پارس هم هست؟؟؟كلا اگه كسي اين مدل پارس رو داره نظرش رو بگه - قصد خريد دارم - ممنون

مورد خاصی نیست دوست من.
    فقط موتور از نوع TU5 هست که باعث شده پارس به خودرویی بهینه و کم مصرف و پرطرفدارتر از سابق تبدیل بشه.
    در کل عملکرد ABS در تمام محصولات ایرانی در سطح استاندارد جهای نیست و فقط میشه 206
    رو از همه نزدیک تر به این استاندارد دونست.
    اما ترمز پارس اصلا مشکلی نداره همچنین 405 هم خوب بوده.
    بیشترین ایرادات رو از ترمز سمند میگیرن

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

1.بچه ها slx مدل 89 ترمزش abs ه؟
    2.دوستم این ماشین رو داره و از چراغش تا دکمه جفت راهنما و صندوق عقب پرانش دقیقا slx هست ولی تو سند و کارت ماشینش نوشته glx.جریان چیه؟
    بله دوست من ترمزش ABS هست.
    مورد دوم رو از طریق نمایندگی باید برطرف کنید.

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان چرا ۴۰۵ درهاش اینقد قریچ قریچ میکنه درحرکت .چیکارمیشه کرد ؟

iphone4
    v/5.1
    j...
    داداش زبانه در رو با زبانه در سمندی عوض کن . فرقش اینه که 2 تیکه پلاستیک داره . ماشین کیپ میشه . شدیدا به همه 405 و پارس سوارا توصیه میکنم . قیمت هم دونه ای 2 تومن 4 تا میخواین 8 تومن با یه آچار ستاره ای هم باز میشه . فقط موقع باز کردین حواستون باشه یه پیچ رو باز کنید اول بعد بکشینش پایین زبانه جدید رو بندازین بعد پیچ پایین رو باز کنید . چون اگه هر دو باز بشه اون قسمتی که پیچ میره توش می افته تو ستون ماشین !!!
    حواستون باشه
    Last edited by Actros; 29-04-2012 at 22:59.

8. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

داداش زبانه در رو با زبانه در سمندی عوض کن . فرقش اینه که 2 تیکه پلاستیک داره . ماشین کیپ میشه . شدیدا به همه 405 و پارس سوارا توصیه میکنم . قیمت هم دونه ای 2 تومن 4 تا میخواین 8 تومن با یه آچار ستاره ای هم باز میشه . فقط موقع باز کردین حواستون باشه یه پیچ رو باز کنید اول بعد بکشینش پایین زبانه جدید رو بندازین بعد پیچ پایین رو باز کنید . چون اگه هر دو باز بشه اون قسمتی که پیچ میره توش می افته تو ستون ماشین !!!
    حواستون باشه
    باسپاس فراوان از راهنماییت اما منظورتون کدوم زبانه هست ؟؟ همونی که در رو قفل میکنه ؟؟؟ که قفل در بهش کیپ میشه ؟؟ یا نه ؟؟؟

سوال دیگه دارم :
    موقعی که پامو بطورسطحی میزارم رو کلاج یه صدای ویز ویز کمی به گوش میاد گارانتی هم دارم از چیه ؟؟؟ بلبرینگ کلاج نیس ؟؟ یا دیسکه به نظرتون برم بگن تعویض کنن ؟؟یکی میگفت اینا همشون صدامیدن
    وسوال سومم اینه که ماشینم سی هزارتا کارکرده و دوگانه سوز هست پیشنهاد میکنید شمع دوپلاتین بندازم ؟؟؟براش خوبه ؟؟
    وایا در شصت لیتر نیم لیتر گازویل برا نرم کار کردن ودوام موتور خوبه بریزم ؟؟ اینارو به تعمیر کار گفت بهم .
    در اخر سپاسگزارم که حوصله کردید ممنون.

iphone4
    v/5.1
    j...

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باسپاس فراوان از راهنماییت اما منظورتون کدوم زبانه هست ؟؟ همونی که در رو قفل میکنه ؟؟؟ که قفل در بهش کیپ میشه ؟؟ یا نه ؟؟؟

سوال دیگه دارم :
    موقعی که پامو بطورسطحی میزارم رو کلاج یه صدای ویز ویز کمی به گوش میاد گارانتی هم دارم از چیه ؟؟؟ بلبرینگ کلاج نیس ؟؟ یا دیسکه به نظرتون برم بگن تعویض کنن ؟؟یکی میگفت اینا همشون صدامیدن
    وسوال سومم اینه که ماشینم سی هزارتا کارکرده و دوگانه سوز هست پیشنهاد میکنید شمع دوپلاتین بندازم ؟؟؟براش خوبه ؟؟
    وایا در شصت لیتر نیم لیتر گازویل برا نرم کار کردن ودوام موتور خوبه بریزم ؟؟ اینارو به تعمیر کار گفت بهم .
    در اخر سپاسگزارم که حوصله کردید ممنون.

iphone4
    v/5.1
    j...
    مورد اول می تونه از سیم کلاچ هم باشه چون سیم کوتاه جدید ترالرزش رو به بدنه میندازه
    در مورد زبانه هم همون که به ستون ماشینه
    من هم این مشکل رو دارم ولی توی سمند هم این مورد رو دیدم ولی یه تعمیرکار از توی قفل درستش کرد
    گازوییل رو هم اصلا پیشنهاد نمیدم
    شمع هم امتحان کردم برا پراید و پژو خوبه اگه اصل باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مورد اول می تونه از سیم کلاچ هم باشه چون سیم کوتاه جدید ترالرزش رو به بدنه میندازه
    در مورد زبانه هم همون که به ستون ماشینه
    من هم این مشکل رو دارم ولی توی سمند هم این مورد رو دیدم ولی یه تعمیرکار از توی قفل درستش کرد
    گازوییل رو هم اصلا پیشنهاد نمیدم
    شمع هم امتحان کردم برا پراید و پژو خوبه اگه اصل باشه
    بردم جا صافکاری گفتش واسه ۴۰۵ خودش لاستیک داره اما داخل زبانه قفل میخواد که پیدانمیشه زمینش کمه یکم .

iphone4
    v/5.1
    j...

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بردم جا صافکاری گفتش واسه ۴۰۵ خودش لاستیک داره اما داخل زبانه قفل میخواد که پیدانمیشه زمینش کمه یکم .

iphone4
    v/5.1
    j...
    آقا جون شما 4 تا زبانه سمندی بگیر بگو اینارو بنداز . دیگه کاریت به سخنان گوهر بارش نباشه !!!
    زبانه سمند فرق داره دیگه . من انداختم که میگم

13. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •