تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 381 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز طبقه همکف نزدیک در اصلی علائدین یه مغازه امنیا گذاشته بود رفتم تو گفتم چند 6و7 تا آدم لاشخور نشسته بودن توش یکیشون گفت 540 با گارانتی اصلی و شارژ فندکی روش...گفتم کودوم گارانتی و میگی؟مایکروتل؟ گفت آره ...گفتم میخوام 1 دونه...آورد باز کرد دیدم دست 2 هست گفتم حاجی این کار کرده گفت نه تو بار بوده اینجوری شده 1 بارم روشن نشده...در پشتش و باز کرد باطری توش بود گفتم نمیخوام کار کردس میخوای بکنی تو پاچه منم گاگول!
    عجب نامردایین...
    راستی مسیح این تاچ فلو زیاد به مزاج من خوش نیومد
    نمی دونم چرا اما زیاد حال نکردم ، انگار بزور ریخته بودنش روی این گوشی ، یکمم کند شده بود ، بعضی از برنا مه هاشم عمل نمی کرد ، مثلاً پلیرش 2 زار نمی ارزید ، قسمت بروزرشم بعد از یه مدت دیگه اپرا رو اجرا نمی کرد ، مسیجاشم جالب نبود.
    بخش پخش عکسشم که افتضاه بود ، وقتی زوم می کردیم نمی شد عکسو جابجا کرد. یعنی از یه نقطه زوم شده بری روی یه نقطه دیگه.
    لند اسکیپشم که خیلی خیلی کند بود ، اما ظاهرش قشنگ بود ، بخش آلارمش که درست نمی کرد ، توی هر برنا مه ایم که معمولی اجراش می کردیم بعد لند اسکیپ می کردیم از برنامه خارج می شد ، نمی دونم چرا بعد از یه مدتم از منوهاش خسته شدم. یه جوری بود انگار مال این گوشی نبود.
    کلاً روحیه من با Samsung Widget سازگارتره ،
    بعد از اینکه باهاش کار کردم خوشحال شدم که دیاموند نخریدم
    به هر حال دستت درد نکنه که بهم نشون دادی ، تجربش خیلی جالب بود
    من همون K1 خود سامسونگو ریختم ، برگشتم به همون Widget با تاچ پلیر عزیزم
    درضمن این Core Player که بهم معرفی کردی ، محشر بود. کلی باهاش حال کردم.
    الانم ریختمش رو دستگام دارم باهاش حال می کنم ، بی وژدان همه پسوندی این آب خوردن پخش می کنه

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آقا کمیاب شدن مقطعی هست...تا آخر بهمن هم شده باشه صبر کن...من صبر میکنم قیمتش باز افت میکنه...
    ان 81 رو به مغازه نمیفروشم دیروز تو چندتا سایت آگهی تبلیغ مجانی زدم امروز 6و7 نفر زنگ زدن قیمت 220 میخواستن گفتم 240 فکر کنم دندون گردی کردم
    آره دندون گردی کردی بالای 200 بتونی بفروشی خوب فروختی.یه چی در مورد نو بودن بگم اصلا آک بودن دلیل نو بودن نیست من رفیقم موبایل فروشهاینو که میگم دیدم. همه موبایل فروشا گوشیو وا میکنن چک میکنن بعد خودشون میبندن دوباره. هولوگرامم جدا میخرن تو هر مغازه کلی هولوگرامه.اصلا تو بهارستان یه سری دارن از راه فروش هولوگرام نون میخورن

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آره دندون گردی کردی بالای 200 بتونی بفروشی خوب فروختی.یه چی در مورد نو بودن بگم اصلا آک بودن دلیل نو بودن نیست من رفیقم موبایل فروشهاینو که میگم دیدم. همه موبایل فروشا گوشیو وا میکنن چک میکنن بعد خودشون میبندن دوباره. هولوگرامم جدا میخرن تو هر مغازه کلی هولوگرامه.اصلا تو بهارستان یه سری دارن از راه فروش هولوگرام نون میخورن
    فرق نو و کارکده خیلی راحت مشخصه...
    مشمای روی lcd داد میزنه که چقدر کار کرده...اگه حتی خیلی سالم نگهداشته باشنش بازم یه خشهای خیلی ظریف روی مشمای lcd هست که زیر نور کاملان نمایان میشه

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

فرق نو و کارکده خیلی راحت مشخصه...
    مشمای روی lcd داد میزنه که چقدر کار کرده...اگه حتی خیلی سالم نگهداشته باشنش بازم یه خشهای خیلی ظریف روی مشمای lcd هست که زیر نور کاملان نمایان میشه
    ممنون اصلان حواسم به این موضوع نبود ولی اونو به این منظور گفتم حواس شما و بقیه جمع باشه اگه دیدین گوشی آک هست بازم چک کنین که کار کرده نباشه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون اصلان حواسم به این موضوع نبود ولی اونو به این منظور گفتم حواس شما و بقیه جمع باشه اگه دیدین گوشی آک هست بازم چک کنین که کار کرده نباشه
    خواهش میکنم بالا خره ما چندتا گوشی بیشتر از شما فروختیم یکم تجربمون بالاتره

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آا مسیر یاب gps این گوشی در ایران کار میکنه
    مثلا نقشه شیراز رو اگر بهش بدیم چطوری میشه فهمید در کدوم کوچه هستیم

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آا مسیر یاب gps این گوشی در ایران کار میکنه
    مثلا نقشه شیراز رو اگر بهش بدیم چطوری میشه فهمید در کدوم کوچه هستیم
    باید از نرم افزارهایی مثل گارمین استفاده کنی. هرچی هم نقشه دقیقتر باشه، جزئیات بیشتری رو داره.

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تا حالا کسی نتیجه گرفته
    توی شیراز کوچه هایی هستند که عهد ناصر الدین شاه تا حالا خراب نشدن برا یاینکه اینجور جاها گم نشیم آیا امنیا میتونه به من کمک کنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از Garmin بهتر TOM TOM هست ولی فکر میکنم پولی باشه و نشه بهمین راحتی نصب کرد...من دیده بودم تی این برنامه تام تام عکسهای هوایی گوگل ارس بود همراه با اسامی کاملشون و تا حدودی دقیق(اسم کوچه نیست اگه باشه نقشه پر از نوشته میشه...)
    Last edited by p30netman; 05-01-2009 at 16:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این نقشه ها هم دردسر شدن.
    کاش می شد با گوگل نقشه رو گرفت بعد تبدیل کنی بدی به گارمین.
    من شنیدم یه برنامه هست که باهاش می شه نقشه های گارمین رو توسط کامپیوتر ادیت کرد.
    اگه اینجوری باشه که عالیه ، فوقش خودمون می شینیم نقشه رو کامل می کنیم.
    کسی چیزی در این مورد می دونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •