Legend عزیز،شما یک پکیج حاوی 100 تم برامون گذاشته بودید.اما من به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتم.الان هرچی میگردم پیداش نمی کنم.میشه لینک صفحشو بدی؟
Legend عزیز،شما یک پکیج حاوی 100 تم برامون گذاشته بودید.اما من به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتم.الان هرچی میگردم پیداش نمی کنم.میشه لینک صفحشو بدی؟
شاد باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر برنامه فوق با سیستم لمسی کار نکنه هم این ارور رو می ده
گوشیتو هک کردی؟ فایل cer , key رو داری؟
setting-connectivity-destinations-access point
اونجا باید یه اکسس پوینت با ------ تعریف کنید اگه میخوایید ------ داشته باشه !
توی اکسس پوینتی که درست میکنید Option رو بزنید و به Advance setting برید و اونجا ------ وارد کنید...
باشه امتحان می کنم
نه هک نکردم
دیگه تم ها که نباید نیاز به ساین کردن داشته باشه...
دوستان یه سوال مهم داشتم
من این گوشی را به تازگی حدود 2 روزه که خریدم.تنها کاری که باش کردم گوش دادن آهنگ و ریختن یه سری آهنگ از طریق کابل بوده
حالا هر چند دقیقه یک بار همین طور که با گوشی کار میکنم به طور اتفاقی رنگ صفحه ال سی دی به مدت چند ثانیه نارنجی یا سبز یا رنگ های دیگه میشه و دوباره به حالت عادی بر میگرده
البته اینم بگم که این رنگ ها به صورت های لایت رو صفه میفتن(یعنی رنگ اصلی صفحه و منوی گوشی حفظ میشه و این رنگ ها به صورت های لایت بهش اضافه میشن و بعد 2 ثانیه به حالت عادی بر میگرده)
میخوام بدونم علتش چیه؟؟ یعنی ال سی دی ایراد داره؟؟؟
5800 دار های عزیز که ساکن تهران هستند توجه کنن
همونطور که میدونید فردا قرار کاربران پی سی ورلده
اگه میتونید همتون بیاید تا یه میتینگ 5800 ای با هم داشته باشیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا برای هماهنگی آیدی من رو اد کنید (توی پروفایل هستش) یا توی پروفایلم آمادگیتون رو اعلام کنین
من یه مقدار برنامه و آپدیت هم احتیاج دارم که اگه کسی برام بیاره واقعا ممنونش میشم(البته حساب می کنیم باهم)
همونطور که دوستمون گفتن اتصالات اصل نیست ولی همون بهتر که نیست...پول بیخود می گیرن از ملت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)