تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 288 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عکس بزار.... آخه من هر چي فکر مي کنم بارون چطور مي تونه لکه هاي زرد رنگ ايجاد کنه به جايي نمي رسم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم کسی رو میشناسم که 180 رفته ولی بیشتر نه !

قفل مرکزیم خیلی سفت شده جوری که با دزدگیر بالا پایین نمیشه چیکارش میشه کرد ؟

این مشکل هم که کماکان پا برجاست

180 تا با پراید یعنی تصمیم برای خود کشی (البته من خودم اونوقت ها که نمیدونستم پلوس چرخ پراید اندازه یه گردو هست باهاش 170 تا رفتم اما الان یادش میفتم پشتم میلرزه

قفل مرکزی احتمالا پمپ هاش خراب شده فکر کنم 3500 تومن باشه بگیری میتونی عوض کنی

لکه های زرد از بارون ؟ شاید شیره درخت باشه .
    با ناخون میکشی برداشته میشه ؟ اگر اینطور باشه یه قوطی پولیش نرم بخر باهاش ماشین رو پولیش کن

3. این کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10 CNG کردن پراید بنزین سوز

سلام بچه ها .. حال شما

چند تا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید

تفاوت گاز سوزی پراید پایه دوگانه سوز که روش CNG داره و تو خود سایپا نصب شده با پراید پایه بنزین سوز که خودت میبری گازسوز میکنی چیه ؟

آیا سیستم موتور پایه دوگانه سوز با بنزین سوز فرق داره ؟

کدوم بهتره ؟

هزینه گازسوز کردن یه پراید بنزین سوز چنده و آیا صلاحه که گازسوز بشه یعنی بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟

پراید پایه دوگانه سوز چند تا بنزین تو کارت سوختش داره ؟

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام بچه ها .. حال شما

چند تا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید

تفاوت گاز سوزی پراید پایه دوگانه سوز که روش CNG داره و تو خود سایپا نصب شده با پراید پایه بنزین سوز که خودت میبری گازسوز میکنی چیه ؟

آیا سیستم موتور پایه دوگانه سوز با بنزین سوز فرق داره ؟

کدوم بهتره ؟

هزینه گازسوز کردن یه پراید بنزین سوز چنده و آیا صلاحه که گازسوز بشه یعنی بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟

پراید پایه دوگانه سوز چند تا بنزین تو کارت سوختش داره ؟

تا اونجاش که من میدونم:
    تفاوتش اینه که اولا ماشینی که خود شرکت گاز سوز کرده ، داخل صندوق عقب جا واسه کپسول تعبیه شده و به چشم نمیان. کمکهای عقب هم تقویت شده اند. کلی گرونتر هم حسابت میکنن و مشکلات فنی بیشتری داره تا ماشینی که دستی گاز سوز بشه.

دیگه اینکه کپسولهای اونایی که دستی گاز سوز میشن 10 کیلویی هستن (اونجایی که من سراغ دارم که اینجوریه) اما مال خود سایپا 7 کیلویی. با 10 کیلویی حدود 240 کیلومتر میشه باهاش رفت و با 7 کیلویی... خب حسابش کن دیگه

در کل تفاوت ماهوی ندارند و هیچکدومشون "پایه گاز سوز" نیستن. بنابراین اگه بناست بعدا مشکلی پیش بیاد سر هر دوتاشون میاد.

سیستمشون هیچ فرقی نداره بلکه سیستم گاز هم بهشون اضافه شده.

کدوم بهتره؟ هیچکدوم!! اما اونایی که دستی گاز سوز شدن قر کمتری سر ماشین میارن.

حدود 450 هزار تومان. به نظرم نمیصرفه. اگه آشنا داری تو آژانس برو اونجوری گاز سوز کن 80 تومن بیشتر نمیشه.

کارت سوختشون همون مقدار بنزینی داره که بقیه دارن.

اگه مسافرت هر روزه ندارید و مجبور نیستی (ید) که هر روز مثلا 100 کیلومتر باهاش برید همون بنزینی بهتره. پراید سوختش کمه و به نظر من خیلی لازم نیست.

اگه خیلی هوس کردین بعد گازسوز کنید.

البته نظر شخصی منه.

6. 3 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در تکميل فرمايشات دوستمون مي گم:
    البته بيشتر جاهايي که گازسوز مي کنند صندوق عقب را مانند شرکت سايپا موکت مي کنند تا به چشم نياد.کمک هاي عقبتم اگه ميخواي ماشين نکوبه و نخوابه بايد 30 تومن بدي عوض کني.البته من حدود 300 تومن قيمت دارم .3 ساعت هم طول مي کشيد نصبش.
    کلا اينکار را بيشتر تاکسي ها انجام مي دن و کساني که صبح تا شب خيابون ها را مي رن بالا پايين....

8. این کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

یکی دوتا سئوال داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدید

من یه پراید 141 دارم ( متاسفانه )

1.ایا تعویض صفحه کلاچ زمان خاصی داره ( مثل تسمه تایم ) و یا اینکه اگه عیب دار نشه نیازی به تعویضش نیست ( ماشین 55 تا کار کرده ولی دنده خورش بدک نیست )

2.فرمان ماشین خیلی سفته به طوری که هر از چند گاهی منو از کت و کول میندازه !

چند بار بردم برا گریس کاری ( و البته تنظیم باد ) اما زیاد فرقی نمی کنه ایا راه اساسی برای نرم کردن فرمان وجود داره؟

3.صدای موتور نسبت نسبت به بقیه پراید های دور ور بیشتره ( به خصوص دنده 2 ) اکثر قطعات اگزوز رو هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت به نظر شما مشکل از کجاست ؟

با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

1.ایا تعویض صفحه کلاچ زمان خاصی داره ( مثل تسمه تایم ) و یا اینکه اگه عیب دار نشه نیازی به تعویضش نیست ( ماشین 55 تا کار کرده ولی دنده خورش بدک نیست )
    تعویض صفحه کلاچ زمان خاصی نداره!حتی تسمه تایم هم زمانی نیت!!!کی گفته زمان داره؟؟؟
    اگر شما درست از ماشین استفاده کرده باشین هیچ مشکلی برای صفحه کلاچ پیش نمیاد! و فعلا نیازی به تعویضش نیست!
    راههای زیادی هم برای تست صفحه کلاچ هست!تو همین انجمن سرچ کنی باید باشه!

کلا پراید فرمونش سفته! ولی اگر خیلی سفته 100% مشکل از جعبه فرمون و سیستم فرمون هست!
    شاید جایی گردگیرش پاره شده و یا روغن جعبه فرمون چکه داره!
    3.صدای موتور نسبت نسبت به بقیه پراید های دور ور بیشتره ( به خصوص دنده 2 ) اکثر قطعات اگزوز رو هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت به نظر شما مشکل از کجاست ؟
    باید ببری تنظیم موتور و شمع ها رو هم عوض کنی.....

کلا پرایدها هرکدومشون با هم زمین تا آسمون فرق دارن!
    باید یک مکانیک خبره بهت بگه که مشکلی هست یا نه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر
    دوست عزیزم سورنا اطلاعات کاملی رو دادند
    علاوه بر اون جنس و نوع لاستیک هم در سفت بودن فرمون تاثیر داره
    لاستیک های اندونزی خیلی فرمون رو نرم میکنند
    لاستیک های چینی پدر فرمون رو در میارند

12. این کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لطفا اطلاعات غلط ندهيد....تصحيح مي کنم:
    در شرايط استاندارد و رانندگي معمولي هر 50 هزار کيلومتر تسمه تايم پرايد بايد تعويض بشود.
    فرمان پرايد که گريس خور نداره!! شما به يک جلوبندي ساز مجرب مراجعه کن در صورتي که جعبه فرمان سالم باشد و فرمانت ميزان باشد و باد چرخ ها تنظيم ...فرمان بايد نرم باشد .(البته نه اونقدر نرم که با انگشت بپيچوني!).ضمن جنس لاستيک و کشور سازده آن تاثير کمي در نرم بودن فرمان دارد و تاثير بسزايي در نرم بودن سواري ماشين دارد.
    صداي موتور هيچ ربطي به شمع ها ندارد.شمع ها وقتي موقع تعويضشان هست در دور هاي پايين و معکوس دادن موتور ريپ و سکته مي زنه.
    صداي موتور که خيلي از مسائل بستگي دارد.گاهي اوقات يک تعويض روغن ساده صداي موتور ا کم مي کند و گاهي بايد خرج بيشتري کنيد و مثلا اگزوز را تعمير کنيد...کلا بايد ماشين از نزديک ديده شود و اينترنتي نمي توان نسخه پيچيد براي اين موضوع///

14. 3 کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

لطفا اطلاعات غلط ندهيد....تصحيح مي کنم:
    در شرايط استاندارد و رانندگي معمولي هر 50 هزار کيلومتر تسمه تايم پرايد بايد تعويض بشود......
    این پست که خوندم یه سوالی برام پیش اومده:
    کلا استانداردهای مهم در مورد تعویض یا بازرسی ماشین چیها هستند؟

چطور یه راننده معمولی باید بدونه؟ مثلا موضوع تعویض روغن را همه تقریبا میدونن اما اینکه "هر 50 هزار کيلومتر تسمه تايم پرايد بايد تعويض بشود" و یا موارد دیگه ای مثل این اولا چقدر دقیق هستن؟

دوم اینکه اگه ممکنه یه مرجع درستی برای این موضوعات معرفی بشه. اونایی که هر آدم ماشین داری باید بدونه. نه مواردی که مربوط به تعمیرگاه میشه که در حیطه یه راننده معمولی نیست.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •