سلام دوستان . میشه آخرین قیمت دسته ایکس باکس سیم دار چنده؟ از کجا باید تهیه کرد ممنون
سلام دوستان . میشه آخرین قیمت دسته ایکس باکس سیم دار چنده؟ از کجا باید تهیه کرد ممنون
متغیر از 30 تا 40 تومان.بالاتر دیگه خیلی گرون فروشیه.اگه تهران هستید بهترین مکان توپخانه هستش.همون طبقات پاساژ لباف تا ده تومن هم باهم تفاوت قیمت دارن چه برسه به مکانهای دیگه.اکثرا هم مثل هم هستن و اصلا به حرفهای فروشنده ها توجه نکنین.بسته بندی ها کمی در طرح متفاوتند.همه هم چه اصلی چه غیر اصلی ساخت چین هستن.
سلام.
دوستان یه گیم پد میخوام بخرم برای PC و بازی های Devil May Cry 4 و بازی های اون سبکی ... گاهی اوقات هم Racing ...
بودجه هم تا حدود 20 تومان میشه ... چی معرفی میکنید ؟
سلام دوستان
من راستش تا بحال کلا از هیچ نوع دسته بازی استفاده نکردم ... یه دسته generous بی سیم گرفتم و الان مثلا میخوام assasin creed 2 رو باهاش بازی کنم ... راستش از بیخ و بن گیجم... اگر دوستان بتونن یه راهنمایی از پایه واسه استفاده از این دسته ها (مخصوصا روی بازی های pc )واسم بزارن ممنون میشم .... یعنی اینکه اصلا دکمه ها و اصطلاحات روی دسته و نحوه استفاده ... خیلی ابتدایی سوالم ولی اگر دوستان (مخصوصا اونایی که از این برند generous استفاده میکنن) حوصله به خرج بدن مارو زیر دینشون میبرن
با سپاس
Last edited by rxa946; 19-10-2010 at 12:37.
سلام من دو تا دسته فراسو گرفتم 660
من فقط بازی فوتبال باهاشون میکنم
ویندوزم 7 هست میشه یه برنامه بدین ویبره هاشو تست کنم
تو ویندوز هفت همه چی به کل فرق داره
یه برنامه تست ویبره بدین یا یه برنامه ادیت دسته بازی
سلام.آقا من یک گیم پد میخوام که بشه راحت باهاش فوتبال بازی کرد.قیمتش هم بین 30 تا 40...
البته این جور که دوستان گفتن دسته xbox به کار من میاد ولی یه سوال:
من قبلا یه دسته کامپیوتر گرفته بودم که دکمه های جهتش به هم وصل بود.بعد خیلی مشکل میشد باهاش چرخید و دریبل زد و ...
حالا میخوام بدونم این گیم پد های ایکس باکس این مشکل رو ندارن؟
آقا من هم اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.
روی گیم پدی که دارم اینا رو نوشته یعنی چه :
Two international motors provide maximum vibration feedback.
Turbo and cllear motion.
12 fire digital buttons.
Support direct-X demand.
Various colors for potional.
اون ور که تاپیک رو قفل میکنن ؛ این ور هم که کسی محل نمیده ...![]()
اساتید کسی جواب نمیده ؟؟؟سلام.
دوستان یه گیم پد میخوام بخرم برای PC و بازی های Devil May Cry 4 و بازی های اون سبکی ... گاهی اوقات هم Racing ...
بودجه هم تا حدود 20 تومان میشه ... چی معرفی میکنید ؟
میدونم این جا کسی نیست جواب بده ولی میپرسم
کسی میدونه از این دسته ها که توش ژلاتین دارن(یک لایه ژلاتین) چند نوع هستش؟ فکر کنم عمری کار میکنه چون کیبورد هایی که یک لایه ژلاتین هم دارند حداقل 10 سال کار میکنه بدون عیب!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)