ئه چه جالب!
به نظر من که بد نیست
راستی چه مدلی داری تو؟
ئه چه جالب!
به نظر من که بد نیست
راستی چه مدلی داری تو؟
U5
آخه گفتش که باید قبلش تعهد بدی که اگه دستگاهت خراب شد حین کار هیچ ادعایی نداشته باشی
و اون موقع از گارانتی خارج میشه
اما میگفت تا حالا ما خیلی از دستگاه هارو عوض کردیم ولی مشکلی پیش نیومده
نمیدونم چی کار کنم !![]()
ایول .. چه جالب .. مثل قدیم های کریتیو ...
ولی نکته مبهمش همین تعهده اس ... یعنی اساس اش اینه که این یه سرویس جانبی باشه که مشتری در ازای ارتقا حافظه پول میده و قرار نیست در نتیجه اش عهد و پیمانی شکسته بشه یا نقض بشه ... مگر اینکه به قول معروف DIY باشه (یعنی اینکه حافظه رو جدا بفروشن و بگن خودتون برید خونه و بازش کنید و تعویضش کنید)
من همینطوری حدسی و از روی هزینه پایینی که ذکر کردی میگم: شاید اینا خودشون دارن این کار رو بصورت غیررسمی انجام میدن .. یعنی اساساً ارتقا حافظه ربطی به یه آپشن که Cowon مطرح کرده نداشته باشه و اینا صرفاً قطعه ای پیدا کردن که به این پلیرها میخوره ...
باز اگه اطلاعات بیشتری بدست آوردی خبرش رو بده .. بهرحال جالبه.
سلام از دوستان خواهش مي كنم اگه كسي ادرس و شماره تلفن جايي و داره كه a3 مي فروشن واسم pm كنيد
به شدت دنبالشم ممنون
يا علي
تا اونجا که من دیدم فقط یه جا داره بنابراین اشکال نداره برای راه انداختن کار شما همین جا شماره بدیم:
پردازش انفورماتیک - بازار رضا / واحد 43 ... تلفن : 66403839
تایید میشه این نمایندگی داره
میشه گفت 100 درصد داره اما با قیمت بالا!
سلام خدمت دوستاي گلم Seymour & osman
ممنونم 60 گيگش و 520 گرفتم فك مي كنم گرونه ولي دستگاهش حرف نداره
بازم بخاطر راهنماييتون ممنونم
ببخشيد مي خواسم بدونم جا يي سايتي فروشگاهي هست كه دست دوم داشته باشم از pmp هاي شركت كاوون؟
بازم ممنونتونم
مبارکه
اره گرونتر که کرده ولی خوب ارزشش رو داره
سایت که فکر نکنم باشه مغازه ها هم ممکنه به صورت موردی داشته باشن
من از همین فروشگاه چند ماه پیش 430 خریدم...دیده دیگه تو بازار نیست اینقد گرونش کردهممنونم 60 گيگش و 520 گرفتم فك مي كنم گرونه ولي دستگاهش حرف نداره
دوستان ببخشيد اشتباه تايپي بود منم 420 خريدم
فقط دو دلم هنوزم نمي دونم بايد َa3
رو مي خريدم يا o2
مثلا كيفيت تصوير و يك چيز ديگه شنيدم w2 مي خواد بياد pmp ?
يا mp3 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)