بیا عزیز . در سایت رپیدشیر آپلود کردم :
Norton Internet Security 18.1.0.37 Final (32/64
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا عزیز . در سایت رپیدشیر آپلود کردم :
Norton Internet Security 18.1.0.37 Final (32/64
بیا:بخون تا علمت بزنه بالا حواست باشه سر ریز نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اقایون کسی کدی ، تریال ریستش چیزی برای نورتون 2011 فاینال نداره ؟
فکر کردی من از تو خیلی خوشم میاد؟؟
گفتم شاید سوال کسه دیگه ای هم باشه!
تازه بخاطر تو بوده که بنده اخطار گرفتم!!
صفحات قبل رو بخون اقا محسن گزاشتن.
سلام دوست عزیزم
باید صبر کرد ... فعلا چیزی نیامده است . اگر بیاد حتما مدیران و بقیه و حتی من هم می گذارم . فعلا از trial استفاده کنید تا ببینیم چی میشه .
وظیفه فایروال کنترل عبور و مرور اطلاعات بین سیستم شما و شبکه هست ( نت )
فایروالی که هم از خارج به داخل رو کنترل کنه و هم از داخل به خارج رو بهش میگن فایروال 2 طرفه.
از خارج به داخل یعنی نتورک اتک ( حمله اینترنتی ) که از ضعف پورت های ویندوز استفاده میکنه.
از داخل به خارج : توی این کنترل فایل آلوده موجود هست. یعنی یک تروجان روی سیستم باشه که فایروال باید بتونه این ارتباط رو بن کنه ( نوع هوشمند ) و یا حداقل از این ارتباط خبر بده. HIPS
توی تست هایی که از آنتی ویروس ها می کنند تست داخل به خارج رو انجام میدهند. مثل بهترین تست فایروال یعنی ماتوسک که توی لینک امضام هست تست مبتنی بر فایل آلوده وجود داره. که خیلی مهم تره.
اگه ویندوز آپدیت باشه و سون هم باشه فایروال خود ویندوز توی خارج به داخل خیلی خوب عمل میکنه مثلاحتی در سطح کسپرسکی.
روی یک سیستم باید فقط یک فایروال روشن باشه.
سوالی بود بفرمایید.
این آنتی ویروس
1. خیلی از برنامه ها و فایلها رو به عنوان ویروس یا فایل مخرب شناسایی و پاک میکنه!
2. آپدیتهای سنگین و تموم نشدنیش اعصاب خورد میکنه
3. حتی با غیر فعال کردن گزینه اسکن سایلنت (اگه اشتباه نکنم تو 2010 یه همچین اسمی داشت) چند دقیقه با موس و کیبرد کاری نداشته باشین، فعال میشه و بابای سیستم رو در می آره حتی اگه سیستم رو تازه کامل اسکن کرده باشه و حتی اگه یه برنامه در حال انجام کاری باشه (کپچر کردن یا تسک مشابه)
من فکر میکنم به همچی مشکوکه آخه مگه هارد بعد از اسکن کلی ویروس می سازه؟ که نیاز به اسکن سایلنت داره!
Last edited by rezaomido; 09-09-2010 at 08:46.
دانلود با لینک مستقیم
دوست عزیز اینطور که شما تجربه کردید این شرکت باید جمع کنه بره باقالی بفروشه
خیر دوست من اینطوریها که میگی هم نیست فقط آپدیت اول حدود 80 مگ بعدش هم حدود 1 مگ روزانه
در مورد ویروس سازی هارد ونیاز به اسکن سایلنت هم که بعد چندین سال هنوز چنین چیزی تجربه کردم
![]()
متاسفانه برای 2011 فاینال هنوز چیزی نیومده ، برای 2011 بتا چرا ، سریال هست
و تریال ریست 2010 رو هرگز برای نسخه 2010 تست نکنید که مجدد هم نصب کنید دیگه از 15 روز خبری نیست
سریال های مختلف فروم های خارجی هم هیچ کدوم جواب ندادن
فعلا باید صبر کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)