سلام.
دوستان من قصد خرید n 79 دارم حالا می خوام بدونم فرق اصلش با تقلبیش تو چیه که من بتونم راحت تشخیص بدم تو شهرمون 305 تومن بهم قیمت دادن.
سلام.
دوستان من قصد خرید n 79 دارم حالا می خوام بدونم فرق اصلش با تقلبیش تو چیه که من بتونم راحت تشخیص بدم تو شهرمون 305 تومن بهم قیمت دادن.
اصولا چيني البته تحت ليسانس نوکيا هستن ولي مجارش هم گير مياد...
برد اصلي گوشي بايد سبز پررنگ باشه ... به چفت و بست گوشي خوب دقت کن تا خوب بسته شده باشه ... خط و خش روش نباشه ...
اگه کسي زير 285 بهت قيمت داد بدون يه موردي داره ...
همون 305 تموني که گفتي بيگر ...
فریم ور یعنی چی؟
یه سوال فلش زنون که 82 داره اما 79نداره چقدر توی کیفیت دوربین تاثیر داره؟
اینکه نوشته دوربین دوم Cifیا VGA چه فرقی داره؟
اون پست های اول هم نوشته بودن 82 یه چیپ داره که 79 نداره لطفا یه کم در مورد این چیپ هم توضیح دهید.
پیشاپیش متشکرم
دوستان
جي پي اس گوشيم سريع وصل ميشه ... اما همش قطع و وصل ميشه و هي مياد وميره ... در فضاي آزاد هم قرار دارم ...
ميخاستم ببينم که براي شما هم همينطوره؟!
من وقتی از نرم افزار جی پی اس خود گوشی استفاده می کنم، همین مشکل وجود دارد. ولی وقتی از نرم افزار smartcom gps استفاده می کنم مشکلی وجود ندارد.
وقتي تم گوشي رو عوض ميکنم ... وبعدش گوشي رو خاموش ميکنم و بعدا دوباره روشن ميکنم تم به حالت قبليش برميگرده !
مشکلش چيه ؟!
برو به تنظیمات گوشی و قسمت آخر را off کن. tools- settings- general- personalisation- themes- theme switch- off
دوستان
اين که تو بعضي سايتا مثل GSM نوشته که اين گوشي جي پي اس متوسطي داره کاملا غلطه ...
اين گوشي با نرم افزار خود گوشي خوب کار نميکنه ، مثل اينکه برنامش باگ داره .... اما با نرم افزار smartCOM GPS اين قدر قوي کار ميکنه که باورتون نميشه ...
توي حرکت و يا در ماشين در حال حرکت به سرعت وصل ميشه ... اگه تو ساختموني باشيد که فقط يک لايه سقف داشته باشه يعني مثلا طبقه آخر ساختمون باشيد بازم وصل ميشه ...
اگه طبقه ماقبل آخر باشيد بازم وصل ميشه اما فقط مختصات رو نشون ميده ....
ميتونم بگم از خيلي از گوشي ها بخصوص N95 قوي تره ...
من هم قبول دارم. نرم افزار خود گوشی خیلی هنگ می کند. و با Smartcom در داخل اتاق حتی بافاصله مثلا 3 متری از پنجره وصل می شود.
با سلام به دوستان
آقا وقتي گوشيم ميره رو پاور سيو صفحه خاموش ميشه!!!!![]()
![]()
در صورتي كه ان86 و ان82 رو كه ديدم صفحشون خاموش نميشه!!!!![]()
![]()
به تمام تايمرهاي مرتبط هم دست زدم! درست نشد!
گوشيم هم آپديته
كسي ميتونه كمكم بكنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)