منظورت از کدات چیه ؟
من که کدی ندارم ؟
چیکار کنم
با تشکر![]()
منظورت از کدات چیه ؟
من که کدی ندارم ؟
چیکار کنم
با تشکر![]()
سلام بچه ها
من يه مشكلي دارم
چند روز پيش كه اومدم ديدم فريمور جديد n85 بالاخره اومده!!كلي حال كردم رفتم توي دانشگاه دانلودش كردم..
ولي وقتي ميخاستم با nsu آپش كنم ديدم آپ نميشه (آخرين ورژن رو همون 11.047 ميزنه!!!! )
رفتم تو سايت نوكيا پروداكت كدمو زدم و ديدم بله!! آخرين ورژن 11.047 هست..
همين الانم كه كدمو ميزنم (0572869) باز همونو مينويسه!!!!(امتحان كنين)
منم اومدم كدمو به 0560502 تغيير دادم (چون توي فايلهايي كه دانلود كرده بودم اين پروداكت كد رو نوشته بود) و آپديت كردم و اينطوري شد كه ديگه گوشيم فارسي رو ساپورت نميكنه..
بعد از دوستمون pouyacapitan كمك خاستم كه ايشون فرمودن پروداكت كد 0561234 فارسي رو ساپورت ميكنه..
ولي وقتي كدمو به 0561234 تغيير دادم موقع آپديت ميرفت براي يه دانلود 131.5 مگي !!!
كه با اين اينترنت ذغالي فكر ميكنم 2-3 روزي طول بكشه!!
تازه يه مشكل ديگم هست!
گوشيم ديگه لاك كدي كه روش بوده رو قبول نميكنه.. ميزنه code error!!
فقط وقتي مي خوام تنظيمات كارخونه رو برگردونم (با كد #7370#*) اونجا كد رو قبول ميكنه !!!!!!
خلاصه اين آپديتي كه كرديم كوفتمون شد!!
حالا اگه دوستان اين بنده حقيرو راهنمايي كنن ممنون ميشم..
به خدا ثواب داره..![]()
دوست من , من دقیقاً متوجه مشکلتون نشدم ... چون همش حرف پروداکت کد و تغییر اون بود و من نفهمیدم مشکلت چیه ...!!.
.
ببین دوست من خیلی اوقات اتفاق افتاده که یه فریموری برای گوشی مثلاً N85 معرفی و عرضه میشه ولی قبل از اینکه برای نسخه فارسی عرضه بشه برای کدهای اروپا و آمریکا ریلیز میشه ... پس نباید نگران باشید که چرا برای یه کد عرضه شده و برای کد دیگه عرضه نشده ...
بهترین راهش هم همون تغییرپروداکت کد هست که شما انجام دادین ...
تا اینجائیکه که من متوجه شدم آخرین فریمور این گوشی روی کدهای فارسی هم عرضه شده ... که خودتونم گفتین
.
ببین دوست من احتیاط واجب و مستحب اینه که اثلاً با اینترنت دیال آپ گوشیتون رو آپدیت نکنید ... چون احتمال هر اتفاقی هست ..
پس بهتره گوشیتونو ببرین همون دانشگاه و از همونجا گوشیتونو آپدیت کنید ... البته قبلش نصب pc Suite و NSU لازمه ...
فکر کنم اونجا بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشه ...
اولا ممنون
ثانیا بازم ممنون ولی من nokia map رو چیزایی ازش دیدم که حاضر نیستم هیچ برنامه gps دیگه ای نصب کنم، خودش ترکونده! یه چند وقت دیگه هم نقشه های تهرانم میاد
ثالثا من نگفتم تو پوشه music fm transmitter دارم، بلکه گفتم از روی راهنمای موبایل به نظر می آد وقتی داری یه آهنگ رو پخش می کنی، اگه option رو بزنی یه گزینه FM transmitter هست که توی اون می تونی انتخاب کنی که پخش رادیویی شه که تو مال من نیست!
رابعا! آره، آخرش دلم طاقت نیورد، ریست کردمو ایرانم انتخاب کردم باز نشد!
خامسا و سادسا، آره راست می گی ولی نیست
سابعا 333
saman-tci عزيز
مشكل من اينه كه ديگه فارسي نميتونم بنويسم
البته لاك كدمم هست كه هرچي ميزنم ارور ميده!!
اصلا فرض كنين كه شما ميخواين گوشيتونو آپ كنين
فايلهايي كه دوستمون pouyacapitan گذاشتن رو دانلود ميكنين ولي ميبينين پروداكت كدي كه روي فايها هست (0560502) با پروداكت كد شما (0572869) نميخونه..
حالا شما چيكار ميكنين؟؟؟؟
شما 2 راه دارین :
یکی اینکه پروداکت کد گوشیتون رو به همون چیزی که دوستمون زحمت کشیدن و فایلهای آپدیتش رو در اختیارتون قرار دادن تغییر بدین ...
دوم هم اینکه گوشیتون رو بطور مستقیم و با همون پروداکت کدی که هست آپدیت میکنید که طبیعتاً زبان فارسی نخواهید داشت ..
.
پس بهتره کد گوشیتون رو تغییر بدین و بعد هم با یه آپدیت سادهو کم حجم زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ...
دوستان از کجا بفهمم پرداکت گوشیم چنده ؟
کد های ان گیج چیه و از کجا بیارم ؟
با تشکر
باتری گوشی رو که دربیاری اونجا نوشته...
کد انگیج هم باید با گوشی بهت میدادن...
شاد باشی![]()
سلام ببخشید موقع خرید مموری 8 گیگ همراه گوشی هست یا باید جدا خریداری بشه؟
یا باید اصولا چه چیزهایی داخل کارتونش باشه؟
با تشکر
اره رم رویه خود گوشیه و هیچ هزینه ای نباید بایت 8 گیگابایت بپردازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)